Construction Equipment Magyarország

Új, alkalmazásspecifikus kanalak fokozzák a Volvo kerekes rakodók termelékenységét és profitabilitását

A Volvo Construction Equipment kerekes rakodókhoz fejlesztett legújabb kanalai az intelligens tervezést a verhetetlen tartóssággal párosítva nyújtanak a munkatípushoz és a munkaterület jellegzetességeihez illő, hosszan tartó teljesítményt.

Új, alkalmazásspecifikus kanalak fokozzák a Volvo kerekes rakodók termelékenységét és profitabilitását

A Volvo Construction Equipment három új kanalat mutatott be kifejezetten a Volvo L110-L350 kerekes rakodókhoz – a Volvo Homok kanalat, a Volvo Sík aljú átrakókanalat, és a Volvo Átrakókanalat, amelyek a jelenlegi modell helyébe lépnek.

A alkalmazáshoz optimalizált Volvo Átrakó és Volvo Homok kanalakkal a kerekes rakodók maximális kapacitáson teljesíthetnek, amivel időt, pénzt és energiát takarítanak meg. A szerelékek széles választékából a Volvo ügyfelei kiválaszthatják a munkaterületnek és az igényeiknek leginkább megfelelő – sőt, azokat túlszárnyaló – szerelékeket a még termelékenyebb működésért.

Teljesítményre termett
Az intelligens tervezésű Volvo Átrakó, Volvo Sík aljú átrakó és Volvo Homok kanalak alakjuknak, a kiegyensúlyozott alj-hát aránynak és a süllyesztett furatoknak köszönhetően könnyen megtölthetők. Ezek a produktivitást növelő funkciók lehetővé teszik, hogy a gépkezelők gyorsabban, több munkát végezhessenek el, miközben akár 20%-kal növelik az üzemanyag-hatékonyságot.

Az optimalizált kiborulásgátlók visszatartják az anyagot a kiömléstől, és lehetővé teszik a csatlakozók biztos használatát, míg az ívelt oldallemezek kiváló megtartást biztosítanak, és rögzítik az anyagot a hatékonyabb működésért. A különböző anyagok keveredésének elkerülése érdekében a kanalak a lehető legkisebb reteszekkel rendelkeznek.

Profit minden kanálban
Akár kőfejtőnél, akár sóderbányában dolgozik, a Volvo Átrakókanál ideális partner a termelékeny és üzemanyag-takarékos anyagmozgatásban. A tulajdonosok a legmagasabb teljesítményre és kisebb üzemanyag-felhasználásra számíthatnak a könnyen megtölthető kanál használatával. A Volvo Átrakókanállal a gépkezelők ugyanazokat a feladatokat kevesebb üzemanyag felhasználásával végezhetik el, azaz több anyagot mozgathatnak kevesebb pénzért.

Volvo ÁtrakókanálA feldolgozott anyagok, mint a homok, a sóder és az aggregátum kezeléséhez, felhalmozásához és rakodásához a Volvo Sík aljú átrakókanál a tökéletes megoldás. A homokon vagy más puha talajon való használathoz ez a kanál maximális vonóerőt és szakítóerőt biztosít, miközben tiszta munkaterületet tart fenn és verhetetlen termelékenységet és hatékonyságot nyújt.

Volvo Sík aljú átrakókanál Amikor puha talajon a kipörgés veszélye mellett dolgozik a munkagép, a Volvo Homok kanál az ideális választás. A homok vagy aggregátum kis szakaszokban való elhordására tervezett hosszú kanálalj maximális penetrációt tesz lehetővé jobb tapadási súrlódással, miközben sík kivitele segít fenntartani a tiszta és egyenletes munkaterületet.

Volvo Homok kanálA Volvo alkotta a Volvóhoz
A nehéz körülményeknek való ellenállásra tervezett tartósságukkal a Volvo Átrakó, a Volvo Sík aljú átrakó és a Volvo Homok kanalak több évtizedes mérnöki szaktudással támogatva garantálják a hosszú élettartamot. Mint minden Volvo szerelék esetében, a legújabb modellek alapos tesztelésen átesve bizonyították, hogy a legmagasabb szintű termelékenységet és tartósságot nyújtják minden alkalmazásnál.

A tartósan használható kanalak érdekében a kritikus területekre nagy szakítószilárdságú acélt és kopásálló alkatrészeket helyezve minimalizálták a nem tervezett leállások valószínűségét. Mindegy, milyen nagy terhelésnek vannak kitéve, a Volvo kanalak felépítése garantálja a lehető leghosszabb üzemidőt és a legnagyobb termelékenységet.

Amellett, hogy a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb kanalakat kínálja a piacon, a Volvo globális kereskedői és szolgáltatói hálózata kiemelkedő támogatást is biztosít ügyfeleinek. Amikor valamelyik alkatrészt cserélni kell, garantáltan rendelkezésre áll a megfelelő. A Volvo elkötelezetten dolgozik annak érdekében, hogy az ügyfelek befektetései megtérüljenek.

Lényeges műszaki adatok:

Volvo Átrakókanál* Kampós csatlakozó

Lényeges műszaki adatok, Volvo Átrakókanál* Kampós csatlakozó
Volvo Átrakókanál* Csapos felület

Lényeges műszaki adatok, Volvo Átrakókanál* Csapos felületVolvo Sík aljú átrakókanál* Csapos felület

Lényeges műszaki adatok, Volvo Sík aljú átrakókanál* Csapos felületVolvo Sík aljú átrakókanál* Kampós felület

Lényeges műszaki adatok, Volvo Sík aljú átrakókanál* Kampós felületVolvo Homok kanál* Csapos felület

Lényeges műszaki adatok, Volvo Homok kanál* Csapos felület

*Opcionálisan csapszeges széllel is választható. A csapszeges szél plusz 0,2m³ \[0,26yd³\]
**A kapacitás kopásmentes kanálra vonatkozik

2016. June

Vége.

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.
Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Igazgató, Külső kommunikáció
Volvo Construction Equipment
Tel: nemz. +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: nemz. +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com