Construction Equipment Magyarország
volvo koncepció jármű fejlesztések

A megfelelő koncepció

Volvo CE koncepció járművek

A Volvo Construction Equipment-nél elkötelezettek vagyunk a megfelelő koncepció létrehozása mellett.

Egy jobb jövő

A Volvo CE-nél komolyan vesszük a problémamegoldást, hogy segítsen megérteni, mit kell tennünk a jövőben az ügyfeleinkért és a társadalom egészéért.

A terv

Ebben a filmben a Volvo Construction Equipment bemutatja meglátásait a jövő termékeinek tulajdonlásával és használatával kapcsolatban: szénmentes, autonóm, energiahatékonyságra és biztonságra épülő technológia, ami mindig elsődleges fontosságú a Volvo számára. Ez a film a jövőről beszél és néhányan azt állíthatják, hogy ez egy vízió. Mi úgy hívjuk, "A terv".

Csuklósdömper

A Centaur koncepció

Kétrészes kialakítás, hibrid hajtás és rengeteg elektronikus funkció. A Centaur átírja a csuklósdömperek szabályait.

További információk a Centaur projektről

Aszfaltozó/tömörítő

A Fenix koncepció

Ez a kombinált aszfaltozó és tömörítő az eredeti POD rendszerre épül és lefekteti az utat a jövő útépítési munkái előtt.

További információk a Fenix projektről

Kerekes rakodó

A Gryphin koncepció

Szinte minimálisra csökken kipufogógáz, zaj vagy vibráció. Innovatív felfüggesztésrendszer. A Gryphin az, ahogyan a jövő kerekes rakodóját elképzeljük.

További információk a Gryphin projektről

Kotró

A SfinX koncepció

Könnyű és mégis erős. A SfinX kotró elektronikusan vezérelt hidrogén üzemanyagcellákkal működik és radikális kialakítással rendelkezik.

További információk a SfinX projektről

Kompakt kotró

A GaiaX koncepció

Nulla kibocsátás és valódi felhasználó-központú kialakítás. Akár távolról, táblagépről is kezelhető. A GaiaX egy semmi mással nem összevethető kompakt kotró. 

További információk a GaiaX projektről

Volvo Gaiax koncepció - új út előre

A Gaiax elektromos kompakt kotrót a ConExpo kiállításon mutatták be 2014 márciusában. Ez a videó azt mutatja be, hogyan járul hozzá az új technológia a gyorsabb, biztonságosabb és környezetbarátabb földmunkához.