Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, kerekes rakodó gr

Kerekes rakodó munkaszerelékek

Rönkfogók

Rönkfogók

Univerzális rönkfogó rövid fatönkök vagy fahosszúságú törzsek mozgatásához és szétválogatásához. Egyedülálló törzseket is megfoghat.

Univerzális rönkfogó

Az univerzális rönkfogó egy általános fogó a fahosszúságú törzsek vagy különálló fatörzsek megfogásához, mozgatásához és szétválogatásához. A szétválogató rönkfogónál hosszabb villafogakkal rendelkezik.

Elérhető az alábbihoz: L110H, L150H, L180H, L25F, L30G, L35G, L45H, L60H, L70H, L90H

Részletek

Szétválogató rönkfogó

A szétválogató rönkfogó viszonylag hosszú és egyenes villafogakkal rendelkezik, amelyek a földdel párhuzamosan siklanak, így a fogó könnyen megtölthető rakatból vagy válogató bunkerekből. Ez a rönkfogó lerakodáshoz is használható.

Elérhető az alábbihoz: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Részletek

Lerakodó rönkfogó

A lerakodó rönkfogó rövid, lekerekített villafogakkal rendelkezik, így könnyebben megtölthető járműről történő lerakodáskor.

Elérhető az alábbihoz: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Részletek
volvo munkaszerelék, kerekes rakodó gr

Magasba emelő rönkfogó - Standard

A Volvo magasba emelő rönkfogói a különböző piacokon használt munkamódszerek széles skálájához alkalmazhatók. A rönkfogók hidraulikus rögzítőelemekkel vagy kapcsolólánccal érhetők el (dupla triplex láncok). A fogók megfordítható és cserélhető koptatólemezekkel rendelkeznek az illesztéseken.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

Magasba emelő rönkfogó - Falhoz rakodás

A falhoz történő rakodáshoz való rönkfogókat úgy fejlesztettük ki, hogy a fogókarok követni tudják a függőleges falhoz rakodást és még a szélekről is képesek legyenek emelni rönköket. Ez a rönkfogó rövid törzseket szállító járművekről és vasúti kocsikról történő lerakodásnál használatos.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

volvo munkaszerelék, kerekes rakodó ot

Rönktoló

A rönktoló segítségével a rakat magassága akár 30%-kal (1-1,5 méterrel) növelhető. A segítségével több rönköt tárolhat egyidejűleg a tározóban és közelebb az átvevőhelyhez, így nő a hatékonyság és a termelékenység.

Elérhető az alábbihoz: L180HHL

Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!