Construction Equipment Magyarország

A Volvo CE új Spirit magazinja bemutatja az emberek életét megváltoztató Megaprojekteket

A Spirit magazin sorozata, a 'Megaprojekt listák' kivitelezési projektjei nemcsak építenek és újjáépítenek. Átalakítják az emberek életét. Javítják a közösségek közötti kapcsolatokat, fejlesztik a szállítást és az üzleti életet, és olyan intelligens és fenntartható városokat építenek, amelyek kiállják majd az idő próbáját.

A Volvo CE új sorozata, a 'Megaprojekt listák' a legnagyobb, legmerészebb és legbátrabb kivitelezési projekteket vizsgálja meg szerte a világból a floridai Interstate 4 autópálya teljes felújításától a svédországi Kiruna nevű város teljes felépítéséig.

„Nagyon izgalmas, hogy új kampányt indíthatunk. Ezek a megaprojektek megmutatják, miről szól a Volvo CE jövőképe – hogy olyan világot építsünk, amelyben jó élni. A vadonatúj Spirit magazinnal szeretnénk megihletni olvasóinkat, és közelebb hozni őket korunk legizgalmasabb kivitelezési projektjeihez” - mondja Tiffany Cheng, a Volvo CE külső kommunikációért felelős igazgatója.

A Volvo CE vállalatot az a gondolat vezérli, hogy a képzelet, a kemény munka és a technológiai innováció segítségével a vállalat mutatja majd az utat egy olyan világ fejlesztése felé, amely tisztább, okosabb és jobb összeköttetésű. A Volvo CE új sorozatának megaprojektjei ezt a jövőképet testesítik meg.

A 'Megaprojekt listák' és az új digitális Spirit magazin október 17-i elindításával a Volvo CE tovább erősíti online jelenlétét. De a nyomtatott magazin rajongói se aggódjanak: az újraindult publikációt továbbra is évente kétszer kézhez kapják.

„A Spirit magazin fontos információforrás volt az iparágban, és újraindításának köszönhetően ez még sok évig így lesz. Reméljük, hogy hűséges olvasóink továbbra is velünk tartanak az új megaprojektek felfedezésében világszerte, és melléjük mind az iparágból, mind azon kívülről a kivitelezés iránt újonnan érdeklődők csatlakoznak majd” - mondja Tiffany Cheng.

A 'Megaprojekt listák' első epizódjában a nézők a floridai Interstate 4 autópálya teljes rekonstrukciójába tekinthetnek bele, ami az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb országútját egy új, élvonalbeli közlekedési folyosóvá alakítja át. 

A 'Megaprojekt listák' első része már elérhető itt: www.volvoce.com/spirit