Construction Equipment Magyarország

Az új generációs EW60E még sokoldalúbb

A Volvo Construction Equipment továbbfejlesztett EW60E kerekes kotrója továbbfejlesztett hidraulikával gondoskodik a jobb vezérlésről és nagyobb rugalmasságról – mindezt egy sokoldalú és üzemanyag-hatékony csomagban.

Volvo Compact Excavator EW60E

Az újragondolt EW60E Volvo Construction Equipment kerekes kotró most még sokoldalúbb és hatékonyabb, mint korábban. A nagyobb üzemanyag-hatékonysággal és továbbfejlesztett hidraulikával az új EW60E könnyedén elvégzi a kotrási feladatok széles skáláját.

Az új hidraulikus funkciók között van a kiterjesztett funkciókat kínáló fő vezérlőszelep. Amikor egy adott mozgáshoz nagyobb hidraulikaáramlás szükséges, a fő vezérlőszelep képes számos szivattyú áramlását kombinálni a gép működésének optimalizálásához. Különösen a talajszintezésnél, az áramlás a kar hengerébe vihető a gyorsabb karmozgatásért. Az EW60E munkagép nemcsak sokoldalúbb, hanem hatékonyabb is. Ez egy új motorkezelő funkciónak köszönhető – az ECO módnak. Az alapfelszereltség részeként az ECO mód csökkenti a motorsebességet – de ez a teljesítményt nem befolyásolja, csak az üzemanyag-fogyasztást csökkenti.

Élvezze az áramlást

A kiváló vezérelhetőség, termelékenység és a kényelmes működtetési élmény érdekében az EW60E reszponzív vezérlőkkel garantálja a gördülékeny mozgást valamint az állítható hidraulikaáramlást. A négy kerék meghajtás és a 30 km/h csúcssebesség kiváló mobilitást garantál országúton és terepen egyaránt. A kiegyenlített erőátvitel és az első tengelyzár lezár az optimális stabilitásért. Az extraként kérhető fix gém és kiegészítő gém sokoldalú teljesítményt nyújt különböző munkálatoknál, legyen szó szűk területekről vagy nagy építési területekről.

Volvo EW60E kompaktkotró

Az új Volvo motor megfelel a közelgő V. fázisú szabályozásoknak. Az automatikus motorleállítási funkcióval – amely a Volvo egyedi megoldása – a motor egy előre beállított idő után automatikusan leáll, ezáltal csökkentve az üzemanyagköltségeket és a zajt. A kikapcsolt motor csökkenti az üzemeltetési költségeket, és javítja a munkagép újraértékesítési értékét.

Az EW60E számos tulajdonsággal van felszerelve, melyek kombinációja növeli a gép rendelkezésre állását és csökkenti az állásidőt. A talajszintű szerviz hozzáférés és kényelmes zsírzási pontok csökkentik a szervizidőt és a karbantartási költségeket. A szerviz időközök könnyen figyelemmel kísérhetők a fülkében lévő képernyőn keresztül, mely figyelmeztet, ha karbantartásra van szükség.

Volvo EW60E kompaktkotró

Ez a kotró fel van szerelve a Volvo MATRIS szoftverével, mely a gépkezelő viselkedését elemezve javítja a hatékonyságot, növeli a termelékenységet és csökkenti az üzemanyag- és kezelési költségeket. A Volvo a VCADS Pro diagnosztikai rendszert is felkínálja a gép vezérlésének megkönnyítésére.

Lényeges műszaki adatok:

Motor

Volvo D2.6H

V. fázis / Tier 4 végső

Max. Teljesítmény 40 ford/sec (2400 ford/perc)
...bruttó (ISO 14396) 47,3 kW
...nettó (ISO 9249, DIN 6271) 45,2 kW
Szakítóerő (ISO 6015) 43,3 kN 9 730 lbf
Maximális kotrási kinyúlási távolság 6.024 mm 19'9" ft in
Maximális kotrási mélység 3.292 mm 10'10" ft in
Üzemi tömeg* 5.920 kg 13 050 lb

* Gép 2,9 m-es gémmel, 1,6 m-es karral, 0,142 m3-es kanállal, szabvány ellensúllyal, tolólappal