Construction Equipment Magyarország

A 75 tonnás Volvo EC750E javítja a termelékenységet és jövedelmezőséget

A Volvo Construction Equipment EC750E lánctalpas kotrójának üzemanyag-hatékony újításai jobb termelékenységet és nyerő teljesítményt nyújtanak, ami segít biztosítani a beruházás maximális megtérülését.

A 75 tonnás Volvo EC750E javítja a termelékenységet és jövedelmezőséget

A Volvo Construction Equipment EC750E modellje egy 75 tonnás osztályba tartozó lánctalpas kotró, mely az erő és stabilitás tökéletes kombinációját nyújtja, hogy bármely alkalmazásban jobb kapacitást érjen el. A Volvo Tier 4 Final/IV. fázisúnak megfelelő D16 motorjával felszerelt nagy teljesítményű kotró, fejlett, üzemanyag-hatékonyságot biztosító technológiát alkalmazva, 374 kW/502 LE megnövelt teljesítményt nyújt, ami kiemelkedően jól reagáló üzemeltetést biztosít a maximális termelékenység és jövedelmezőség érdekében.

Az EC750E innovatív elektro-hidraulikus technológiával rendelkezik, amelyet úgy optimalizáltak, hogy jól együttműködjön az erős motorral, így a gépkezelő számára jobb vezérlést és termelékenységet biztosít. A hidraulikus rendszer, a Volvo fejlett ECO módjával kombinálva, összhangban dolgozik a hidraulikus körön belüli veszteségek csökkentése érdekében - ami a legtöbb üzemelési feltétel esetén jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményez, anélkül, hogy a teljesítményben bármilyen veszteség lépne fel.

Az iparág-vezető Volvo-fülke, mely a gépkezelők igényei szerint épült, kiváló vezetői élményt nyújt, az optimális gépkezelői termelékenység érdekében alacsony zajszintű környezettel. Az ergonomikusan elhelyezett interfészek – beleértve a botkormányokat, billentyűzetet és LCD monitort – és tiszta, körkörös kilátás maximális hatékonyságot és könnyű használatot biztosítanak. A tágas fülke bőséges rakodó- és lábtérrel, 12 légkondicionáló szellőzéssel és állítható üléssel rendelkezik, ami a gépkezelőt frissen, éberen és fókuszálásra kész állapotban tartja.

Nyerő teljesítmény
Az EC750E még a legkeményebb körülmények között is kiváló ásóteljesítményt nyújt, beleértve a 323/342 (megnövelt) kN-os maximális szakítóerőt, valamint a jó üzemanyag-hatékonyságot és gyors ciklusidőt a beruházás maximális megtérülése érdekében. A jól kiegyensúlyozott kotró, a biztos stabilitás érdekében, széles nyomtávval, hosszú földet érintő lánctalp hosszal, behúzható alvázzal és optimalizált ellensúllyal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a gépkezelők kedvezőtlen terepen is biztonsággal dolgozzanak.

Az üzemanyag-hatékonyság és gépteljesítmény növelése érdekében integrált munkamód rendszert fejlesztettek ki, ami lehetővé teszi a gépkezelőnek, hogy az aktuális feladathoz legjobb munkamódot válassza ki, biztosítva minden feladathoz a megfelelő konfigurációt.

A vezérelhetőség további javítása érdekében ezek a gépek nagy rendszernyomással és tartós hernyótalpakkal vannak ellátva, hogy emelkedőn felkapaszkodva és instabil talajon haladva nagyobb erőt és könnyű kezelést biztosítsanak. Az a képessége, hogy a munkahely nehezen elérhető területeit is el tudja érni, az újonnan kifejlesztett teljesen elektro-hidraulikus rendszerrel kombinálva, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a ciklusidőket minimálisra csökkentsék, és növeljék a jövedelmezőséget.

Összehasonlíthatatlan hasznos üzemidő
A tartós EC750E-t, mely mindig rendelkezésre áll, és minden alkalmazásra kész, úgy tervezték, hogy maximális hasznos üzemidőt érjen el. A gép robosztus kialakítása, megbízható és kopásálló alkatrészei, és könnyű szervizhozzáférése biztosítja, hogy az ügyfelek gyorsan és késedelem nélkül el tudják végezni a munkát.

Az EC750E nagy szilárdságú, húzott vasalású, megerősített, nagy teljesítményű gémmel és karral van ellátva, melyeket úgy terveztek, hogy a géppel összhangban dolgozzanak, maximálisra növelve a hasznos üzemidőt és a teljesítményt. Annak érdekében, hogy kemény feltételek között is meglegyen a jobb védelem és megbízhatóság, a kar alá acél szalagokat hegesztettek, és a gép alján egy beépített, nagy teljesítményű lemez helyezkedik el. Védelemmel ellátott alkatrészekkel épült, beleértve egy erős keretrendszert, ami megerőltető alkalmazásoknál is tartósságot és hosszan tartó hasznos üzemidőt biztosít, és lehetővé teszi hogy az ügyfelek szinte megállás nélkül termelhessenek.

A hasznos üzemidő további növelése érdekében a gép gyors és biztonságosabb szervizelést kínál az ügyfélnek. Ez a szélesre nyíló és kényelmesen elhelyezett motortér ajtókon keresztül egyszerűen hozzáférhető, a középső és körbefutó járópallón megközelíthető karbantartási pontoknak köszönhető.

A további biztonság és tartósság érdekében, nehéz körülmények között dolgozva, opcionális FOG (lehulló tárgy elleni védőszerkezet) és FOPS (lezuhanó tárgyak ellen védő szerkezet) hitelesített fülkék biztosítják a lelki nyugalmat. Az EC750E, a még jobb védelem érdekében, teljes hosszúságú hernyótalp védőburkolattal is felszerelhető.

Megnövelt rugalmasság
A rugalmasság növelése érdekében, ezek a kotrók számos erős szerelvénnyel kompatibilisek, beleértve az univerzális, nagy teljesítményű és kiemelkedően nagy teljesítményű kanalakat. A Volvo szerelékek, melyek kifejezetten a Volvo gépekkel összhangban való munkára épültek, egy tömör, megbízható egységet alkotnak.

A Volvo nagy teljesítményű és kiemelkedően nagy teljesítményű kanalai kopásálló lemezek felhasználásával épültek, ami lehetővé teszi, hogy a kitűnő munkát végezzenek tömör anyagok ásásánál. Tökéletes külfejtési és bányászati alkalmazásokhoz; az ügyfelek számíthatnak a kiváló minőségű anyagokból, hosszú élettartamra és kiemelkedő teljesítményre gyártott, tartós gépre. A kanál tartósságának növelése érdekében a Volvo kanalakat nagy szakítószilárdságú acélból készítik, fogak, oldalvágók, szegmensek és, a még nagyobb védelem érdekében, kopásálló borítás alkalmazásával.

Az EC750E Volvo hidraulikus törővel is felszerelhető, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő anyagokat is elbonthassa. Az állandó teljesítménnyel és nagy szakítóerővel az ügyfelek élvezhetik a maximális behatolás és tartósság előnyét.

A Volvo szerelékkezelő rendszert is kínál, mellyel akár 20 különböző szerelék beállításai is tárolhatók. A rendszer lehetővé teszi, hogy a gépkezelő, az érintőképernyős monitor segítségével a kabinban előre beállítsa a hidraulikus áramlást és a nyomást, ami rugalmasságot biztosít a különböző szerelékek használata során.

Fő műszaki jellemzők:

Fő műszaki jellemzőkVége

2016. április

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.

Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Külső kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment
Tel.: nemz.: +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Tel.: nemz. +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com