Construction Equipment Magyarország
Minőségi alkatrészek

Az eredeti Volvo alkatrészek a legkiválóbb minőséget nyújtják és garantálják Volvo munkagépe teljesítményét. A hasznos üzemidő és a teljesítmény biztosításához minden egyes alkatrész kulcsfontosságú. Kizárólag olyan eredeti VOLVO alkatrészeket és termékeket használjon, amelyeket speciálisan az ön munkagépének optimális működése érdekében fejlesztettek, teszteltek és gyártottak. Ez a költségek alacsonyan tartásának kulcsa. A Volvo alkatrészkínálata és szervizszolgáltatásai az ön Volvojának hosszú életciklusán átívelő, gondmentes, tervezhető, profitábilis működésének kulcsai.

Mindegyik alkatrész kulcsfontosságú!

Minél jobb a komponensek minősége, annál többet hozhat ki Volvo gépéből. A hasznos üzemidő és a teljesítmény biztosításához minden egyes alkatrész kulcsfontosságú. Miért vállalna kockázatot?

Ügyfélmegoldások

Az általunk kínált, az vállalkozását a gép tulajdonlása során támogató termékek és szolgáltatások áttekintése - segítünk a profitábilis működés megőrzésében

Hírek és média

A Volvo alkatrészekkel kapcsolatos legújabb hírek

A Volvo új generációs fogrendszerének örülnek a kanalak

A Volvo nagyobb kotrógépeihez és kerekes rakodóihoz készült új generációs Volvo fogrendszer nagyobb penetrációt és hosszabb élettartamot tesz lehetővé – egy egyszerű, „kalapács nélküli”...

Az Intermat 2018 kiállításon mutatkozik be az európai piacon a Volvo Assist sorozat

A Volvo Construction Equipment bemutatja az élvonalbeli Volvo Co-Pilot fülkeképernyő által támogatott Volvo Assist megoldásainak teljes választékát.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
Tudja mire van szüksége?

Alkatrészeket szeretne rendelni? Örömmel segítünk.

Kérjen ajánlatot!