Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Volvo reman

Volvo cseredarabos szolgáltatások

Tartsa meg Volvóját Volvóként!

Volvo cseredarabos szolgáltatások

Volvo cserealkatrész-szolgáltatások: utángyártási szolgáltatásaink segítenek abban, hogy gépe hosszabb ideig működhessen – a tulajdonlási és üzemeltetési költségek csökkentése mellett. Minél jobb a komponensek minősége, annál többet hozhat ki Volvo gépéből. A hasznos üzemidő és a teljesítmény biztosításához az összes alkatrész kulcsfontosságú. Miért vállalna kockázatot?

Ez több mint egy termék, ez a megoldás!

A Volvo gépek úgy működnek, hogy a lehető legkisebb hatást gyakorolják a környezetre. Az elkötelezettség természetes részét képezik a gyárilag utángyártott részegységek. Ökociklus kialakításával – ahol a régi részegységeket újszerű állapotra újítjuk fel – hozzájárulunk a mindenki számára előnyös környezeti kezdeményezésekhez. A Volvónál hiszünk abban, hogy a környezetileg egészséges gyakorlatok nemcsak a bolygónknak jók, hanem ügyfeleinknek is; versenyelőnyt és nyugodt lelkiismeretet adnak. A gyárilag utángyártott részegységek kevésbé károsak a környezetnek, mivel az energiafogyasztó komponensek többségét újrahasznosítottuk.

Gyors kiszállítás

Megengedheti magának azt, hogy várjon egy javításra vagy egy rendes felújításra, amikor megkaphatja a gyárilag utángyártott csere-részegységeket újszerű állapotban?

A legjobb az egész kicserélési rendszerben az, hogy Önnek nem kell várnia, hogy ugyanazt a részegységet visszakapja. A probléma első jelére Ön egyszerűen megrendeli a gyárilag utángyártott csere-részegységet a saját Volvo kereskedőjétől. Ha a részegység nincs máris ott a kereskedőnél, akkor a Volvo hatékony szállítmányozási hálózata garantálja azt, hogy a részegység a lehető leggyorsabban a helyszínen legyen. Önnek nem kell várnia a javításra, azonnal nekiláthat a munkának, minimális állásidővel. A hibás részegységet azután beküldheti a Volvo Construction Equipmenthez gyári újragyártásra.

Garancia

A garantált gyárilag utángyártott részegységek növelik a gépe értékét. A vásárló mindig az új részegység élettartamának és teljesítményének közvetlenül megfelelő élettartamú és teljesítményű részegységet kap. Ezért mi mindig rendes alkatrész-garanciát vállalunk utángyártott részegységeinkre.

Minőség

A környezetbarát és forráskímélő utángyártáshoz ugyanarra a berendezésre, now-how-ra és minőségre van szükség, mint az eredeti gyártáshoz. Minden elkopott és sérült alkatrészt kiselejtezünk és új eredeti alkatrésszel helyettesítünk. Csak a jóváhagyott alkatrészek kerülnek újragyártásra.

Az újragyártott részegységek méreteit és tűréseit azután gondosan ellenőrizzük, ugyanazokkal a minőségi követelményekkel, mint az új gyártásnál. Ezért tudjuk megadni ugyanazt a garanciát a gyárilag utángyártott részegységre, mint az eredeti új alkatrészre.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel