Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, minirakodó

Mini homlokrakodók munkaszerelékei

A Volvo számára csak a legjobb elég jó

Tartsa meg Volvóját teljesen Volvóként!

A Volvo mini homlokrakodók az egész világon ismertek magas minőségükről és a Volvo munkaszerelékek pontosan ugyanezt a minőséget képviselik. Miért kötne hát kompromisszumot? A mini homlokrakodót teljesen Volvóként tartva nyugodt lehet és kiváló gazdaságosságot érhet el.

Kérjük, ne feledje, hogy a gépmodellekhez kínált munkaszerelékek az egyes piacokon eltérőek lehetnek!

Rakodó kanalak

A Volvo átfogó kanál ajánlatai tökéletes illeszkedést biztosítanak a gépe és a munkaterülete között.

Munkaszerelékek áttekintése

Kanalak felső leszorítóval

A Volvo mini homlokrakodó munkaszerelék-portfóliójában törmelék, cserje és trágyamarkoló kanalakat kínál, hogy maximális sokoldalúságot biztosítson a felvevő alkalmazásokhoz.

Munkaszerelékek áttekintése

Villák

A raklapmozgató villák ideálisak a raklap- és anyagmozgatáshoz. A nagy igénybevételre tervezett kialakítás biztosítja azt a villa erőt, amellyel az összes olyan anyag mozgatható, amelyet a gép kezelni tud. A villafogak távolsága egyszerűen és gyorsan módosíthat a nagyobb rugalmasság érdekében.

Munkaszerelékek áttekintése

Hidraulikus kalapács

A Volvo hidraulikus kalapácsai egyesítik a kiváló működési teljesítményt és az alacsony zaj valamint rezgési szinteket. Megbízható és egyszerűen karbantartható. A hidraulikus kalapácsok egy fúróvéső szerszámból és hidraulikus tömlőkből állnak.

Munkaszerelékek áttekintése

Tolólapok

Ideális talajmozgatási és gyökérirtási alkalmazásokhoz. A lemez hidraulikusan dönthető és billenthető. Balra vagy jobbra 30°-ban elforgatható, és vízszintesen 10°-ban billenthető mindkét irányban.

Munkaszerelékek áttekintése

Seprőgépek

A ferde seprőgép ideális a telephelytisztítási és közterület-kezelő munkákhoz nagy kefe szakaszaival, amely lehetővé teszi az egy menetben történő tisztítást. A hulladékfelszedő seprők olyan kis és nagy igénybevételt jelentő hulladék-feltakarításhoz használhatók, ahol a hulladékot össze kell gyűjteni, például ócskavastelepeken.

Munkaszerelékek áttekintése

HÓMARÓ

Hidraulikus szögbeállítású hóeltakarító tolólap a hó hatékony eltávolításához parkolókból, autóbeállókból, járdákról és hasonlókról. Az optimális teljesítményt az állítható oldallapok, a hajlított lapát és a kioldó funkció biztosítja, amely minimálisra csökkenti a károsodást, ha valamilyen akadályba ütközik.

Munkaszerelékek áttekintése

SILÓZÓ ADAPTER

A silóbontó tömör silóanyag faragására szolgál és állítható vezetőelemekkel rendelkezik a vágás mélységének beállításához. A hosszú élettartam érdekében a vágószerkezet kopásálló, nagy szilárdságú anyagból készült. A kialakítás lehetővé teszi a falak mentén és egyenesen a tároló végénél történő vágást.

Munkaszerelékek áttekintése

FAÁTÜLTETŐ ADAPTER

A faátültető ásó fák teljes földlabdával történő átültetéséhez vagy eltávolításához használatos. A kialakítás rövid és szűk toronnyal rendelkezik, a kompakt kialakítás és a széles kapunyílás megkönnyíti a fák befogását.

Munkaszerelékek áttekintése

Tuskómarók

A tuskómaró ideális a marási alkalmazásokhoz és tuskók eltávolításához. Nagy teljesítményű aprító fogakat használ és 60 fokos tartományú mozgással biztosítja a magas termelékenységet.

Munkaszerelékek áttekintése

KŐFŰRÉSZEK

A kőfűrész az útkarbantartás során a nagyon kemény anyagok átvágásához, nyílás betonba történő vágásához használható.

Munkaszerelékek áttekintése

HIDEGGYALUK

A hideggyalu ideális útkarbantartáshoz és a helyszín előkészítéséhez. Lemarja a fagypúpokat, képes az országúti fedőlapok körül dolgozni és kezeli a teljes mélységű közművágatokat. Alkalmas mintás burkolatokhoz is a csúszási ellenállás növeléséhez.

Munkaszerelékek áttekintése

Boronák

Nagy teljesítményű tereprendező az utolsó koronaszint kialakításához, a talaj porlasztásához, a törmelék eltávolításához és szalmaeltávolításhoz. A kétirányú dob előre és hátra is dolgozik a talajon és 20 fokban balra és jobbra elfordítható.

Munkaszerelékek áttekintése

TALAJELŐKÉSZÍTŐK

A talaj-előkészítő segítségével hatékonyan végezhető az eltakarítás, kőeltávolítás és a talaj-előkészítés. Felszedi a 25-500 mm átmérőjű köveket, és hagyja a homokot és kisméretű törmeléket kifolyni a módosított kanálból.

Munkaszerelékek áttekintése

TALAJLAZÍTÓK

A talajlazítók ideális megoldást jelentenek a vetőmagágyás előkészítéséhez, komposztkeveréshez és a terep előkészítéséhez. A kétirányú működés előre és hátrafelé is lehetővé teszi az ásást és a simítást.

Munkaszerelékek áttekintése

Aljnövényzetvágó

Az aljnövényzetvágó aljnövényzet, magas fű és kisebb fák vágására alkalmas. Sok különböző területen használható: nagyméretű mezőkön, nyilvános parkokban és az utak mentén egyaránt. A vágólapjelző figyelmezteti a kezelőt és a közelben állókat a mozgó vágólapra.

Munkaszerelékek áttekintése

Vibrációs hengerek

A rezgő hengerek sokféle talajtípus – pl. murva, homok, föld – hatékony tömörítését elvégzik. Ezek ideálisan használhatók utakhoz, járdákhoz, kerékpárutakhoz, golfpályákhoz, parkolókhoz és egyéb hasonló felületekhez. Párnázott és sima dobok állnak rendelkezésre.

Munkaszerelékek áttekintése

ÁROKÁSÓK

Az árokásó gyors és pontos árokásáshoz kábel- és kisméretű csőfektetési alkalmazásokhoz alkalmazható. Kétállású oldalirányú eltolással a falközeli árokásáshoz, nagy nyomatékú hidraulikus motorral és nagy teljesítményű fordulatszám-csökkentő hajtásrendszerrel rendelkezik.

Munkaszerelékek áttekintése

Fúrók

A fúrót talajfúráshoz használják. Normális igénybevételre, nagy igénybevételre és fa/bozótültetésre szolgáló fúrófejek kaphatók. Az egységet hidraulikus biztonsági szelep védi a károsodástól, ha a fúrófej nagyobb elmozdíthatatlan tárgyakba ütközik.

Munkaszerelékek áttekintése
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!