Construction Equipment Magyarország

A Volvo köszönti az elektromos jövőt a 2019-es kiállításon

Az idei müncheni bauma 2019 kiállítás résztvevői bepillanthattak a technológia jövőjébe, amikor a Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a Building Tomorrow (A holnapot építjük) keretében bemutatta legújabb munkagépeit és integrált szolgáltatásait.

Volvo’s indoor stand at bauma.

A Volvo CE mellett a bauma 2019 kiállításon részt vettek a Volvo Csoport más vállalatai is, így a Volvo Penta, a Volvo Trucks és a Volvo Financial Services. A vállalatok a műsorban nem afféle statikus kiállításként vesznek részt – ez inkább egy élő esemény. A Building Tomorrow témájában a Volvo 2293 méteres2 beltéri standja a Hall C6-ban és az 5870 méteres2 kültéri standja az FM714-ben egy non-stop interaktív bemutatóval telik, amelyen a teljes termék- és szervizportfólió felvonul, a ma, a holnap és a jövő munkagépeivel.

A Volvo elektromosra vált a kompakt kategóriában

A Bauma 2019 az első nagyobb iparági esemény lesz az után a bejelentés után, hogy a Volvo CE 2020-ben elektromosra vált a Volvo-márkájú kompaktkotrók és kompakt kerekes rakodók esetében. Ezzel a lépéssel a Volvo CE az első építőgép-gyártóként teszi le a voksát a kompakt gépek elektromos jövője mellett. Az első két hidraulikus-elektromos munkagép is bemutatkozik a baumán, melyet egy színpadi piacról piacra történő bevezetés követ 2020-ban.

Színpadra lépnek a kotrógépek

A kotrógépek a műsor sztárjai, melyek a Volvo CE világszintű 'Excavators For Any Challenge' kampányának főszereplői. A műsorban bemutatott új kotrógépek között van a nagyon fontos 20 tonnás EC200E, valamint az EC15-EC20E kompaktkotrók. A Volvo kotrógépek széles skálája mellett bemutatkozik az új EC750E magasra nyúló lánctalpas kotró is. És ha ez nem lenne elég, elindul az új EC300E hidraulikus-hibrid kotrógép és az EC220E, amelyben Volvo Active Control automata gém- és kanálmozgás gondoskodik a hatékonyabb ásási folyamatról. Ezekről a fontos megjelenésekről áprilisban számolunk be részletesebben.

Münchenbe érkezik a mesés 50

Összesen 50 munkagép kap helyet a Volvo két standján, rakodás, mozgatás, aszfaltozás, innováció és szolgáltatás témakörökre bontva. Ezek közül a Volvo Szolgáltatások sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint bármikor korábban, és minden munkagép kijelölt szolgáltatásokat mutat be érintőképernyők és más kijelzők segítségével.

Büszke vagyok rátok, csöppségek.

A vállalat szabadtéri területén rengeteg akció történik. A Volvo CE minifilmje, a Dolph Lundgren hollywoodi sztár szereplésével készült Pump It Up zenéjére adnak elő csodálatos műsort a munkagépek – ilyet még garantáltan nem látott. Emellett a Gépkezelők klubja versenyekkel jelentkezik, az élő bemutatókon pedig a továbbfejlesztett Dig Assist megoldásait és a szerelékeket vehetjük górcső alá.

A Volvo szabadtéri standja.

Ne maradjon le a Volvo szomszédos beltéri kiállítási területéről sem, ahol az izgalmas események bizonyítják, hogy a Volvo CE sikere az emberek, és nemcsak a gépek kiválóságáról is szól. A nap folyamán egy hivatásos ceremóniamester gondoskodik a szórakoztató prezentációkról (németül és angolul), amelyek a vállalat termékeit és szolgáltatásait mutatják be. Ezt videókockák támogatják, melyeken a vásárlói interjúk, tények, adatok és szórakoztató tartalmak jelennek meg. Első ízben kapott helyet egy Innovációs terület is – míg a pontos részletek nem ismertek, az Automatizmus, a Kapcsolódás és az Elektromobilitás biztosan főszerepet kapnak.

Bauma 2019 – családi ügy

Melker Jernberg, a vállalat elnöke is házigazdája lesz – a Volvo Penta és a Volvo Trucks elnökei mellett – a bemutató alatti interaktív sajtókonferenciának, amelyben ismertetik az új termékeket, és felvázolják a vállalat jövőbeli terveit az innovációs úton.

Ha valaha kétségei voltak, a Volvo az iparág legnagyobb műsorát mutatja be idén tavasszal Münchenben, bizonyítva, hogy ma, és a jövőben is élvonalbeli munkagépek fűződnek a nevéhez. Az innovatív termékeknek és az integrált szolgáltatásoknak köszönhetően a Volvo továbbra is együtt dolgozik a vásárlókkal a holnap építésén.

Tudjon meg többet a #VolvoBaumán.

1. kép: a Volvo beltéri standja a kiállításon.
2. kép: Elektromos kompakt gépek kisbemutatója.
3. kép: A Volvo szabadtéri standja.