Construction Equipment Magyarország

ABG betonsimítók

Amire szüksége van a munka megfelelő elvégzéséhez

Világszerte bevált sokoldalúság és hatékonyság

A Volvo különféle bedolgozópadokat kínál az útburkolatok készítéséhez , hogy meg tudjon felelni az egyedi igényeknek is.

A dupla tömörítővel nagyon nagy tömörítés érhető el , ami csökkenti akár ki is küszöböli a hengerelés szükségességét is.Az eredmény a lerakott útburkolat homogén tömörítése teljes vastagságban és optimális esetben egyenletessége .

.

Betonsimítók használati útmutatója

A Volvo ABG finiserek fix , mechanikus bedolgozó padjai a tömörítő és vibráló kombinációval 2,50m-3,0m alapszélességgel készülnek.Egy , vagy dupla éldöngölővel is felszerelhetőek.A változtatható amplitúdó lehetővé teszi , hogy gépkezelő az útburkoló anyag és a helyszín adottságainak leginkább megfelelő tömörítési amplitúdót válassza ki.A vibrációs tömörítés nem csak a elsődleges tömörítés tömörségét növeli , de javítja a felület texturáját , különösen a kopóréteg terítése esetén.

Munkaszerelékek áttekintése

Variomatic betonsimítók

A Volvo különféle bedolgozópadokat kínál az útburkolatok készítéséhez , hogy meg tudjon felelni az egyedi igényeknek is. A dupla tömörítővel nagyon nagy tömörítés érhető el , ami csökkenti akár ki is küszöböli a hengerelés szükségességét is.Az eredmény a lerakott útburkolat homogén tömörítése teljes vastagságban és optimális esetben egyenletessége. A Variomatic gyorscsatlakozós szélesítésű bedolgozópadok könnyedén és gyorsan alapszélességük több mint kétszeresére növelhetőek – vagyis rendkívül rugalmasak.

Munkaszerelékek áttekintése
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!