Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, kerekes kotró

Kerekes kotró munkaszerelékek

Saját kategóriájában egyedülálló

Forgassa el a szerelékeket!

A könnyen csatlakoztatható szerelékek széles választéka időt takarít meg, csökkenti a költségeket, és egy többfunkciós gépet eredményez. A Steelwrist® billenő rotátorokkal, könnyű gyorscsatlakozókkal, tartós kanalakkal és kalapáccsal a Volvo kerekes kotrók a leghatékonyabb és termelékenyebb módon képesek ásni, rakodni, törni és anyagot mozgatni.

Kérjük, ne feledje, hogy a gépmodellekhez kínált munkaszerelékek az egyes piacokon eltérőek lehetnek!

Gyorscsatlakozók

Gyorscsatlakozók választéka, amely lehetővé teszi a kezelő számára a Volvo munkaszerelékek gyors és egyszerű csatlakoztatását.

Munkaszerelékek áttekintése

Kanalak

Válasszon a Volvo számos eredeti kanalai közül, amelyek arra készültek, hogy harmonikusan illeszkedjenek az Ön Volvo kotrógépéhez. A kanalak közvetlen csatlakozással vagy a Volvo gyorscsatlakozó felületével is rendelkezésre állnak. A GPX, TGX és CAX kanalakat kifejezetten a döntő-forgatóval való csatlakoztatáshoz tervezték.

Munkaszerelékek áttekintése

Kalapácsok

A számos megerőltető anyagba történő behatoláshoz a Volvo hidraulikus kalapácsa folyamatos teljesítményt, tartósságot és áttörő erőt kínál. Tíz tonnás és ennél kisebb gépek esetén a Volvo kalapácsok tökéletesen kompatibilisek kompakt kotrójához, kotrórakodójához és homlokrakodójához.

Munkaszerelékek áttekintése

Fordító-billenő adapterek

A Volvo kotró és kanál, gyárilag felszerelt gyorscsatlakozóval és Steelwrist®* forgatóval együtt, a kiváló termelékenység, biztonság, pontos vezérlés és csökkentett üzemanyag-fogyasztás legjobb kombinációját jelenti. Tapasztaljon meg egy új munkaélményt, és végezze a munkát Volvo gépekkel!

Munkaszerelékek áttekintése
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!