Construction Equipment Magyarország

A Volvo CE bemutatja a „Building Tomorrow” márkafilmet

A Volvo Construction Equipment legújabb márkakampányának csúcspontjaként a „Building Tomorrow” a fenntarthatóbb jövő érdekében végzett erőfeszítéseket dokumentálja.

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE) bemutatta a világ különböző részeiről származó vásárlói sikertörténteket bemutató „Building Tomorrow” márkafilmet. Az október 14-én bemutatott film arra világít rá, hogy a Volvo gépek hogyan járulnak hozzá ügyfeleink különböző projektjeiben ahhoz, hogy jobb világot hagyjunk az eljövendő generációkra. Hogy „olyan világot építsünk, amelyben jó élni.”

„A Volvo Construction Equipment vállalatnál ösztönöz bennünket a gondolat, hogy a képzelet, a kemény munka és a technológiai innováció által utat mutatunk a fejlődő világ számára egy tisztább, okosabb és jobban összekapcsolt világ felé” - mondja Martin Weissburg, a Volvo CE elnöke és a Volvo csoport Igazgatóságának tagja. „Hiszünk a fenntartható jövőben, és a globális építőiparban továbbra is együtt dolgozunk ügyfeleinkkel azon, hogy ezt a hitet valósággá tegyük az emberek számára mindenhol” - teszi hozzá Weissburg.

Globális felelősség

A 2016 decemberében bemutatott kampányt rövidfilmek sorozata támogatja. Az első epizódban a Volvo gépek Észak-Svédország fagyos világába merészkednek, ahol az ICEHOTEL 365 az év minden napján működik, és hűtéséhez napenergiát használnak. Céljuk, hogy CO2-negatívvá válhassanak. A katari Doha szikár sivataga a kampány második állomása, ahol több mint 240 Volvo gép dolgozott fáradhatatlanul a helyenként 50 °C-os hőségben, hogy felépülhessen Lusail új fenntartható városa. A harmadik videó a dél-afrikai Kouga szélfarmot mutatta be, különös tekintettel a megújulóenergia-szektorra, amely 2030-ra az ország energiaigényének 42%-át szeretné biztosítani úgy, hogy közben erősíti a helyi közösségeket is.

A „Building Tomorrow” azt mutatja be, hogy a Volvo gépek hogyan járulnak hozzá mind a fenntarthatósághoz, mind ügyfeleink sikereihez, megerősítve a Volvo csoport jövőképét: „járműmegoldásainkkal hozzájárulunk a bőséghez”.

„A WWF Climate Savers vállalati klímavédelmi programjának tagjaként elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy élére álljuk a változásnak iparágunkban, és ahogy azt ez a kampány is népszerűsíti, szélesebb perspektívából, ügyfeleink kiemelkedő vállalati példáin keresztül igyekezzünk másokat is inspirálni a fenntartható jövő felé” - mondja Niklas Nillroth, a Volvo CE környezetért és fenntarthatóságért felelős alelnöke.

Átformáljuk a holnapot

Az október 14-én bemutatott film minden Volvo CE digitális csatornán elérhető, amellett bemutatkozik egy élő koncertelőadáson is, amelyet élőben közvetítünk a spanyolországi Alicante városából, egy héttel a Volvo Ocean Race kezdete előtt. A régóta közkedvelt tengeri maraton egyre népszerűbb platform a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdések tudatosítására, így jól kapcsolódik a Volvo CE „Building Tomorrow” márkafilmjéhez.

„Átalakul a világ, változnak ügyfeleink igényei, és ezzel az emberközpontú megközelítéssel szeretnénk megmutatni, hogy a Volvo továbbra is pozitív változást visz az emberek életébe, most és a jövőben egyaránt” - mondja Bill Law, a Volvo CE vállalati kommunikációért felelős vezető alelnöke.

Tudjon meg többet weboldalunkon: www.volvoce.com/buildingtomorrow.

A The River a Volvo CE márkakampányának, a „Building Tomorrow” filmnek a hivatalos filmzenéje, amelyet a Moment nevű feltörekvő svéd zenekar ad elő. A kislemez a Spotify-on október 13-ától hallgatható meg.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver