Construction Equipment Magyarország
volvo cserealkatrészek

Eredeti Volvo alkatrészek

Vissza a munkához

Az eredeti Volvo alkatrészekkel költséghatékony megoldást kínálnak, hogy megadhassa keményen dolgozó munkagépének a törődést, amit megérdemel.

Eredeti Volvo alkatrészek

Az eredeti Volvo alkatrészekkel költséghatékony megoldást kínálnak, hogy megadhassa keményen dolgozó munkagépének a törődést, amit megérdemel. A Volvo cserealkatrész-programok, cseredarabos alkatrészek és szolgáltatások tökéletes megoldást jelentenek, hogy a gép teljesítménye és hasznos üzemideje a lehető legoptimálisabb legyen a fenntartási költségek alacsonyan tartása mellett.

A Volvo rendelkezik a megfelelő alkatrészekkel a gépéhez. Globális kereskedői hálózatunk biztosítja, hogy az eredeti Volvo alkatrészek mindig, mindenhol elérhetők – ezzel csökkenti minimálisra az állásidőt, hogy a gépe készen áll a munkára, amikor arra a legnagyobb szüksége van.

Mindegyik alkatrész kulcsfontosságú!

Minél jobb a komponensek minősége, annál többet hozhat ki Volvo gépéből. A hasznos üzemidő és a teljesítmény biztosításához minden egyes alkatrész kulcsfontosságú.

VOLVO CSEREDARABOS-SZOLGÁLTATÁSOK

Újrafeldolgozó szolgáltatások

A Volvo cseredarabos-alkatrész részlege felújítási munkákkal foglalkozik, az új Volvo komponensekkel megegyezően kiváló minőségű és hosszú élettartamú alkatrészeket kínálva, de alacsonyabb áron.

A Volvo cseredarabos-szolgáltatások az alábbiakat foglalják magukban::

Utángyártott komponensek
Ez motorokat, turbófeltöltőket, differenciálműveket, hűtőket és hidraulikaszivattyúkat foglal magában. A régi komponensek felújító létesítményeinkbe kerülnek, ahol új életet kapnak.

Komponensek klasszikus gépekhez
A tíz éves vagy ennél idősebb gépekhez a Volvo CE kiterjedten felújított komponenseket kínál, amelyeket gondosan megtisztítanak és mindenre kiterjedően tesztelnek.

Cserealkatrész szolgáltatások
A dízel-részecskeszűrők (DPF) az első olyan komponensek, amelyek a cserealkatrész programba kerültek. Az eltömődött szűrők egy Volvo csereadarabos-szolgáltatások szűrőbe számíthatók be, amelyet szigorúan teszteltek, hogy meggyőződjenek arról, hogy legalább a vadonatúj szűrő kapacitásának 95%-ával rendelkezik, de az új szűrő árának töredékéért. Tartsa meg gépét Volvónak, és gondoskodjon a környezetről azzal, hogy új életet ad a régi komponenseknek. 

Volvo csereadarabos-szolgáltatások

Adjon egy második életet a gépének! Fedezze fel a Volvo Reman - cseredarabos-szolgáltatások előnyeit!

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
Tudja mire van szüksége?

Alkatrészeket szeretne rendelni? Örömmel segítünk.

Kérjen ajánlatot!