Construction Equipment Magyarország

A Volvo Co-Pilot precíz és jövedelmező teljesítményt nyújt

A Volvo Construction Equipment intelligens tervezésű interaktív kijelzője valós idejű betekintést nyújt az adott Volvo gépek által elvégzett munkába, garantálva a legnagyobb hatékonyságot és pontosságot bármely munkatípusban.

A Volvo Co-Pilot precíz és jövedelmező teljesítményt nyújt

A Volvo Construction Equipment egyes Volvo munkagépekhez kifejlesztette a Volvo Co-Pilotot, egy élvonalbeli fedélzeti kijelzőt. A nagy felbontású érintőképernyő a gépkezelő partnere a fülkében; korlátlan hozzáférést nyújt az összes integrált funkcióhoz, amely egy Volvo gép teljes potenciáljának kihasználásához kell. A termelékenységi, teljes üzemanyag-hatékonysági, rendelkezésre állási és biztonsági megoldások sorát kínáló, iparágvezető 10-hüvelykes kijelző a gépkezelő és a tulajdonos számára megad minden információt, ami a kiemelkedő termelékenységhez és a nyereséges működéshez kell.

Gondoskodjon a folyamatos termelésről
Akár aszfaltot tömörít, árkot ás vagy nehéz anyagokat mozgat, a Volvo Co-Pilot páratlan vezérelhetőséget, valamint maximális pontosságot és rendelkezésre állást biztosít különféle alkalmazási módok és gépek esetén is. Ám nem egyedül teszi mindezt. Az interaktív kijelző társa a munkában a Volvo Assist, amely eddig a kerekes rakodók esetében a Load Assistból, kotrók esetében a Dig Assistból, az úthengerek esetében a Compact Assistból, a finiserek esetében a Pave Assistból áll. A Volvo Co-Pilot gördülékenyen dolgozik együtt mindegyik alkalmazással, és valós idejű működési adatokat biztosít a jó válaszadási képességű, harmonikus és hatékony működési élményért.

A Volvo Co-Pilot használatával a gépkezelő könnyen és egyszerűen hozzáférhet a Volvo Assist összes egyesített funkciójához, amely gyárilag eltérő beállítású adott Volvo kerekes rakodók, kotrók, hengerek és finiserek esetében. A gépkezelők a kezük ügyében találják a géppel, a munkával és az anyaggal kapcsolatos információkat, így literenként több munkát végezhetnek el, maximalizálva az üzemanyag-hatékonyságot és a termelékenységet. 

Amellett, hogy precíz teljesítményt garantál, a nagy teljesítményű kijelző célja, hogy biztosítsa a folyamatos termelést – a legnagyobb kapacitáson. Bármi is legyen a feladat, a Volvo Co-Pilot gondoskodik arról, hogy időben elkészüljön. A Volvo Co-Pilot és a Volvo Assist teljes szinkronizációjának köszönhetően mind a gépkezelő, mind a gép tovább dolgozhat eredményesen, gondoskodva a munka időben történő elkészüléséről és a nyereséges vállalkozásról.

Biztonságos és egyszerű működtetés
A Volvo Co-Pilot nemcsak könnyedén elvégzi a nehéz munkát, hanem a legkevesebbre csökkenti a megszakítások számát a még nagyobb helyszíni biztonságért. Az ergonomikusan pozicionált kijelzőnek köszönhetően a gépkezelőnek kevesebb képernyőmenüre kell figyelnie, ami elvonná a figyelmét a feladatáról. Amikor az előre beállított működési limiteket elérte, a Volvo Co-Pilot vizuális- és hangjelzéssel figyelmezteti a gépkezelőt. Az intelligens technológia használatával kiküszöbölhetők a gép körüli mozgások, és nem lesz szükség további helyszíni személyzetre, ami növeli a biztonságot és a gépkezelő autonómiáját. 

A Volvo Co-Pilot segítségével a gépkezelő gyorsan és önállóan, könnyedén végezhet el minden műveletet. A fedélzeti kijelző elég intuitív ahhoz, hogy már minimális képzés után is megérthető legyen, és az optimális működést elősegítő tippeket is megjelenít. A gépkezelők másodpercek alatt személyre szabhatják a funkciókat és a beállításokat, és könnyedén, nagyobb önállósággal és magabiztossággal figyelhetik a munkájuk haladását.

 
Van hely növekedni
A 14 GB-os belső merevlemezzel a Volvo Co-Pilot mintegy hét hónapra elegendő helyet biztosít a gép teljesítményét és termelékenységét alaposan részletező adatok tárolásához. Ez az információ lehetővé teszi a gépfelhasználás elemzését és a fejlesztésre szoruló területek azonosítását.

A választható Volvo Assist megoldások valamelyikének megrendelésekor az ügyfelek automatikusan megkapják a Volvo Co-Pilotot, amelyet folyamatosan fejlesztenek a Volvo mérnökei. A folyamatos és jövőbeli támogatás iránt is elkötelezett Volvo tovább fejleszti a Volvo Co-Pilot élményt, és kizárólag az ügyfél igényeit szem előtt tartva nyújt kiterjesztett funkciókat. A Volvo kiterjedt kereskedői hálózata a legjobb partner az üzleti igények kielégítéséhez, legyen szó gépekről, szerelvényekről, alkatrészekről, garanciáról vagy szolgáltatásokról.

Vége

2016 April

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.

Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Külső kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com