Construction Equipment Magyarország

A Volvo legnagyobb csuklós dömpere: maximális rendelkezésre állás az A60H-val

Mindig készen áll a munkára: a nagyobb, ellenállóbb és fejlettebb 60 tonnás osztályú A60H csuklós dömperrel a Volvo Construction Equipment folyamatos termelést és kiváló működést kínál a munkagép robusztus kialakításának, egyszerű szervizelhetőségének és a kiemelkedő Volvo kereskedői hálózatnak köszönhetően.

A Volvo legnagyobb csuklós dömpere: maximális rendelkezésre állás az A60H-val

Az új, 55 tonnás (60 tonnás) kapacitással rendelkező A60H a Volvo Construction Equipment eddigi legnagyobb csuklós dömpere – amely mindig készen áll a munkára. Nehéz súlyok mozgatására tervezték komoly terepjáróképesség mellett, így kiváló szolgálatot teljesít kőfejtőknél, külszíni fejtésnél és nagy földmozgatással járó műveleteknél. Az A60H hosszú élettartamában, minőségében és tartósságában benne van a Volvo egész szaktudása, amivel az építőmunka egyszerre könnyebb és hatékonyabb.

Az élettartam növelésének célja lebegett a mérnökök szeme előtt az A60H fejlesztésekor, ennek megvalósulásáról a nagy igénybevételre tervezett első és hátsó váz, valamint a kerékfékek és a nedves tárcsás fékek gondoskodnak. És ez még nem minden. A Volvo már bizonyított tartóssága és a garancialehetőségek széles skálája azt jelenti, hogy soha többé nem lesz kérdéses, el tudja-e végezni a munkát. Az erő és a tartósság az A60H csuklós dömper ismertetőjegyei.

A Volvo CE nagy utat tett meg azóta, hogy első, 10 tonnás csuklós dömperét piacra vezette 1966-ban – ez volt a "Gravel Charlie". Ötven évvel és 50 tonnával később a Volvo még mindig a csuklós dömperek világvezető gyártója. A munkagép egész koncepcióját ez a vállalat találta fel, és ma már több mint fél évszázada fejleszti ezeket a gépeket.

Többet mozgat, kevesebbért
Az A60H modellt úgy tervezték, hogy növelje a hatékonyságot és többet mozgasson kevesebbért. A Volvo iparágvezető üzemanyag-hatékonysága, innovatív technológiája és hasznos működési adatokat szolgáltató eszközei segítenek kézben tartani a karbantartási költségeket és maximális megtérülést biztosítani beruházásához.

Az iparágvezető 60 tonnás raksúllyal rendelkező A60H segít csökkenteni a tonnánkénti költséget. A modern kivitel jobb üzemanyag-hatékonyság mellett növeli a kapacitást, így Ön többet mozgathat kevesebbért.

Az A60H modellt egy 16 literes Volvo motor hajtja, amely nemcsak 495 kW teljesítményt és 3200 nyomatékot jelent, hanem kiváló üzemanyag-takarékosságot is. A garantált üzemanyag-takarékossággal pedig az A60H növeli a nyereségességet és a beruházás megtérülését.

Kereskedői hálózat
Önnek sosem kell aggódnia, hiszen a Volvo kiterjedt kereskedői hálózata mindig ott van, ha támogatásra lenne szüksége. A Volvo számos szolgáltatás mellett helyi tudást és globális tapasztalatot nyújt, beleértve a telematikai gépfigyelést valamint a kimagasló alkatrész rendelkezésre állást. Ezek mindegyike hozzájárul a termelés optimalizálásához, és minimálisra csökkenti a működési költségeket.

Az iparágvezető hozzáférésnek köszönhetően az A60H szervizelése gyors és egyszerű. Az első rács lehajtható, és szerelőplatformként szolgál csúszásgátló lépcsőkkel. Az elektromos motorháztető 90 fokban kinyitható, és az az elektromos védőlemezzel teljes és biztonságos hozzáférést kínál a motorházhoz.

Üzemi adatok
Az A60H működtetése alatt értékes adatok állnak rendelkezésre a helyszíni hatékonyság és a költségcsökkentés biztosításáért. Az olyan intelligens Volvo rendszereknek köszönhetően, mint a MATRIS™, a CareTrack™ és a fedélzeti súlymérő rendszer, a termelés optimalizálható és a működési költség csökkenthető. A Volvo a legújabb technológia használatával figyeli a gép működését és állapotát, és útmutatást ad a termelékenység növelésének legjobb módjairól. A fedélzeti súlymérő rendszer garantálja az optimális terhelést minden ciklusban. Ez maximalizálja a termelést, növeli az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a gép amortizációját minden helyzetben és működési módban. Ezenfelül az Ügyéltámogatási Megállapodások választéka megelőző karbantartást, teljes javításokat, és számos rendelkezésre állási szolgáltatást kínál, így Ön teljesen kézben tarthatja karbantartási költségeit.

Volvo A60H


Érje el könnyedén termelékenységi céljait
 
Érje el gyorsabban termelékenységi céljait az A60H modellel. Nagyobb raksúllyal és nagyobb termelékenységgel, alacsonyabb tonnánkénti költséggel nagyobb nyereségre tesz szert. Ez a felülmúlhatatlan dömper 100% terepjáró-teljesítménnyel, bizonyított Volvo technológiával és lenyűgöző raksúllyal minden egyes évben hozzájárul a fenntartható működtetéshez.

Az A60H óránként több tonnát tud mozgatni, és minden helyzetben 100%-ot nyújt. A piac legnagyobb csuklós dömpere a nehéz súlyok mozgatásához nagyobb raksúllyal rendelkezik, így akár 40%-kal nagyobb termelékenységet tesz lehetővé, mint a Volvo korábbi legnagyobb dömpere. A csuklós dömper teljes koncepciója messzemenő sokoldalúságot kínál, így a teljes munkaterület hozzáférhető, és a gép meredekebb emelkedőkön is használható. A 60 tonnás gép minden évszakban, terepen és működési területen, személyre szabott és optimalizált gépkonfigurációkkal és abroncsokkal alkalmazható.

Az úttörő A60H a Volvo legújabb innovációit tükrözi. Az ideálisan illesztett erőátvitelnek, az automata hajtáskombinációknak – beleértve a 100% differenciálzárakat – valamint a minden terephez alkalmas futóműnek, a hidromechanikus kormányműnek és az aktív felfüggesztésnek köszönhetően ez a gép gyakorlatilag verhetetlen. Az A60H aktív hidraulikus első felfüggesztése nehéz körülmények között nagyobb sebességet tesz lehetővé, amellett a gép a gépkezelő kényelmét és stabilitását is biztosítja vezetés közben, így rövidebb idő alatt több anyag mozgatható, és páratlan termelékenység valósítható meg.

Gépkezelő választása 
Ha más gépek is vannak a helyszínen, a legtöbb gépkezelő a Volvót részesíti előnyben. A középre helyezett ülés, a kiváló kormányozhatóság, az alacsony zajszint, a klímavezérlés, a tér és a kiváló kilátás megkönnyítik a gépkezelő munkáját, aki így hatékonyabban dolgozhat. A felső szintű kényelem, a gép feletti uralom, a kézhez álló vezérlés és a biztonság fontos a gépkezelőknek, miközben minden nap, minden órában kiváló hatékonysággal dolgozhatnak.

Az A60H billenéstámogató rendszere, valamint a "load and dump" hidraulikus fék szintén segít a gépkezelőnek a munkagép magabiztos irányításában a további termelékenységért és biztonságért.

Egy sor biztonsági funkció, például a kiváló kilátás és a hatékony világítás gondoskodik a gépkezelő és a gép körül dolgozók – kezelők, szerelők és munkások – biztonságáról a legnehezebb munkakörnyezetekben is.

Lényeges műszaki adatok:

Lényeges műszaki adatok
Vége

2016. április

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.
Vagy keresse kapcsolattartónkat: 

Thorsten Poszwa 
Igazgató, Külső kommunikáció 
Volvo Construction Equipment 
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68 
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com