Construction Equipment Magyarország
Volvo advanced operator training

Haladó gépkezelői képzés

Érjen el jobb hatékonyságot

Haladó gépkezelői képzés

A Haladó gépkezelői képzés, másik nevén EcoOperator képzés, egy haladó kurzus tapasztalt gépkezelőknek, és az elsődleges célja a hatékonyság növelése. A program segítségével a gépkezelők teljesítménye nőhet, miközben csökken az üzemanyag-fogyasztás, az amortizáció és a nem tervezett állásidő – a működés pedig így termelékenyebb és környezetbarátabb.

Mit kap Ön?

Optimális hatékonyság

Ha jobban ismerik a munkagépeket és azok működését, a gépkezelők hatékonyabban tervezhetik meg és végezhetik a munkájukat, többet végezhetnek el kevesebbért, növelhetik a hatékonyságukat és a termelékenységet.

Nagyobb termelékenység

Ha jól ismerik a Volvo munkagépek számos intelligens funkcióját, a gépkezelők kihasználhatják a gépek teljes képességeit.

Biztonságosabb működés

A képzés lehetővé teszi a gépkezelők számára, hogy folyamatosan finomítsák készségeiket és működési gyakorlatukat, csökkentve ezzel a problémák és balesetek valószínűségét.

Kisebb amortizáció, alacsonyabb költségek

A képzés segít megelőzni a gép szükségtelen, túlzott igénybevételét, amellett minimalizálja az amortizációt – ezáltal csökkenti a költségeket.

Több hasznos üzemidő

A munkagépek helyes használata gondoskodik a gépek jó állapotáról, csökkenti a nem tervezett leállásokat, miközben növeli a munkagép élettartamát és maradványértékét.

Nagyobb gépkezelői elégedettség

A képzés bizonyítottan növeli a munkahelyi elégedettséget, a gépkezelők elégedettebbek és termelékenyebbek lesznek. A munkavállalók fejlődéséért elkötelezett munkaadók legtöbbször tehetségesebb gépkezelőket vonzanak.

A képzés kifizetődik

A gépkezelő fejlődésébe fektetett pénz nem vész el. Egy jól képzett gépkezelő gyorsabban és hatékonyabban dolgozik – időt és üzemanyagot spórol. A megfelelő gépkezelői képzés növeli a profitabilitást, csökkenti a gépkezelői költségeket és a környezetkárosító hatásokat.

Hollandia

Ton Driessen, kerekes rakodó gépkezelő (Wienerberger)

„Az EcoOperator képzés előtt mindig teljes gázt adtam, most már ugyanazt a termelékenységi szintet feleakkora erőbedobással érem el.”

Algéria

Kader Salhi, Termelési menedzser (SAPAM)

„A képzés után észrevettük, hogy kevesebb üzemanyagot, gumit és alkatrészt használunk."

Svédország

Anders Johansson, csapatvezető (Econova)

„Amikor már 23 éve dolgozol kerekes rakodókkal, azt hiheted, hogy már mindent tudsz. De lenyűgöző, mennyit tudsz tanulni és fejlődni az EcoOperator tanfolyammal. Megtanulod, hogyan spórolj időt és pénzt egyszerre úgy, hogy közben még a környezetnek is jót teszel.”

Hollandia

Peter Amsen, üzemvezető (Wienerberger)

„Óránként 4 liter üzemanyagot spóroltunk – ez pedig nem kevesebb, mint 20%-os megtakarítás!”
„A nagyszerű eredmények után az EcoOperator képzést a többi telephelyünkön is el fogjuk végezni.”

Hogy működik

Volvo advanced operator training

Az EcoOperator képzési program különböző területek széles skálájára terjed ki, ahol a gépkezelők befolyással lehetnek a működési teljesítményre. A Volvo instruktor szorosan együtt dolgozik a gépkezelőkkel, bővíti tudásukat, és ellátja őket a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez szükséges készségekkel.

Felmérés

Adatelemzés
Az instruktor egy kezdeti gépadat-elemzést követően azonosítja a fejlődési lehetőségeket.

Telephely felkeresése
További információért és a felmérési szakasz befejezéséhez felkeressük a telephelyét. Ide beletartozik a gépek vizsgálata, valamint a működési gyakorlatok és a terepkörülmények megismerése.

Fejlesztés

Elmélet
A gépkezelők elméleti képzés útján alapos tudásra tesznek szert a legjobb gyakorlatokról, beleértve a gépkezelői technikákat és az általános hatékonyságot. Instruktoraink a legújabb képzési eszközökkel dolgozva érnek el hosszú távú, folyamatos fejlődést.

Gyakorlat
A gépkezelők „gyakorlati” képzést kapnak, és alkalmazzák a korábban megtanult technikákat. Ezek elvégezhetők azonnal használható gyakorlatok útján, vagy a gépkezelő napi munkája során, amelyet az instruktor felügyel.

Fenntartás

Utánkövetés
Néhány hónappal később új gépadat-elemzést végzünk. Az eredmények összegzését a további ajánlásokkal együtt adjuk át.

Hatékony jelentés

Annak érdekében, hogy jobban megértse a működését és az ott elérhető költségcsökkentéseket, az instruktor létrehozza az első EcoOperator jelentést a telephely felkeresésekor. A működési gyakorlatokat illető tényszerű információkkal felvértezett instruktor személyre szabhatja a képzési programot a fejlesztendő területeknek megfelelően.

A következő szakaszban egy új EcoOperator jelentést készítenek el, amely kiemeli a fejlődéseket és a megtakarításokat a képzés előtti állapothoz képest.

Intelligens képzési eszközök

A képzési program támogatásához és a tartós eredményekhez a Volvo kereskedője különféle intelligens megoldásokat kínál. Lássunk néhány példát.

Haladó képzési szimulátorok

A rossz időtől vagy a munkagépek hiányától függetlenül az EcoOperator képzés gyakorlati részei mindig elvégezhetők egy élvonalbeli Volvo szimulátorral.

A kotrógépet, kerekes rakodót és csuklós dömpert is szimulálni képes Volvo szimulátorokpontosan adják vissza a valós terep- és gépkezelési viszonyokat, így a gépkezelők a telephelynek teljesen megfelelő élmény útján gyakorolhatnak. A gépkezelői hatékonyságot és termelékenységet részletesen mérjük, így a szimulátor segít a teljesítmény figyelésében és követi a fejlődést.

Insight Report jelentések

A CareTrack telematikai rendszerrel felszerelt Insight Reports jelentések tökéletes támogató anyagot jelentenek a gépkezelői képzésben. A jelentések átfogó portfóliója információt kínál a Volvo munkagépek állapotáról, hatékonyságáról és termelékenységéről, és a gépkezelőknek könnyen értelmezhető betekintést ad gépkezelői teljesítményük eredményeiről.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel