Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Foundation Services

Tartozék a kezdetektől

Siker, újrafogalmazva

Tartozék a kezdetektől

Minden Volvo géphez igénybe veheti legendás Volvo ügyfélszolgálatunkat – amely 1832 óta meghatározza az iparági szabványt. Akár új, akár használt gépet vásárol, kereskedőink és technikusaink globális hálózata non-stop támogatást nyújt, beleértve a gépfigyelést és a világelső alkatrészellátást. Ez a Volvo szolgáltatások alapja, így Ön biztos lehet benne, hogy már a kezdetektől Ön mögött állunk.

Globális értékesítői hálózat

A Volvo átfogó hálózata teljes mértékben megfelel az igényeinek a helyi tudás és a globális szakértelem felhasználásával. Kereskedőink, műhelyeink és odaadó személyzetünk kiterjedt infrastruktúrájával világszerte hasznát veheti a teljes Volvo szervezet szakértelmének.

Volvo szerviztechnikusok

A képzett Volvo szerviztechnikusok kívül-belül jól ismerik Volvo gépét, és tudják, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a technológiából, mindenki másnál jobban. Mi úgy látjuk, hogy a tudás és a szakértelem az ajánlatunk alapvető részét képezi. Ezért gondoskodunk arról, hogy szakértőink folyamatos képzésben vegyenek részt, és lépést tartsanak a legújabb szabványokkal és eszközökkel, melyeket a Volvo kínál.

Világszerte elérhető alkatrészek

Nincs olyan alkatrész-kereskedő, aki versenyezhetne a Volvo teljesen átfogó megoldásaival. Bármelyik alkatrészre is legyen szükség, gyorsan és biztonságosan tudjuk cserélni – még a tíz évvel korábban vásárolt Volvo gépek esetében is. Férjen hozzá több százezer részegységhez kiterjedt logisztikai hálózatunkon keresztül egyetlen helyen, az Ön Volvo kereskedőjénél.

Átfogó garanciák

A minőség egyet jelent a Volvo márkával, és 185 éve az általunk készített termékek központi részét képezi. Hiszünk termékeink minőségében, és azokat átfogó ajánlatban, standard garanciával és rugalmas, meghosszabbítható szolgáltatásokkal kínáljuk Önnek. Élvezze az átfogó garanciákkal járó lelki nyugalmat az Eredeti Volvo alkatrészek megvásárlásával.

Bevezető képzés

Indítsa el gépeit és munkáját professzionális segítséggel: bevezető gépvizsgálatot és gépkezelői képzést tartunk, miután leszállítottuk Volvo munkagépét.

CareTrack

Spóroljon időt és pénzt a CareTrack-kel, számos gépfigyelő információs rendszerünk egyikével. A nagyobb gépeken tartozék CareTrack szabad hozzáférést nyújt Önnek a gép adataihoz, így például az órákhoz és a pozicionáláshoz, és a riasztásokkal segít a szolgáltatások hatékonyabb tervezésében. A belépő szinten túl végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére a gépkezelői teljesítmény javításához, a termelékenység növeléséhez és az üzemanyagköltségek csökkentéséhez.

Proaktív ellenőrzés

Tartsa mozgásban gépét Proaktív monitorozással. A Volvo távolról, saját Hasznos üzemidő központunkból monitorozza a gép adatait, segítve a potenciális meghibásodások észlelését még azelőtt, hogy bekövetkeznének. Ezáltal több ideje marad a munkára összpontosítani, amivel csökkenthetők a nem tervezett leállások és a javítási költségek.

Non-stop támogatás

Célunk egyértelmű: megtesszük, amit kell a gondtalan működésért és gépe maximális termelékenységéért. Non-stop támogatásunkkal Ön mellett állunk, bárhol és bármikor lesz arra szüksége.

Volvo értékesítés

Gépeinket különleges módon tervezzük, építjük és támogatjuk. Az emberek világszerte büszkén birtokolják és használják a Volvo termékeit. Válasszon a hivatalos Volvo márkájú árucikkek széles választékából, beleértve a ruhákat, játékokat, gyűjthető és más termékeket, amelyek képviselik a márkát és azt, amiben hiszünk.