Construction Equipment Magyarország

A 3 TCO eszköz, amiről minden Volvo ügyfélnek ismernie kellene

A tulajdonlási összköltség sokkal több tényező függvénye, mint pusztán a munkagép kialakítása és minősége. A felhasználási és működtetési mód is nagyban hozzájárul a profitabilitáshoz. Íme, három eszköz, amely minden Volvo vásárló számára rendelkezésre áll, hogy drámaian csökkentsék üzemeltetési költségeiket.

1. Insight Report jelentések

A Volvo Insight Report jelentései – az Üzemanyag-hatékonysági jelentés, a Health Report jelentések és az Összefoglaló jelentések – egyszerűbbé teszik a bonyolult telematikai adatok értelmezését, és segítenek ügyfeleinknek az információ tényleges felhasználásával jobb TCO-t megvalósítani. Az egyedi munkagépekhez vagy egy egész flottához összegyűjtött jelentések átfogó képet nyújtanak az üzemanyag-fogyasztásról, a kihasználtságról, a gépriasztásokról és a gépkezelői viselkedésről. Az ügyfelek egy pillantás alatt felmérhetik, mennyire kifizetődő számukra a munkagépük, és a betekintés felhasználásával megállapíthatják a fejlesztés érdekében szükséges lépéseket.

SiteSim

2. SiteSim

A SiteSim kiszámítja az ügyfél telephelyéhez ideális optimális várakozási időt vagy üresjárati időt, és az elérhető legalacsonyabb teljes tulajdonlási összköltséget. Ha az ügyfél megadja az anyag típusát, a be-és kirakodási hely távolságát és a helyszín topográfiáját (amit 3D drónmérések és fotók könnyítenek meg), a Volvo CE ajánlást tesz a munkagépek ideális számára és kapacitására vonatkozóan, valamint megadja a gépkezelők számára az optimális útvonalakat az óránkénti tonnaszám és a tonnánkénti költség alapján. Az ehhez hasonló helyszíni tanulmányok rendszeresek a bányászati iparban, de a Volvo CE különleges abban a tekintetben, hogy kis- és közepes méretű telephelyeken is elvégzi az átfogó szimulációkat.

Szimulátorok

3. Gépkezelői képzés

A Volvo CE és a kereskedők különböző képzési megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek, hogy a gépkezelők biztosan a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legproduktívabb módon dolgozzanak. Még a tapasztalt gépkezelőknek is javukra válik a képzés, mert megtanulják, hogyan használják ki a legújabb Volvo funkciók teljes előnyét. Azok az ügyfelek, akik beruháznak a gépkezelői képzésbe, hamar visszanyerik az árát, mert spórolhatnak az üzemanyagon, növelhetik az általános termelési mennyiségeket és csökkenthetik a karbantartási költségeiket. Ezek mind biztosítják a hosszú távú megtérülést.

A profitabilitás maximalizálása

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: