Construction Equipment Magyarország

Volvo G-sorozatú dömperek: folyamatos termelés

A Volvo Construction Equipment G-sorozatú csuklós dömperei gondoskodnak a folyamatos termelésről, és robusztus kialakításuknak, könnyű szervizelhetőségüknek és a kiemelkedő Volvo kereskedői hálózatnak köszönhetően kimagaslóan megbízhatóak. Mindezek garantálják a minden korábbinál hosszabb rendelkezésre állást.

Volvo G-sorozatú dömperek: folyamatos termelés

A Volvo Construction Equipment 25 - 45 tonna közötti raksúllyal rendelkező G-sorozatú csuklós dömperei mindig készen állnak a munkára. Az egész sorozatot – A25G, A30G, A35G, A40G, A45G FS és az új 45 tonnás osztályú A45G – nehéz súlyok mozgatására tervezték komoly terepjáróképesség mellett, így kiváló szolgálatot teljesítenek kőfejtőknél, külszíni fejtésnél és nagy földmozgatással járó műveleteknél. A G-sorozat a hosszú élettartamot a minőséggel, megbízhatósággal és tartóssággal párosítja, és benne van minden, amit a Volvótól elvár, így az építőmunka egyszerre könnyebb és hatékonyabb.

Az erő és a tartósság a G-sorozatú csuklós dömperek ismertetőjegyei. Az élettartam növelésének célja lebegett a mérnökök szeme előtt a G-sorozat fejlesztésekor, és a nagy igénybevételre tervezett első és hátsó váznak, valamint a kerékfékeknek és a nedves tárcsás fékeknek köszönhetően a sorozat a Volvo jól ismert tartósságával és széles körű karbantartási lehetőségeivel együtt azt jelenti, hogy soha többé nem lesz kérdéses, el tudja-e végezni a munkát.

A Volvo Construction Equipment nagy utat tett meg azóta, hogy első, 10 tonnás csuklós dömperét piacra vezette 1966-ban – a legújabb G-sorozat a Volvo 50 éves megbízható mérnöki munkájának és innovációjának csúcspontja. A Volvo továbbra is a világ vezető gyártója a csuklós dömperek területén, hiszen a munkagép egész koncepcióját ez a vállalat vezette be a kereskedelembe, és azóta is fejlesztik és építik ezeket a gépeket.

Mozgasson többet, kevesebbért
A G-sorozatot úgy tervezték, hogy növelje a hatékonyságot és többet mozgasson kevesebbért. Kiváló üzemanyag-hatékonyság, innovatív technológia és hasznos működési adatokat szolgáltató eszközök segítenek kézben tartani a karbantartási költségeket és maximális megtérülést biztosítani beruházásához.

Az elismert Volvo Tier 4 Final /IV. fázisú motorok – melyek az A25G típus 234 kW (318 LE)-jától az A45G típus 347 kW (445 LE)-jáig terjednek – által hajtott G-sorozat modelljei kiváló üzemanyag-hatékonyságot nyújtanak anélkül, hogy az erő vagy a teljesítmény területén kompromisszumot kellene kötniük, így jelentős előrelépést érnek el üzemanyag-hatékonyságban a korábbi modellekhez képest. A Volvo motor alsó alapjárati sebessége további üzemanyag-takarékossági lehetőségeket kínál a legnagyobb hatékonyság érdekében. Minden gép üzemanyag-takarékossága az egyedi raksúlyhoz mérten optimalizált, így Ön többet mozgathat kevesebbért. A dinamikus és prediktív sebességválasztás a működtetési körülményekhez alkalmazkodik a fokozott kényelem és az üzemanyag-hatékonyság érdekében.

A működtetés alatt értékes adatok állnak rendelkezésre a helyszíni hatékonyság és a költségcsökkentés biztosításáért. Az olyan intelligens Volvo rendszereknek köszönhetően, mint a MATRIS™, a CareTrack™ és a fedélzeti súlymérő rendszer, a termelés optimalizálható és a működési költség csökkenthető. A fedélzeti súlymérő rendszer garantálja az optimális terhelést minden ciklusban. Ezenfelül az Ügyéltámogatási Megállapodások választéka megelőző karbantartást, teljes javításokat, és számos rendelkezésre állási szolgáltatást kínál, így Ön teljesen kézben tarthatja karbantartási költségeit.

Bárhová eljut
A Volvo csuklós dömper koncepciója teljes sokoldalúságot kínál, így a teljes munkaterület hozzáférhető, és a gép meredekebb emelkedőkön is használható. A minden évszakban, terepen és munkában használható munkagéphez számos karosszéria- és alvázopció választható. A G-sorozat verhetetlen terepteljesítménye a Volvo hajtásláncnak, az automatikus kipörgésgátlónak valamint a 100% differenciálzáraknak, a minden terephez alkalmas futóműnek és a hidromechanikus kormányműnek köszönhető.

A dömper épp olyan magabiztosan halad lejtőn lefelé is: retarderek és a dinamikus Volvo motorfék garantálják a biztonságot és a folyamatos termelékenységet. A G-sorozat billenéstámogató rendszere, valamint a "load and dump" hidraulikus fék szintén segít a gépkezelőnek a munkagép magabiztos irányításában a további termelékenységért és biztonságért.

Gépkezelő választása
A Volvo dömperek a gépkezelők első számú választásai az iparágvezető fülke miatt, amely tágas és kényelmes munkakörnyezetet nyújt.

A felső szintű kényelem, a gép feletti uralom, a kézhez álló vezérlés és a biztonság fontos a gépkezelőknek, miközben minden nap, minden órában kiváló hatékonysággal dolgozhatnak. A középre pozicionált fülke, a kiváló irányíthatóság és felfüggesztés, az alacsony zajszint, a klímavezérlés, a tér és a kiváló kilátás megkönnyítik a gépkezelő munkáját, aki így hatékonyabban dolgozhat. Az ergonomikus, kényelmes vezérlés könnyen megérthető, a könnyű kezelést pedig automatikus funkciók segítik.

Egyszerű szervizelhetőség és támogatás
Az iparágvezető hozzáférésnek köszönhetően a G-sorozat szervizelése gyors és egyszerű. Az első rács lehajtható, és szerelőplatformként szolgál csúszásgátló lépcsőkkel. Az elektromos motorháztető 90 fokban kinyitható, így teljes és biztonságos hozzáférést kínál a motorházhoz.

A teljes lelki nyugalom érdekében a Volvo kiterjedt kereskedői hálózata mindig ott van, ha támogatásra lenne szüksége. A Volvo számos szolgáltatás mellett helyi tudást és globális tapasztalatot nyújt, beleértve a telematikai gépfigyelést – ez a CareTrack™ és a MATRIS™ – valamint a kimagasló alkatrész rendelkezésre állást. Ezek mindegyike hozzájárul a termelés optimalizálásához, és minimálisra csökkenti a működési költségeket.

Lényeges műszaki adatok:

Lényeges műszaki adatokVége

2016. április

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.

Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Külső kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com