Construction Equipment Magyarország
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Egy globális csoport

A Volvo CE-ről

Több mint 140 országban kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

Building Tomorrow

Tapasztalat, szakértelem, megoldások

Vezető ipari gyártók vagyunk a prémium kivitelezési berendezések területén, és több mint 14 000 munkavállalónkkal az egyik legnagyobb vállalat vagyunk az iparágban. Az egész bolygón gyártott, szervizelt és támogatott gépekkel mindig rendelkezünk az Ön munkájához megfelelő géppel és megoldással.

Amiben hiszünk

Fenntarthatóság

Hiszünk a fenntartható jövőben. És mivel a globális kivitelezési iparág az arénánk, együtt dolgozunk vásárlóinkkal azon, hogy ezt a hitet mindenhol valósággá varázsoljuk az emberek számára.

Tudjon meg többet a fenntarthatóságról (angolul)
Innováció

A fejlesztés a Volvo Construction Equipment szívügye. Ez vállalatunk gondolkodásmódja és a munkamódszerünk. Több mint 180 éves építési és innovációs tapasztalatával a Volvo CE a műszaki fejlesztések frontvonalában van. Számunkra a legújabb technológia nem csupán érdekes, de alapvető fontosságú, hogy versenyképesek maradjunk és biztosítsuk a hosszú távú nyereséges növekedést. 

Tudjon meg többet az innovációról (angolul)
Az emberek ereje

A Volvónál mindig is kiemelt szerepet kapott az emberek iránti tisztelet és gondoskodás. Ez vezet minket mindennap abban, hogy hogyan viselkedünk a vásárlókkal, a munkavállalóinkkal, beszállítóinkkal és minden más emberrel, akivel osztozunk ezen a bolygón. A vállalati kultúra a bizalomra, a szenvedélyre és a nyitott gondolkodásra épül, és biztosak vagyunk abban, hogy minél többet hallgatjuk meg és értjük meg mások szemszögeit, annál erősebbek leszünk. Végül is csak egyvalami teheti jobbá a világot. Az emberek.

Karrierlehetőségek a Volvónál (angolul)

NÖVELJE VÁLLALKOZÁSA ÉRTÉKÉT

Teljes körű megoldások

A Volvo az Önnek megfelelő megoldással szolgál. Miért ne bízná ránk összes igénye kielégítését gépe teljes üzemi élettartamára? Követelményei ismeretében csökkenteni tudjuk teljes tulajdonlási költségét, és növelni tudjuk bevételét.

Volvo ügyfélnek lenni azt jelenti, hogy a teljes körű szolgáltatások csak egy karnyújtásnyira vannak. A Volvo hosszú távú partnerséget kínál Önnek, védelmet nyújt a bevételeihez, és teljes körű megoldásokat biztosít az elhivatott emberek által szállított, kiváló minőségű alkatrészek használata révén. A Volvo elkötelezett befektetése pozitív megtérülése iránt.

Olvasson szolgáltatásainkról

Kereskedői hálózatunk

Egész élettartamára kiterjedő támogatással

A Volvo Construction Equipment kereskedői üzletünk fő támaszai és fontos híd szerepét töltik be a vállalat és a gépeinket vásárló és üzemeltető ügyfelek között. Nem számít milyen nagy vagy kicsi, a Volvo CE kereskedők ott vannak, hogy tanácsokkal és támogatással lássák el ügyfeleinket az igényeiknek megfelelő gép kiválasztásától és vásárlásától kezdve, hogy azok biztosan a szükséges szervizelést és gondozást kapják a hasznos élettartamukon keresztül.

Kereskedő keresése

Volvo CE gyártó létesítmények

Igazán globális

A göteborgi székhelyű Volvo Construction Equipment az egész világon rendelkezik gyártó létesítményekkel - Svédországban, Franciaországban, Belgiumban, Németországban, az Egyesült Királyságban, az USÁ-ban, Brazíliában, Indiában, Kínában és Koreában. A bolygó számos helyén működő létesítményeink kerekes rakodók, kotrók, csuklósdömperek, talaj- és aszfalttömörítők, aszfaltozók, kompakt gépek és anyagkezelő berendezések átfogó választékát gyártják.

Fedezze fel telephelyeinket

Történetünk

Egy megbízható partner

1832-es születése óta a Volvo CE helyi műhelyből a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártójává vált.

Tudjon meg többet történetünkről (angolul)

Az építőmester

A Volvo Construction Equipment vállalat történetét bemutató film, egy videó a Volvo CE illusztris történetéről. A cannes-i Corporate Media & TV Awards fesztiválon ezüstdelfin díjat nyert alkotás.