Construction Equipment Magyarország

A Tanúsított újjáépítési program új életet lehel a Volvo munkagépekbe

A frissen bemutatott Tanúsított újjáépítési programmal a Volvo Construction Equipment hűséges ügyfeleinek kíván költséget megtakarítani azáltal, hogy visszaállítja meglévő Volvo gépeik eredeti erejét, tartósságát és teljesítményét.

A Tanúsított újjáépítési program új életet lehel a Volvo munkagépekbe

A Volvo Construction Equipment bemutatja Tanúsított újjáépítési programját, amellyel a Volvo gépek hosszú élettartamát szeretné biztosítani. Három csomagból áll – Tanúsított hidraulikaújjáépítés, Tanúsított erőátvitel-újjáépítés és Tanúsított gépújjáépítés. A Volvo Tanúsított újjáépítési programja a Volvo gépek élettartamát anélkül növeli, hogy káros hatással lenne a környezetre vagy az ügyfelek költségvetésére.

Legyen nagy vagy kicsi, a Tanúsított újjáépítési program megtalálja a Volvo gép teljesítményében előforduló gyenge pontot, és gondoskodik arról, hogy a munkagép újra a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa: egy új modell költségének töredékéért optimalizálja a hosszú távú befektetés értékét. Azzal, hogy 8%-kal csökkenti az óránkénti összköltséget, a program lehetővé teszi az ügyfelek számára a cash flow optimalizálását és költségvetésük kiterjesztését.

 

A Volvo által újjáépítve
A program nemcsak a költségeket csökkenti, hanem maximalizálja a meglévő munkagépek termelékenységét és hasznos üzemidejét is, így teljesítményük újjáépítés után szinte megegyezik a gyártósorról frissen kikerülő járművekével. A Tanúsított újjáépítési programmal az ügyfelek ugyanazt a teljesítményt és hasznos üzemidőt tapasztalhatják meg, mint az új munkagépek esetében.

A Volvo Tanúsított újjáépítési program lehetőséget ad az ügyfelek számára, hogy hatékonyan folytassák a munkájukat újjáépített munkagépükkel, amelyet időben szállít le tanúsított Volvo-kereskedésük. A mindig rendelkezésre álló Volvo kereskedő az ügyfél ütemtervéhez igazodó gépfelújítási tervet készít, és rendszeres haladási jelentésekkel garantálja, hogy az újjáépítés időben befejeződik. Bónuszként az ügyfeleknek lehetőségük nyílik munkagépeik adott használatnak megfelelő módosítására is a felújítási folyamat során, így könnyen túlteljesíthetik projektkövetelményeiket.

 

Testre szabott
A Volvo rugalmas Tanúsított újjáépítési csomagjai az ügyfelek igényei szerint testreszabhatók. Az összes Tanúsított újjáépítési csomag esetében szakértő Volvo szerelőkből álló csapat először részletesen felméri a gépet, és az egyedi munkakörnyezet figyelembe vételével fontolóra veszi a potenciális módosításokat. Az ügyfelek beruházásainak optimalizálása érdekében a Volvo tanúsított kereskedői mindent figyelembe vesznek – a költségvetéstől és a gép állapotától kezdve a vállalat céljaiig és a munkatípusig – majd tökéletesen az igényeikhez szabott ajánlatot tesznek le az asztalra.

 

Tanúsított hidraulikaújjáépítés
A kotrógépük működési sebességén javítani szándékozó ügyfeleknek a Tanúsított hidraulikaújjáépítési ajánlatot érdemes áttekinteniük. A munkagép hidraulikus komponenseinek teljesítményét gyorsan és egyszerűen felmérve a Volvo szerelői kiszámolják a szükséges munkamennyiséget, amely az optimális teljesítmény eléréséhez szükséges. A Tanúsított hidraulikaújjáépítéssel az ügyfelek olyan hatékony megoldásra számíthatnak, amely minimális szerelőmunkát kíván és 100%-ban visszaállított hidraulikus teljesítményt nyújt.

 

Tanúsított erőátvitel-újjáépítés
Amennyiben egy ügyfél munkagépe teljesítményének visszaesését tapasztalja, egy tanúsított Volvo-kereskedő felmérheti a kulcsfontosságú alkatrészeket, és javasolhat egy megoldást, amellyel az ügyfél újra a teljes, eredeti Volvo minőséget élvezheti. Ha ezt a lehetőséget választják, az ügyfelek újra megtapasztalhatják azt a teljesítményt és hasznos üzemidőt, amelyet egy új munkagéptől elvárnának. A legújabb mérnöki fejlesztéseket felhasználva a Tanúsított erőátvitel-újjáépítés visszaállítja az eredeti üzemanyag-fogyasztást, és a Volvo Reman alkatrészek széles választékával nagyobb rugalmasságot és kiemelkedő hasznos üzemidőt tesz lehetővé.

 

Tanúsított gépújjáépítés
A Volvónál a kor nem több, mint egy szám. Ezért a Tanúsított gépújjáépítést kifejezetten olyan ügyfeleknek fejlesztettük ki, akik azt szeretnék, hogy régebbi munkagépeik úgy nézzenek ki, és úgy is teljesítsenek, mintha vadonatújak lennének. Az ezt az ajánlatot választó ügyfelek munkagépeit kívül-belül teljesen újjáépítjük, beleértve az erőátvitelt és a hidraulikát is, továbbá beleépítjük a legújabb mérnöki fejlesztéseket, és frissen festve adjuk át. Fontos, hogy mind az ügyfelek, mind a gépkezelők elégedettek legyenek, ezért odafigyelünk arra, hogy a legkényelmesebb, legproduktívabb gépkezelői környezetet biztosítsuk. A Tanúsított gépújjáépítéssel az ügyfelek megtarthatják szeretett Volvo járművüket, meghosszabbítva jó szolgálatot tett munkagépük élettartamát.

Ezekről az új szolgáltatásokról és elérhetőségükről további információt a helyi Volvo kereskedéstől kaphatnak az ügyfelek.

Vége

2016. June

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Külső kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com