Construction Equipment Magyarország

„A holnapot építi" a Volvo a 2018-as párizsi Intermaton

„A holnapot építjük" a Volvo Construction Equipment mottója az ügyfélsikerek, a szolgáltatások, a kereskedői kapacitás és az új technológiák fejlesztésében.

Az olyan megaprojektek, mint a „Grand Paris" azt jelentik, hogy a mai ügyfelek már nem csak gépeket vásárolnak, hanem teljes megoldásokat, amelyekkel hatékonyabbak lehetnek, és nagyobb profitot termelhetnek kisebb kibocsátással. A 2018-as párizsi Intermat rendezvényen a Volvo Construction Equipment (Volvo CE) épp ilyen megoldásokat mutat be, kihangsúlyozva erejét egyszerre gyártóként és szolgáltatóként.

A vállalat összesen 4 800 m2-en, a Volvo Trucks, a Volvo Penta, és a Volvo Pénzügyi Szolgáltatások testvérvállalatokkal mutat be igen produktív és sokoldalú gépeket – melyek közül számos iparágvezető az üzemanyag-hatékonyság terén.

Megtaláljuk köztük az EWR170E rövid fordulási sugarú kerekes kotrót, az EW220E kerekes kotrót, az ECR355E rövid fordulási sugarú lánctalpas kotrót, az SD160B talajtömörítőt és a P6820D, illetve P7820D ABG aszfaltozót, amelyek az új EPM3 központi vezérlőrendszert is tartalmazzák.

A beltéri és a kültéri területek látogatói megtanulhatják, hogyan hozhatnak ki még többet ezekből a gépekből a Volvo Co-Pilot és a Volvo Assist funkcióinak használatával – Rakodósegéd, Tömörítősegéd, Kotrósegéd és Emelősegéd. A nagy felbontású fedélzeti kijelző valós idejű adatokkal látja el a gépkezelőket, akik így a lehető legpontosabban és leghatékonyabban végezhetik el feladataikat. Kint a látogatók megnézhetik az új Volvo EW240E anyagmozgatót a kijelölt bontási zónában. 

Volvo kültéri terület a 2018-as párizsi Intermat rendezvényen

Kiváló ügyfél- és kereskedői támogatás

Ezenfelül a látogatóknak lehetőségük lesz felfedezni az új Volvo Szolgáltatások koncepciót. A Volvo Szolgáltatásokkal az ügyfelek választhatnak az üzemanyag-hatékonyság, a termelékenység, a biztonság, a pénzügy és a biztosítás, a bérlés, a new life és a hasznos üzemidő szolgáltatások, valamint a Volvo szerelékek és az Eredeti Volvo alkatrészek menüjéből, és összeállíthatják az igényeiknek megfelelő csomagot.

A Volvo Pénzügyi Szolgáltatások szakértői csapata olyan pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokat kínál, amelyekkel az ügyfelek személyre szabott megoldásokat találhatnak a növekedésük és az üzletük védelme érdekében.

Minden szolgáltatás előfeltétele az igen kompatibilis kereskedői hálózat, és ez az oka annak, hogy a Volvo CE kihangsúlyozza a jóváhagyott kereskedők képességeit és szakértelmét is. A Volvo kereskedők célja, hogy valódi üzleti partnerként álljanak ügyfeleik rendelkezésére, és segítsenek nekik elérni üzleti céljaikat, bármik legyenek is azok.  

A Volvo CE jövője

Még inkább a jövőbe nézve a Volvo CE kiemelten kezeli az EX2 teljesen elektromos kotró prototípusát, valamint más kutatási projekteket az elektromobilitás, a kapcsolatteremtés és a teljes helyszíni megoldások területén. Mindeközben a Volvo CE elnöke, Melker Jernberg először lép a nagyközönség elé, mióta január 1-jén elfoglalta a pozíciót.

Mindent összevéve a Volvo CE erős üzenetet küld a piacnak a 2018-as párizsi Intermat rendezvényen – nevezetesen, hogy teljes körű megoldásokat kínál a munkagépek és a hozzájuk kapcsoló szolgáltatások területén, míg a kereskedők éveken át meghatározó iparágvezető teljesítménnyel teszik mindezt teljessé.

A Volvo Penta mindeközben bemutatja a teljes EU V. fázisú megoldásait az Intermaton, beleértve a D5, D8, D11, D13 és D16 munkagépeket. A vállalat V. fázisú megoldása a holnaphoz optimalizált, és a messzemenőkig összpontosít a maximális üzemidőre és üzemanyag-hatékonyságra, valamint az egyszerű telepítésre, működtetésre és karbantartásra.