Construction Equipment Magyarország
Volvo machine operator training

Gépkezelői képzés

Szabadítsa fel lehetőségeit

Gépkezelői képzés

A munkagépkezelői képzés tökéletes kurzus a Volvo munkagépekkel kapcsolatos ismeretek bővítésére, ahol a résztvevők elmélyíthetik a biztonságos működtetési technikákkal kapcsolatos tudásukat, és felfedezhetik, hogyan használhatják a munkagépeket minimális amortizáció mellett. Az eredmény a hatékonyabb működés, kisebb költségekkel és több hasznos üzemidővel.

Mit kap Ön?

Biztonságosabb működés

A képzés lehetővé teszi a gépkezelők számára, hogy folyamatosan finomítsák készségeiket és működési gyakorlatukat, csökkentve ezzel a problémák és balesetek valószínűségét.

Kisebb amortizáció, alacsonyabb költségek

A képzés segít megelőzni a gép szükségtelen, túlzott igénybevételét, amellett minimalizálja az amortizációt – ezáltal csökkenti a költségeket.

Nagyobb termelékenység

Ha jól ismerik a Volvo munkagépek számos intelligens funkcióját, a gépkezelők kihasználhatják a gép teljes képességeit.

Több hasznos üzemidő

A munkagépek helyes használata gondoskodik a gépek jó állapotáról, csökkenti a nem tervezett leállásokat, miközben növeli a munkagép élettartamát és maradványértékét.

Nagyobb gépkezelői elégedettség

A képzés bizonyítottan növeli a munkahelyi elégedettséget, a gépkezelők elégedettebbek és termelékenyebbek lesznek. A munkavállalók fejlődéséért elkötelezett munkaadók legtöbbször tehetségesebb gépkezelőket vonzanak.

Hogy működik

A gépkezelők igényei és a vállalata figyelembevételével tervezett gépkezelői képzés az elmélet és a gyakorlat kombinálásával épül fel.

Az elmélettől...
 • A képzés a tanteremben kezdődik, ahol a tartalmakat videókon mutatjuk be, csoportmunkában dolgozzuk fel, illetve szakértő trénereink prezentálják.
 • A gépkezelő jelentősége
 • Munkahelyi biztonság
 • Bevezetés a munkagépekbe
 • Legjobb működtetési gyakorlatok
  • Műszerek és vezérlők
  • Funkciók
  • Biztonságos működés
  • Tippek és trükkök
...a gyakorlatilag

A tanteremben töltött időt követően a résztvevők a terepen alkalmazzák a tanultakat. Miután körbejárják a munkagépet és megismerkednek vele, a fülkében tekintik át a különféle funkciókat és feladatokat.Szakértő trénereink monitorozzák a teljesítményt egy sor gyakorlati feladattal, ezekről pedig valós időben visszajelzést nyújtanak. Ezek elvégezhetők azonnal használható gyakorlatok útján, vagy a gépkezelő napi munkája során, amelyet az instruktor felügyel.

Intelligens képzési eszközök

A képzési program támogatásához és a tartós eredményekhez a Volvo kereskedője különféle intelligens megoldásokat kínál.
Lássunk néhány példát.

Haladó képzési szimulátorok

A rossz időtől vagy a munkagépek hiányától függetlenül a gépkezelői képzés gyakorlati részei mindig elvégezhetők egy élvonalbeli Volvo szimulátorral.

A kotrógépet, kerekes rakodót és csuklós dömpert is szimulálni képes Volvo szimulátorok pontosan adják vissza a valós terep- és gépkezelési viszonyokat, így a gépkezelők a telephelynek teljesen megfelelő élmény útján gyakorolhatnak. A gépkezelői hatékonyságot és termelékenységet részletesen mérjük, így a szimulátor segít a teljesítmény figyelésében és követi a fejlődést.

Insight Report jelentések

A CareTrack telematikai rendszerrel felszerelt Insight Reports jelentések tökéletes támogató anyagot jelentenek a gépkezelői képzésben. A jelentések átfogó portfóliója információt kínál a Volvo munkagépek állapotáról, hatékonyságáról és termelékenységéről, és a gépkezelőknek könnyen értelmezhető betekintést ad gépkezelői teljesítményük eredményeiről.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel