Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, mini kotró

Kompakt kotró munkaszerelékek

Kanalak

A tökéletes illeszkedés

A kanalak széles választéka használható különféle talajviszonyok között és az összes árokásási és kezelő munkához.

Általános felhasználású kanál - Univerzális kotrókanál

Az általános használatú kanalak nagyon sokféle talajtípusnál használhatók, mindenféle ásási munkára. Termőföld, agyag, homok és salak, valamint kavicsot és köveket tartalmazó keményebb talajok kezelésére szolgál. Megerősített vágóéllel és hegesztett koptatóléccel rendelkeznek, hogy a kemény és sűrű anyagokkal is megbirkózzanak és megakadályozzák a kanál kopását.

Elérhető az alábbihoz: EC35D, EC60E, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek

Általános felhasználású GPX kanál - Nagy szakítóerejű kanál

Ezt a kanalat a legtöbb ásási feladathoz megfelelő, általános célú használatra tervezték. Termőföld, agyag, homok és salak, valamint darabosabb tartalmú, murvát, kavicsot, kis-közepes méretű köveket tartalmazó talaj kezelésére szolgál. Az erős kopásnak kitett területek, mint például az oldalsó és első vágóélek és az egyéb kritikus területek, nagy szilárdságú acélból készültek.

Elérhető az alábbihoz: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek

Fix rézsűkanál

Az árokásó kanalakat tereprendezési, ároktisztítási, szintezési és levonulási és visszatöltési munkákhoz tervezték. A jellemzők között megtalálhatók a súlycsökkentésre és az anyag könnyebb kiöntésére szolgáló leeresztő nyílások, a kanálnak nagyobb merevséget és szilárdságot biztosító belső merevítő lemezek, valamint a megfordítható, felcsavarozható élek.

Elérhető az alábbihoz: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek

Dönthető rézsűkanál

Az árokásó kanalakat tereprendezési, ároktisztítási, szintezési és levonulási és visszatöltési munkákhoz tervezték. A dönthető árokásó kanál rendkívül rugalmas és sokoldalú eszköz, és a kialakítása révén oldalirányban mindkét oldalra dönthető. A döntési funkció megkönnyíti a tisztítást és a szintezést az árkok és partok mentén, valamint lehetővé teszi, hogy a gép az árokkal párhuzamosan dolgozzon. A mindkét irányba 45-fokban való dönthetőség lehetővé teszi a kanál megdöntését a teljes munkafolyamat alatt.

Elérhető az alábbihoz: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek

Szintezőkanál TGX - Nagy szakítóerejű kanál

A szintezőkanalat úgy módosították, hogy forgatóval is lehessen használni, és az ásási, tereprendező, levonulási, ároktisztítási, szintezési, visszatöltési és lejtős terepen történő munkát pontosan tudja elvégezni. A lecsapott sarkoknak köszönhetően a kanál a tereptárgyak közvetlen közelében is dolgozhat. A kanál tele állapotban is könnyen, az anyag kanálból történő kiömlése nélkül forog. Az erős kopásnak kitett területek, mint például az oldalsó és első vágóélek és az egyéb kritikus területek, nagy szilárdságú acélból készültek.

Elérhető az alábbihoz: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek

Kábelfektető kanál

Keskeny árkokban való munkára készült, általában kábelfektetéshez használatos. A kanál hosszúkás profiljának köszönhetően csövekhez, kábelekhez és egyéb anyagokhoz közel is tud dolgozni. Az erős kopásnak kitett területek, mint például az oldalsó és első vágóélek és az egyéb kritikus területek, nagy szilárdságú acélból készültek.

Elérhető az alábbihoz: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Részletek
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!