Construction Equipment Magyarország
Volvo simulator operating training

Szimulátoros gépkezelői képzés

Szimulált munkagép, valódi eredmények

Szimulátoros gépkezelői képzés

A szimulátoros gépkezelői képzés rugalmas és kényelmes tréning a nagyobb biztonság és termelékenység érdekében, a mindennapi működés minimális megszakítása mellett. Az élvonalbeli Volvo munkagép-szimulátorok használatával a gépkezelők képesek valós idejű forgatókönyveket átélni biztonságos és kellemes tanulási környezetben.

Mit kap Ön?

Egyénre szabott képzés

A szimulátorok pontosan visszaadják a specifikus munkahelyi feltételeket, ami azt jelenti, hogy a gépkezelők a számukra leginkább jellemző forgatókönyveket gyakorolhatják, és a saját tempójukban végezhetik el a képzést.

Biztonságosabb működés

A szimulátor alapú tréning lehetővé teszi, hogy a gépkezelők a tréner, a személyzet vagy a munkagépek veszélyeztetése nélkül fejlesszék a készségeiket. Az eredmény a biztonságos képzési környezet és a biztonságosabb munkahely, amikor a gépkezelők visszatérnek a valódi munkába.

Nagyobb termelékenység

Az autentikus vezérlőkkel ellátott szimulátorok épp úgy néznek ki és viselkednek, mint a valódi munkagépek. A gépkezelők azonnali visszajelzést és értékelést kapnak, ami segít nekik a legtöbbet kihozni a Volvo számos intelligens funkciójából.

Csökkentse a költségeket, növelje az üzemidőt

A gépkezelők bármikor, bármilyen időben megtarthatják a képzést anélkül, hogy a munkagép kikerülne a termelésből, üzemanyagot fogyasztana, vagy amortizálódna. A képzés emellett segít csökkenti az amortizációt a terepen, amivel növeli a munkagép élettartamát.

A hatékony választás

Csökkentse a kibocsátást tréning alatt és után is. A szimulátorok épp úgy mozognak, mint a valódi munkagépek, de nincs szükségük üzemanyagra. A képzés által a gépkezelők hatékonyabbak lesznek, amikor visszatérnek a valódi munkaterületre.

Nagyobb gépkezelői elégedettség

A képzés bizonyítottan növeli a munkahelyi elégedettséget, a gépkezelők elégedettebbek és termelékenyebbek lesznek. A munkavállalók fejlődéséért elkötelezett munkaadók legtöbbször tehetségesebb gépkezelőket vonzanak, és meg is tudják tartani őket.

Hogy működik

Volvo simulator operator training
Elmélettől a gyakorlatig

A szimulátoros gépkezelői képzés az elmélet és a gyakorlat kombinációjából áll – amit fejlett gépszimulátorok támogatnak. A rugalmasságot szem előtt tartva tervezett kurzus Volvo helyszínen és az ügyfelek saját telephelyén is megtartható.

A képzés a tanteremben kezdődik elméleti témákkal, többek között a következőkkel:

  • A gépkezelő jelentősége
  • Munkahelyi biztonság
  • Bevezetés a munkagépekbe
  • Legjobb működtetési gyakorlatok

A résztvevők ezt követően a gyakorlatba is átültethetik a tanultakat. A tréner a szimulátorban megadja a képzési programot, személyre szabott gyakorlatokkal, a gépkezelők jelenlegi szintje és a tanulási célok szerint.

A szimulátor biztonságából a résztvevők alkalmazhatják, amit megtanultak, és adott forgatókönyvek szerint dolgozhatnak. Amellett, hogy azonnali visszajelzést és útmutatást adnak a gépkezelőknek, a szimulátor adatokat is nyújt az instruktornak, amit felhasználhat a teljesítmény elemzésére.

Ezen adatok alapján az instruktor személyre szabott tippeket és trükköket ad az egész gyakorlat során, és a képzés utáni további fejlesztéseket is javasolhat.

Intelligens képzési eszközök

Legyen folyamatos a haladás, és változtassa a képzési tevékenységet hosszú távú folyamatos fejlődésre a Volvo kereskedőjétől elérhető intelligens megoldásokkal.

Insight Report jelentések

A CareTrack telematikai rendszerrel felszerelt Insight Reports jelentések tökéletes támogató anyagot jelentenek a gépkezelői képzésben. A jelentések átfogó portfóliója információt kínál a Volvo munkagépek állapotáról, hatékonyságáról és termelékenységéről, és a gépkezelőknek könnyen értelmezhető betekintést ad gépkezelői teljesítményük eredményeiről.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel