Construction Equipment Magyarország

Eredeti Volvo kopó alkatrészek

A Volvo, a kopó alkatrészek széles skáláját kínálja, melyek a legmagasabb elvárásoknak megfelelően lettek kialakítva, hogy munkagépe megbízhatóan,az ön igényeinek megfelelően, zökkenőmentesen és hosszan tudjon termelni. 

Válassza a Volvo eredeti járószerkezet elemeit, tömlőit, körmeit és egyéb alkatrészeit, hogy VOLVOja az új korában megszokott munkabírással segíthesse munkáját! A VOLVO eredeti alkatrészek a legszélsőségesebb teszteken bizonyítottak és kiemelkedő teljesítményt garantálnak. 

Ügyfélmegoldások

Az általunk kínált, az vállalkozását a gép tulajdonlása során támogató termékek és szolgáltatások áttekintése - segítünk a profitábilis működés megőrzésében

Volvo fogrendszer

Egy világklasszis futballistát sem kérne arra, hogy rossz cipőben játsszon... miért tenné ezt a munkagép kanalával? Ne kössön kompromisszumot a minőség kárára, válassza a Volvo fogrendszert: a legjobb választás Volvo kanalakhoz!

Maximalizálja a profitját

Alacsonyabb karbantartási költség, megnövelt üzemidő

  • Kisebb kanálkopás
  • Hosszabb csereintervallumok
  • Gyors és könnyű felszerelés

Javítsa a termelékenységet és az üzemanyag-hatékonyságot

  • Magasabb kanáltöltés
  • Kiváló penetrációs képességek
Új generációs teljesítmény a közepes és a nagy munkagépek esetében

Az új generációs Volvo Tooth System páratlan teljesítményszintet és hasznos üzemidőt nyújt, és segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki Volvo munkagépéből. Több évtized tapasztalatára és mérnöki tudására építve finomítottuk a már bizonyított fogas rendszerünket, hogy gyorsabban ásson és hosszabban őrizze meg a fogak élét.

Gyors, egyszerű és biztonságos felszerelés

Az új Volvo zárórendszerrel percek alatt behelyezhet vagy cserélhet fogakat, minimálisra csökkentve az állásidőt. A ráfogót és a fogakat együttesen szállítjuk és szereljük fel, és a fogak élettartama során nincs szükség rugócserére. Sőt mi több, az intelligens rendszer újrafelhasználható zárócsappal is rendelkezik, amely mindkét oldalra felszerelhető.

A valóban kalapács nélküli megoldás: az új generációs Volvo fogrendszernél a fogak felszerelésekor és cseréjekor nincs szükség kalapácsra, ami csökkenti a sérülésveszélyt.

Elég a helyére illeszteni, megnyomni, elforgatni... és már kész is van!

Eredeti VOLVO járószerkezet komponensek

Megfelel a legmagasabb elvárásainak

A VOLVO járószerkezetek az elvégzett tesztek és hosszú évek során felhalmozott tapasztalatok alapján, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően lettek kialakítva, hogy biztosítsák munkagépe termelékenységét.

A határokat feszegetve 
Az járószerkezetek szélsőséges teszteken bizonyították, hogy megbirkózzanak a munka során fellépő, gyakran gépet próbáló terhelésekkel.

Speciálisan a Volvo munkagépek számára tervezve
A Volvo járószerkezetek biztonságos és hatékony működést, hosszú élettartamot és alacsony fenntartási költséget biztosítanak.

Eredeti Volvo gumi lánctalpak

  • A Volvo építőgépekkel együtt fejlesztve
  • Megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi normáknak

A VOLVO járószerkezetek

Ismerje meg a görgő tesztek eredményeit! Az eredeti VOLVO járószerkezetek minden egyes alkatrésze olyan minőséget képvisel, amiben megbízhat.

VOLVO felcsavarozható gumitalpak

Növelje sokoldalúságát

 A VOLVO felcsavarozható gumitalp rendszere a tökéletes megoldás, hogy munkagépe sokoldalúságát maximálisan kihasználhassa.

Sokoldalúság
Akár országúton, akár nehéz terepen kell boldogulnia, biztos lehet benne, hogy munkagépe minden körülmények között a legjobb formáját hozza. A lánctalpas kotrógépekre kifejlesztett Volvo felcsavarozható gumitalpaknak köszönhetően, gépe nem fog kárt tenni a munkaterület burkolatában, de könnyen eltávolítható, ha maximális tapadásra van szükség.

Magas tartósság
Az alátét, mely a kopás csökkentése érdekében ellenálló gumikeverékből készült, egy tartós gumi bevonattal ellátott acéllemezből és egy gumipárnából áll, amely segíti a rázkódás és zaj csökkentését.

Rendelkezésre állás
A gumitalp rendszer opcionális gyári felszereltségként és a Volvo kereskedői hálózaton keresztül is beszerezhető. Az utólag vásárolt készlet az alátétet és a láncszemet is tartalmazza.

Költséghatékonyság
A gumitalpak egyesével cserélhetőek, így a lánctalp karbantartása egyszerű és költséghatékony.

VOLVO JAVÍTÓCSAPOK

Megoldás a kopásra

A tökéletes megoldás a használat során megkopott, lógó kapcsolódási pontokhoz

Egy tökéletes, gazdaságos és tartós megoldás
Ha a gépe a kopás jeleit mutatja, a VOLVO javítócsap a tökéletes megoldás.

Gyors és egyszerű szerelhetőség (akár a munkaterületen)
A csapok végén található táguló perselyek tökéletesen töltik ki a kopásból adódó hézagokat és újra tökéletes kapcsolatot biztosítanak felújítás és gépmunka nélkül.


Az eredeti VOLVO javítócsapok széles skálája áll az ön rendelkezésére

Mindegyik alkatrész kulcsfontosságú!

Minél jobb a komponensek minősége, annál többet hozhat ki Volvo gépéből. A hasznos üzemidő és a teljesítmény biztosításához minden egyes alkatrész kulcsfontosságú.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
Tudja mire van szüksége?

Alkatrészeket szeretne rendelni? Örömmel segítünk.

Kérjen ajánlatot!