Construction Equipment Magyarország

A Volvo Construction Equipment megújult weboldallal jelentkezik az EMEA országokban

Az egyszerűsített navigáció, a gyorsabb és modernebb kialakítás Volvo Construction Equipment új európai, közel-keleti és afrikai weboldalát felhasználóbarát, informatív élménnyé teszi bármely eszközön.

A Volvo Construction Equipment megújult weboldallal jelentkezik az EMEA országokban

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE) örömmel várja a látogatókat újjávarázsolt weboldalán, a volvoce.hu weboldalon. Az új weboldalon megtalálható minden értékes információ, amelyet a rendszeres látogatók már megszoktak, azonban mindez mostantól átláthatóbb, könyebben kezelhető formában érhető el

“ Fontos hogy ügyfeleink és üzleti partnereink hozzáférjenek a megfelelő információkhoz, bárhol és bármikor legyen arra szükségük” – magyarázza Tom O´Brien, a Volvo CE EMEA régiós marketingrendszerekért és elemzésekért felelős vezetője. “Mindegy, milyen eszköztípust használnak az oldalra látogatók – legyen az laptop, tablet vagy okostelefon, ezentúl egy tartalmasabb, médianyagokban gazdag platform áll rendelkezésükre, melyet úgy terveztünk, hogy gyorsan és könnyen megtalálják, amit keresnek.”

Gyors összehasonlítás
A gyors és egyszerűsített kialakítás mellet az új weboldalon ügyfeleink könnyedén megtalálhatják és összehasonlíthatják a termékeket. A termékválasztó funkciónak köszönhetően a látogatók számos modellt és azok specifikációit is áttekinthetik egy pillantással, mielőtt felfedeznék a részletesebb információkat, videókat és prospektusokat. Emellett a tartozék-áttekintővel a látogatók yorsan ellenőrizhetik az összes elérhető szereléket minden egyes Volvo modellhez, az univerzális felületektől kezdve a különféle kanalakig, villákig, kövezetbontókig és az erősen specializált megoldásokig.

Lépjen kapcsolatba a Volvóval
Az új weboldal csak egy a kényelmes lehetőségek közül, amelyekkel kapcsolatba léphet a Volvóval az interneten. További elérhetőségeink: Facebook, Twitter, YouTube és Instagram.

Vége

2016. szeptember

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.
Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Försäljningsregion EMEA 
(Europa – Mellanöstern – Afrika)
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Látogassa meg a http://www.thenewsmarket.com/volvogroup weboldalt a Volvo-csoport videójáért. A videóanyagokat MPEG2 fájlformátumban vagy Beta SP szalagon igényelheti, és tekintheti meg. A regisztráció és a videóanyagok a média részére ingyenesek.