Construction Equipment Magyarország

Új iparági szabványokat alkotunk

Megtudhatja hogyan tesszük ezt

Megkeressük a legjobb technológiai előrelépéseket, hogy élvonalbeli alkatrészeket és gépeket fejlesszünk.

HOZZÁÁLLÁSUNK AZ INNOVÁCIÓHOZ

A fejlesztés a Volvo CE szívügye. Ez vállalatunk gondolkodásmódja és a munkamódszerünk. Több mint 180 éves építési és innovációs tapasztalatával a Volvo CE a műszaki fejlesztések frontvonalában van. Számunkra a legújabb technológia nem csupán érdekes, de alapvető fontosságú, hogy versenyképesek maradjunk és biztosítsuk a hosszú távú nyereséges növekedést.

Volvo Concept Lab

A Volvo Concept Lab egy közös kommunikációs platform a Volvo csoport és a Volvo termékmárka között. A Volvo Concept Lab segítségével élvonalbeli ötleteket és innovatív koncepciókat mutatunk be, amelyek megfelelnek a vásárlók jövőbeli igényeinek, és felgyorsítják az átmenetet egy fenntartható jövő felé.

HX1

A HX1 autonóm, akkumulátoros-elektromos dömper az első generációs prototípus, amely előde volt a második generációs HX2 prototípusnak.

HX2

A HX2 autonóm, akkumulátoros-elektromos dömper prototípus a Volvo csoport megosztott technológiáit és alkatrészeit tartalmazza. A HX2 teljesen új hajtáslánccal és látórendszerrel rendelkezik, amely észleli az embereket vagy a tárgyakat a munkagép közelében.

EX2

Az EX2 100%-ban elektromos kompaktkotró prototípus zéró kibocsátásával, 10-szer nagyobb hatékonyságával, 10-szer kisebb zajszintjével és csökkentett teljes tulajdonlási költségével messze megelőzi hagyományos megfelelőit.

LX1

Az LX1 villamos hibrid kerekes rakodó akár 50%-kal jobb üzemanyag-hatékonyságra képes. A munkagép emellett jelentősen kisebb káros kibocsátásra és zajszennyezésre képes a hagyományos megfelelőivel összehasonlítva.

EX1

Az EX1 egy 70 tonnás, kettős hajtású, kábeles csatlakozású kotró prototípus. 
Bár pontosan a működtetése pontosan ugyanúgy történik, mint a hagyományos Volvo kotróé, sokkal inkább környezetbarát - valójában, amikor csatlakoztatva van a hálózatra, egyáltalán nincs karbonkibocsátása.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Innovációs események

Érdeklik innovációs eseményeink? Nézze meg globális oldalunkat.

Vigyen oda
Volvo kereskedő kereső kezdőlap
Többet szeretne tudni?

Küldjön nekünk üzenetet, és örömmel segítünk.

Kapcsolatfelvétel