Construction Equipment Magyarország

Volvo Szolgáltatások: ahol az intelligens mérnöki teljesítmény és az üzleti megoldások találkoznak

A Volvo Construction Equipment új megközelítést mutat átfogó szolgáltatási és megoldási portfóliójával

Bemutatkozik a Volvo Szolgáltatások, termékeink és szolgáltatásaink átfogó portfóliója új és meglévő Volvo ügyfelek számára. A portfólió nagyobb átláthatóságot nyújt mind az ajánlatok skálájában, mint abban, hogy ezek milyen értékeket jelentenek az ügyfeleknek. A Volvo Szolgáltatások nemcsak a Volvo gépeket, hanem az ügyfelek egyéb igényeit is érintik – akár új termékre, akár teljes megoldási csomagra van szükségük vállalatukban.

Minden Volvo ügyfél hozzáférhet kereskedéseink globális hálózatához, és annak minden tudásához, valamint a non-stop értékesítés utáni szolgáltatáshoz, a világszínvonalú alkatrész-ellátáshoz és az átfogó garanciákhoz. A nagyobb gépek esetében az ügyfelek élvezhetik a CareTrack előnyeit is – a Volvo telematikai rendszere alapvető információt nyújt például a gép munkaóráiról vagy a helyzetéről. Ez az alapja mindennek, amit a Volvo Szolgáltatások kínál, és minden Volvo gépben megtalálható.

Újratervezett portfólió

A teljes Szolgáltatások kínálatunk jobb megértése érdekében a Volvo kilenc kategóriára osztja ezt

  • Hasznos üzemidő
  • Üzemanyag-hatékonyság
  • Termelékenység
  • Biztonság
  • Új élet
  • Eredeti Volvo alkatrészek
  • Volvo szerelékek
  • Pénzügy
  • Bérlet

Az új portfólióval az ügyfelek könnyebben kiválaszthatják a számukra legértékesebb szolgáltatások kombinációját. Ezek egyetlen, személyre szabható megállapodásba foglalhatók – ez a Volvo Szolgáltatási Megállapodás.

Intelligens megoldások

Hasznos üzemidő szolgáltatások – bizonyítottan csökkenti a javítási költségeket és a nem tervezett gépleállásokat, segítve az ügyfeleket a gépek folyamatos működtetésében. Innovatív technológia használatával a Volvo kereskedők távolról monitorozhatják az ügyfelek gépeit. Így bármilyen probléma korán diagnosztizálható, és lépéseket lehet tenni a fenntartható megoldásért. A legújabb szoftverrel az ügyfelek lépést tarthatnak gépeikkel, a tervezett szervizelés, a rugalmas karbantartás és a javítási lehetőségek maximalizálják az üzemidőt és csökkentik a javítási költségeket.

Az Üzemanyag-hatékonysági szolgáltatások egy sor tanácsadási és üzemanyag-jelentésből állnak, amelyek az új és meglévő Volvo gépek esetében csökkentik az üzemeltetési költségeket. A kéznél lévő gépinformációk segítségével az ügyfelek helyreigazításokat végezhetnek, például gépkezelői képzéssel javíthatják a munkagyakorlatokat és biztosíthatják a hosszú távú üzemanyag-hatékonyságot.

Termelékenységi szolgáltatások olyan továbbfejlesztett megoldásokat tartalmaznak, amelyek javítják és fenntartják a munkaterep termelékenységét. A gépkezelő viselkedése, a munkaterep előkészítése és a gép konfigurálása csak néhány a számos tényező közül, amelyekkel a Termelékenységi szolgáltatások növelheti a termelékenységet. Az ügyfelek több gépkonfiguráció közül választhatnak, Segédmegoldásokkal és képzési csomagokkal javíthatják meglévő Volvo flottájuk teljesítményét – ami segít a jobb teljesítmény és a nagyobb profit elérésében.

A biztonság minden Volvo dizájnelem része. Biztonsági szolgáltatások különböző funkciókkal csökkenti a balesetek, a leállások és a váratlan költségek kockázatát. Célunk a nulla baleset: a személyzet és az eszközök teljes biztonsága, valamint az, hogy a munkavállalók elvégezzék a munkát, és biztonságban térjenek haza.

A Volvo alkotta a Volvóhoz

A Volvo tudja, hogy egy új gép nem mindig illik minden ügyfél igényeihez. Az Új élet szolgáltatásokkal a Volvo ügyfelek különböző megoldások közül választhatnak – a gyári alkatrészektől a nagyjavításig – és rugalmas csomagokkal a Volvo gépek teljesen személyre szabhatók. A keményen dolgozó Volvo gépeket Új élet szolgáltatásainkkal átalakítjuk a hosszú távú befektetési célok és az optimális teljes tulajdonlási költség érdekében.

Eredeti Volvo alkatrészek kimerítő tesztelésen mennek keresztül, hogy a legmagasabb termelékenységet és hasznos üzemidőt biztosíthassuk. A készen elérhető alkatrészek – melyekre mind a Volvo garancia vonatkozik – segítenek az ügyfeleknek megóvni befektetésüket, meghosszabbítani gépük élettartamát és garantálni a hosszan tartó teljesítményt.

A Volvo szerelékek széles skálájával a Volvo ügyfelei kiválaszthatják a munkáiknak leginkább megfelelőket, így a lehető legjobban kihasználhatják gépüket. Mivel a munkagép minden alkatrésze ugyanolyan fontos, a Volvo szerelékek széles skálája kifejezetten a Volvo gépekhez épült, és az eredmény egy biztonságos és megbízható egység, amely továbbfejlesztett ciklusidőket, üzemanyag-hatékonyságot és alacsonyabb tulajdonlási összköltséget jelent.

Pénzügyi rugalmasság

A Volvo ért az üzleti pénzügyekhez, és elkötelezett szakértői odafigyelnek az ügyfelek sikereire. Pénzügyi szolgáltatások rugalmas pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokat kínál az ügyfelek vállalatainak védelme és fejlesztése érdekében. Legyen az egyetlen egység vagy egy egész flotta, a Pénzügyi szolgáltatások személyre szabott fizetési csomagokat talál az egyéni prioritásokhoz.

A mögöttes logika a rugalmasság a Bérleti szolgáltatások mögött, az ügyfelek támogatása a legalkalmasabb átmeneti megoldás megtalálásában. Legyen az egyetlen gép vagy egy egész flotta, a Volvo bérleti szolgáltatásai személyre szabhatók, így biztosítható, hogy minden munka időben és megfelelő költségvetéssel készül el. A minőségbiztosítás és a karbantartási támogatás természetes vállalás minden gépünk esetében, ráadásul a Volvo kereskedők szakértői tanácsai gondoskodnak arról, hogy az ügyfelek megkapják, amire szükségük van, akkor, amikor számukra szükséges.