Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, kerekes rakodó gr

Kerekes rakodó munkaszerelékek

Rönkfogók

Rönkfogók

Univerzális rönkfogó rövid fatönkök vagy fahosszúságú törzsek mozgatásához és szétválogatásához. Egyedülálló törzseket is megfoghat.

Szétválogató rönkfogó

A szétválogató rönkfogó viszonylag hosszú és egyenes villafogakkal rendelkezik, amelyek a földdel párhuzamosan siklanak, így a fogó könnyen megtölthető rakatból vagy válogató bunkerekből. Ez a rönkfogó lerakodáshoz is használható.

Elérhető az alábbihoz: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L90H

Részletek

Lerakodó rönkfogó

A lerakodó rönkfogó rövid, lekerekített villafogakkal rendelkezik, így könnyebben megtölthető járműről történő lerakodáskor.

Elérhető az alábbihoz: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Részletek
volvo munkaszerelék, kerekes rakodó gr

Magasba emelő rönkfogó - Standard

A Volvo magasba emelő rönkfogói a különböző piacokon használt munkamódszerek széles skálájához alkalmazhatók. A rönkfogók hidraulikus rögzítőelemekkel vagy kapcsolólánccal érhetők el (dupla triplex láncok). A fogók megfordítható és cserélhető koptatólemezekkel rendelkeznek az illesztéseken.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

Magasba emelő rönkfogó - Falhoz rakodás

A falhoz történő rakodáshoz való rönkfogókat úgy fejlesztettük ki, hogy a fogókarok követni tudják a függőleges falhoz rakodást és még a szélekről is képesek legyenek emelni rönköket. Ez a rönkfogó rövid törzseket szállító járművekről és vasúti kocsikról történő lerakodásnál használatos.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

volvo munkaszerelék, kerekes rakodó ot

Rönktoló

A rönktoló segítségével a rakat magassága akár 30%-kal (1-1,5 méterrel) növelhető. A segítségével több rönköt tárolhat egyidejűleg a tározóban és közelebb az átvevőhelyhez, így nő a hatékonyság és a termelékenység.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!