Construction Equipment Magyarország

A Volvo G-sorozatú csuklós dömperei: a gépkezelői teljesítmény nyomon követése

A Volvo Construction Equipment frissítette G-sorozatú csuklósdömperének kínálatát. Az új funkciók közé tartozik a sebességtartó, a lejtmenet-sebességszabályozó és az OptiShift, ami mind megerősíti a G-sorozat pozícióját, mint a gépkezelők első számú választását.

Articulated Hauler A30G Stage V

A kényelmes gépkezelő produktívabb, és amikor más gépek is vannak a munkaterületen, a legtöbb gépkezelő a Volvót választja. Az új G-sorozat segít jó termelékenységet fenntartani egész nap, mindennap – még a legmostohább körülmények között is – hála a nagyobb kényelemnek, a könnyű működtetésnek és a fokozott biztonságnak.

A45G V. fázisú csuklós dömperTeljes gépkezelői kontroll

A G-sorozat számos funkcióval rendelkezik, hogy a gépkezelők a lehető legtöbbet hozhassák ki a munkagépből, így például a Hill Assist, a rakodó- és billentőfék és a dinamikus Volvo motorfék.

A legújabb frissítés-sorozattal ezen funkciók mellé csatlakozik az új sebességtartó és a lejtmeneti sebességszabályozó. A45G V. fázisú csuklós dömperA gépkezelők beállíthatják és módosíthatják a sebességtartót az egyenletes haladási sebességért a gördülékeny és hatékony rakodás érdekében, és lejtmeneti munkavégzéskor az új lejtmeneti sebességvezérlő gondoskodik a vezérlés és a sebesség megfelelő fenntartásáról. Mindkét innováció eredményét elősegíti a biztonság, a kényelem és a termelékenység minden körülmény között.

Az ergonomikus fülke és az intuitív vezérlés gondoskodik minden gépkezelő kényelméről. Au automata funkciók, mint például az új OptiShift tovább növelik az üzemanyag-hatékonyságot és a termelékenységet a gyorsabb ciklusidőkkel és a megnövekedett gépkezelői kényelemmel, ami segít a működtetés egyszerűsítésében a páratlan gépkezelői élményért.

Kényelem és biztonság

Az új Volvo G-sorozatú csuklós dömpereket úgy terveztük, hogy kényelmesebbé tegyék a gépkezelők számára a hosszú műszakokat. Az egyedi Volvo kormánymű, a kiváló felfüggesztés, az alacsony zajszintek, a térérzet és a kilátás mind hozzájárulnak a gépkezelő frissen tartásához és a megnövelt termelékenységhez.

Akár gépkezelőként, trénerként, szerelőként vagy segédként vesz részt a munkában, a telephely biztonsága alapvető fontosságú; a kiváló láthatóság és a hatékony lámpák egy sor intelligens biztonsági funkcióval együtt gondoskodnak mindenki biztonságáról. A Dump Support és hasonló funkciók segítenek, hogy a gépkezelő és a gép körül dolgozók biztonságban legyenek, még a legmegerőltetőbb munkakörnyezetben is.

A40G V. fázisú csuklós dömper