Construction Equipment Magyarország

A Load Assist segít felszabadítani a Volvo kerekes rakodók teljes termelékenységi potenciálját

A Volvo Construction Equipment által kifejlesztett Load Assist kifejezetten a Volvo L110H-L250H kerekes rakodókhoz készült. Egy integrált rendszerből áll, mely a termelékenység és gazdaságosság növeléséből kiküszöböli a találgatáson alapuló munkát.

A Load Assist segít felszabadítani a Volvo kerekes rakodók teljes termelékenységi potenciálját

A Volvo Construction Equipment L110H-L250H kerekes rakodóit úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak. A gép kihasználásának növelése és a jövedelem további gyarapítása érdekében ezek a nagy teljesítményű gépek gyárilag felszerelhetők a Load Assist rendszerrel. A Load Assist, a nagy felbontású, fülkén belüli, Volvo 
Co-Pilot nevű kijelzővel kombinálva, növeli a hasznos üzemidőt és termelékenységet, ugyanakkor csökkenti az üzemelési költségeket, és fontos tőkét biztosít.

A Load Assist ideális rövid ciklusokhoz vagy teherautó rakodási alkalmazásokhoz, beleértve a külfejtési, bányászati és nehéz infrastruktúrákhoz kapcsolódó projekteket. A dinamikus rendszer javítja a rakománymérés pontosságát, csökkenti az anyagveszteséget és a gépkopást, gyorsabb rakodási ciklusokat biztosít, és optimalizálja a termelékenységet.

A gépkezelő 1-2%-os pontossággal, maximális kapacitással tud rakodni, elkerülheti a túlterhelést, alulterhelést és az anyag újramérését. Lejtőkön és egyenetlen talajon is dinamikusan számolja a mozgatott anyag mennyiségét, a kalibrálás pontos és egyszerű. Ha van felszerelt tolatókamera, az tolatás közben automatikusan üzemel, a rakományra vonatkozó információt és a hátsó kamerát egy képernyőn kombinálva. A rakodási ciklusok optimalizálásával a Load Assist csökkenti a jármű fordulási idejét, ezzel időt és pénzt takarít meg az ügyfeleknek.

Korlátlan hozzáférés
A gépkezelő, akinek a keze ügyében vannak a gép-, munka- és anyagra vonatkozó adatok, meg tudja határozni a rakomány pontosságát, és növelheti termelékenységét. A fülkében lévő, állítható, 10"-es kijelző segít a gépkezelőnek, hogy a kölcsönhatások csökkentésével az aktuális feladatra fókuszálhasson. A személyre szabható hang- és vizuális figyelmeztetések tájékoztatják a gépkezelőt, ha túllépte a terhelési határt. A rugalmas rendszer nagy adatmemóriával rendelkezik, és lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a munkafolyamat megszakítása nélkül változtasson a munkarenden és célokon, és figyelje a folyamatot. A gépbe való nagyobb betekintéssel és jobb kezelői vezérléssel az ügyfelek jobban tudják kézben tartani üzemeltetési költségeiket.

A jármű teljesítményére és termelékenységére vonatkozó széleskörű részletezésével az ügyfél elemezheti a gép használatát és meghatározhatja a javítandó területeket. A Load Assist által szolgáltatott információ tartalmazza a rakodási időket, anyagi készletek mozgatásával töltött időt, a megrakott ügyfél teherautók számát, és az ügyfél teherautókra rakodott mennyiséget.

Volvo load assist display

Terhelésre készült
Annak biztosítására, hogy az ügyfél Volvo berendezése kiváló kondícióban maradjon, az erős kialakítású alkatrészeket nagy teljesítményű alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A három inerciális mérőegység, két rakomány érzékelő és egy kijelző, úgy készült, hogy ellenálljon a rezgésnek, nedvességnek és szélsőséges időjárásnak.

A Load Assist alkatrészeit, melyek tökéletesen illeszkednek a Volvo L110H-L250H kerekes rakodókhoz, szigorúan tesztelték, és jóváhagyták, hogy megfelelnek a Volvo Construction Equipment magas színvonalának. Mint minden Volvo berendezés, a Load Assist is részesül a szerelők, szervizek és márkakereskedők kiterjedt, globális szervizhálózatának támogatásában, ami biztosítja a lelki nyugalmat.

Vége

2016. April

További információért látogassa meg a: www.volvoce.com/press 

webhelyet. Vagy keresse kapcsolattartónkat:
Thorsten Poszwa 
Külső kommunikációs igazgató  
Volvo Construction Equipment 
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com