Construction Equipment Magyarország

Ami a legjobb a vállalkozásának

Erős partnerkapcsolat
A vevőszolgálati szerződések erősítik a kapcsolatot a kereskedő és az ügyfél között. A rendszeres szervizellenőrzések mindkét partnert arra ösztönöznek, hogy kapcsolatban maradjanak, ami egyedi partnerkapcsolatot eredményez.


Költségszabályozás
Az ügyfelekkel kötött vevőszolgálati szerződésben rögzített óradíj segít a műveletek megtervezésében, a kockázatok csökkentésében és a vállalkozás versenyképesebbé tételében.

Összpontosítson a saját főtevékenységére
Az vevőszolgálati szerződések nyugalmat biztosítanak Önnek és vállalkozása legfontosabb részeire összpontosíthat. Válassza azokat a területeket, amelyeket fejleszteni szeretne, hogy biztosítsa a zavartalan munkavégzést.


Maximalizálja a potenciális hasznos üzemidőt
A képzett Volvo szerviztechnikusok és Volvo elemző eszközök a legújabb technológia használatával figyelik a gép működését és teljesítményét, amellyel maximális potenciális hasznos üzemidőt biztosítanak.

Legyen biztosabb kapcsolata Volvo gépével!

Teremtsen sikeres vállalkozást Volvo gépével! Tanácsok arra vonatkozóan, hogyan hozza ki a legtöbbet a befektetéséből. A titok az ügyfelekkel között vevőszolgálati szerződés.

Négy szerződés

A négyféle választható vevőszolgálati szerződés közül kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő csomagot. Válasszon az Arany, Ezüst, Kék és Fehér szerződés közül.
Arany vevőszolgálati szerződés

Az Arany vevőszolgálati szerződés a legátfogóbb ajánlatunk. Ez a szerződés Volvo szerviztechnikusok által végzett megelőző karbantartást, vizsgálatokat és a szükséges javításokat is magában foglalja. A márkaszerviz a kék szerződésben foglalt műveleteket hajtja végre, valamint az összes szükséges javítást elvégzi az összes komponensen, annak érdekében hogy az Ön gépe a termelékenységre és hasznos üzemidőre vonatkozó minden elvárást teljesítsen.

Ezüst vevőszolgálati szerződés

Az Ezüst vevőszolgálati szerződés ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a kék szerződés, bizonyos komponensek szükséges javításaival kiegészítve.  

Kék vevőszolgálati szerződés

A Kék vevőszolgálati szerződés az összes előírt megelőző karbantartásokat és vizsgálatokat foglalja magában. Olyan elemző eszközök és szolgáltatások, mint a CareTrack telematikai rendszer, a Volvo olajelemzés és a MATRIS elemzés is használható a gépének további felügyeletéhez.

Fehér vevőszolgálati szerződés

Az ügyfelekkel kötött fehér vevőszolgálati szerződés, képzett Volvo szerviztechnikusok által végrehajtott rendszeres gépátvizsgálásokat kínál a létfontosságú alkatrészeken és funkciókon.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel