Construction Equipment Magyarország
Volvo Co-pilot operator training

Volvo Co-Pilot gépkezelői tréning

Ismerje meg a segédfunkciókat

Volvo Co-Pilot gépkezelői tréning

A Volvo Co-Pilot gépkezelői tréninget azért hoztuk létre, hogy segítsünk a gépkezelőknek a Volvo Co-Pilot és hasznos segédalkalmazásainak hatékony használatában. Az eredmény egy magabiztos gépkezelő, valamint produktív és hatékony munka.

Mit kap Ön?

Maximalizálja a termelékenységet

A Volvo Co-Pilot célja, hogy növelje műveleteinek profitabilitását. A kapcsolódó képzés segít a gépkezelőknek, hogy a Volvo Co-Pilot és a segédalkalmazásai használatával a lehető legtermelékenyebbek legyenek.

Nagyobb hatékonyság

A segédalkalmazás funkcióinak és az általa adott adatok alapos ismeretével a gépkezelők hatékonyabban elvégezhetik a munkájukat.

Csökkentett költségek

Ha a Volvo Co-Pilot segítségével a munkagépeket az optimális módon használjuk, akkor nem csak üzemanyagot spórolhatunk és a működést optimalizálhatjuk, hanem csökkenthetjük a szükségtelen állásidőt és a gép amortizációját is.

Használja ki a munkagépek termelékenységének teljes potenciálját.

Ha jól ismerik a segédfunkciók számos intelligens funkcióját, a gépkezelők kihasználhatják a gépek teljes képességeit.

Nagyobb gépkezelői elégedettség

A képzés bizonyítottan növeli a munkahelyi elégedettséget, a gépkezelők elégedettebbek és termelékenyebbek lesznek. A munkavállalók fejlődéséért elkötelezett munkaadók legtöbbször tehetségesebb gépkezelőket vonzanak.

Volvo Co-Pilot család

Társa a fülkében, a Volvo Co-Pilot segít optimalizálni a munkáját. A nagy felbontású 10 hüvelykes érintőképernyő hozzáférést nyújt egy sor segédalkalmazáshoz, amelyek célja a termelékenység, a pontosság és a hatékonyság fokozása.

Ásósegéd

Kotrógépe nagyobb sebességgel és pontossággal tud dolgozni.

Rakodósegéd

Töltse mindig az optimális anyagmennyiséget, és optimalizálja a rakodási ciklusokat.

Rakodósegéd

Kövesse nyomon a termelést és optimalizálja a rakodási ciklusokat.

Tömörítősegéd

Állítson elő dokumentált, minőségi tömörítést.

Burkolósegéd

Törjön utat az elsőrendű burkolásokhoz

Hogy működik

A tanfolyam végén képes lesz professzionálisan használni a Volvo Co-Pilotot – és egy adott segédalkalmazás minden funkcióját.

Az elmélettől...

A képzés a tanteremben kezdődik, ahol a tartalmakat Volvo Co-Pilot szimulátorokon mutatjuk be, csoportmunkában, gyakorlatokkal dolgozzuk fel, illetve szakértő trénereink prezentálják.

 • Bemutatkozik a Volvo Co-Pilot
 • Bevezetés a segédalkalmazásokba
 • Funkciók
 • Hogyan működtessük
  • Beállítások és kalibráció
  • Segédfunkciók
  • Nagyobb hatékonyság
  • Tippek és trükkök
...a gyakorlatig

A tanteremben töltött idő után a résztvevők a Volvo Co-Pilot segítségével a gyakorlatban alkalmazhatják tudásukat. Miután körbejárják a munkagépet és megismerkednek a Volvo Co-Pilot összes komponensével, különféle funkciók és feladatok hosszú listáján mennek végig.

Szakértő trénereink monitorozzák a teljesítményt egy sor gyakorlati feladattal, ezekről pedig valós időben visszajelzést nyújtanak.

Ezek elvégezhetők azonnal használható gyakorlatok útján, vagy a gépkezelő napi munkája során, amelyet az instruktor felügyel.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel