Construction Equipment Magyarország

A Volvo Group: segítünk megoldani az építőipar legkeményebb kihívásait, ma és holnap

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE), eddigi legfejlettebb gép- és szolgáltatás kínálatával - mely a Volvo Groupot alkotó cégek piacvezető ismereteire épül - fenntartható fejlesztéseket mutat be ügyfeleinek, a bauma 2019-en, ma és holnap.

A Volvo Group arra készül, hogy a Münchenben (Németország) megrendezett, idei bauma kiállításon elvigye a pálmát. A Volvo CE, Volvo Penta, Volvo Trucks és Volvo Financial Services erejét egyesítve, termékek és szolgáltatások teljes csomagját kínáljuk a Jövőt építünk témakörben. E páratlan együttműködés által támogatva, a Volvo CE bejelenti, hogy első kompakt elektromos kotrójának és kerekes rakodójának bemutatásával 2020-ra iparág vezető módon elkötelezi magát elektromos kompakt gépek gyártása mellett. 

A kiállítás legjavát tartalmazó csomag

A Volvo csoport, az értéklánc bármely pontján álló ügyfelét lázba hozza úttörő jellegűen kiállított, időálló termékeivel és szolgáltatásaival, melyek két standon láthatóak - a C6-os csarnok, beltéri, 2,293 m2-es, 203-as standján, valamint az FM714-nél megtalálható, 5,870 m2-es, kültéri élő bemutatótéren és a hozzá tartozó 297 m2-es kültéri standon. A csomag új technológiai termékei, a két elektromos gép, az ECR25 és L25 mellett, a játszmát megváltoztató hidraulikus-hibrid EC300E-t, a Volvo Active Controllal működő, automatizált gém- és kanálmozgatásos, fél-autonóm EC220E-t és a kicsi, de célorientált EC60E-t is tartalmazzák. Ez utóbbi csinos külsőben nagy gépteljesítményt rejt.
 
És még nincs vége. Az új generációs EW60E, a nagy kinyúlású EC750E bontógép, a Volvo vezető termékének számító R100E merev alvázas dömper és sok más modell társaságában a Volvo eddigi legkompaktabb útburkolói, a P2820D és P2870D is színre lépnek. Összességében, egy akciódús élő show és egy lenyűgöző beltéri kiállítás keretében, a látogatók több mint 50 modellt csodálhatnak meg a Volvo legfejlettebb országúti és terepi gépei közül. A teljes kínálat 47 építőipari gépből, 6 haszongépjárműből (beleértve az autonóm Volvo FH-t és egy sorozat elektromos teherautót is) és a Volvo Penta motorjainak bemutatásából áll.

Az idei év bauma kiállításán a Volvo Services áll a rivaldafényben. Minden géphez modellre szabott szervizajánlatot kínálunk,mely érintőképernyőkön és egyéb kijelzőkön keresztül érhető el. A kiemelt esemény az ActiveCare globális bevezetése lesz. Ez az intelligens telematikai szolgáltatás egyben végzi a gép állapotának figyelését és a heti jelentések elkészítését, ami, így együtt, segíti az állásidő csökkentését. Továbbá, a kiállítás lesz a Haul Assist legújabb frissítése bemutatásának helyszíne is. A fejlesztés egy sor, a Volvo Co-Pilot interfészhez felkínált alkalmazást tartalmaz. Az interfész, a dömperflotta forgalomsűrűségének javítására, már valós idejű követő térképpel rendelkezik, és bele van építve a hatékonyság növelő fedélzeti súlymérés funkció is. Ráadásul, a Volvo Financial Services speciális, ajánlatokat kínál az ügyfeleknek a baumán, akár 0,79%-os árkedvezménnyel.

Ötletből valóság

A Volvo CE - a sok éves kutatásokból fakadó erőre támaszkodva - a valós élethez igazodó megoldásokat nyújt, és olyan termékeket kínál a piacnak, melyek tiszták, termelékenyek és segítenek jobb világot építeni. Ennek bemutatására, a cég egy kifejezetten erre fókuszáló innovációs sarkot rendezett be, ahol újító munkásságának minden lépése részletesen látható.
 
Napjaink elektromos gépeinek piacra dobása jelentős pillanatot fémjelez a cég fenntarthatóbb jövő építését szolgáló haladásában. Az ECR25 elektromos és az L25 elektromos modellek, melyek a Volvo márkás kompaktkotrói és kompakt kerekes rakodói új, elektromos választékából elsőként kerülnek bemutatásra, hagyományos megfelelőikhez képest zéró kipufogógáz kibocsátással, jóval alacsonyabb zajszintekkel, csökkentett energiaköltségekkel, jobb hatékonysággal és kevesebb karbantartási igénnyel jellemezhetők.

Az összefogás ereje

Melker Jernberg, a Volvo CE elnöke, aki a Volvo Penta és a Volvo Trucks elnökeivel együtt a Volvo közös sajtókonferenciájának házigazdája volt, így nyilatkozott: "Hosszú távon elköteleztük magunkat az innováció mellett, az első kutatásoktól és fejlesztésektől kezdve, egészen napjaink piackész termékeiig, melyek itt, a baumán láthatók először. Egyedül azonban nem tudjuk ezt megtenni. Részvényeseinkkel való folyamatos együttműködésünk bizonyítja, hogy valóban a társulás az új vezetés. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereinkkel együtt haladunk ezen az úton, együtt dolgozva azon, hogy fenntartható megoldásokkal a legösszetettebb kihívásokat is megválaszoljuk, melyekkel a társadalom szembekerül - ma és holnap."
 
Az európai piacokon, 2018-ban, a globális eladások terén felmutatott 12%-os növekedéssel jellemzett rekord évet követően, a Volvo Group szilárd pénzügyi pozícióból néz a jövő felé. Akár a Volvo Groupban összegyűlt képességekből és tapasztalatokból merítünk, akár külső részvényesekkel működünk együtt számtalan projektünkön, a Volvo azzal, hogy vezető fejlesztéseit már ma piacra dobja, a jövőt építi

 

1. kép: Melker Jernberg az elektromos gépek bemutatása után.
2. kép: a Volvo beltéri standja a baumán.
3. kép: a Volvo kültéri standja a baumán.