Construction Equipment Magyarország
volvo vce

Egy globális csoport

A Volvo CE-ről

Több mint 125 országban kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

Tapasztalat, szakértelem, megoldások

A világszerte gyártott, szervizelt és támogatott gépeinkkel mindig tudunk az igényeinek megfelelő megoldást nyújtani.

Növelje vállalkozása értékét!

Teljes körű megoldások

A Volvo az Önnek megfelelő megoldással szolgál. Miért ne bízná ránk összes igénye kielégítését gépe teljes üzemi élettartamára? Igényeinek ismeretében segítünk költségeinek csökkentésében és bevételei növelésében.

Volvo ügyfélnek lenni azt jelenti, hogy a teljes körű szolgáltatások csak egy karnyújtásnyira vannak. A Volvo hosszú távú partnerséget kínál Önnek, teljes körű megoldásokat biztosít az elhivatott emberek által szállított, kiváló minőségű alkatrészek használata révén. A Volvo elkötelezett befektetése pozitív megtérülése iránt.

Innováció

Új iparági szabványokat alkotunk

A fejlesztés a Volvo Construction Equipment szívügye. Ez vállalatunk gondolkodásmódja és a munkamódszerünk. Több mint 180 éves építési és innovációs tapasztalatával, a Volvo CE a műszaki fejlesztések frontvonalában van. Számunkra a legújabb technológia nem csupán érdekes, de alapvető fontosságú, hogy versenyképesek maradjunk és biztosítsuk a hosszú távú nyereséges növekedést.

Alapértékek

Minőség, biztonság, környezetvédelem

A minőség, biztonság és a környezetvédelem hatják át szervezetünk, termékeink és munkamódszerünk alapértékeit.

Tudjon meg többet alapértékeinkről!

A volvo Története

Egy megbízható partner

1927-es alapítása óta, a Volvo CE helyi vállalatból a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártójává vált.

Tudjon meg többet a történetünkről

Az építőmester

A Volvo Construction Equipment vállalat történetét bemutató film, egy videó a Volvo CE illusztris történetéről. A cannes-i Corporate Media & TV Awards fesztiválon ezüstdelfin díjat nyert alkotás.

Volvo CE gyártó létesítmények

Igazán globális

A brüsszeli székhelyű Volvo Construction Equipment az egész világon rendelkezik gyártó létesítményekkel - Svédországban, Franciaországban, Németországban, Lengyelországban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Indiában, Kínában és Koreában. A világ számos helyén működő létesítményeink kerekes rakodók, kotrók, csuklósdömperek, talaj- és aszfalttömörítők, aszfaltozók, kompakt gépek és anyagkezelő berendezések átfogó választékát gyártják.

Kereskedői hálózatunk

Egész élettartamra kiterjedő támogatással

A Volvo Construction Equipment kereskedői üzletünk fő támaszai és fontos híd szerepet töltenek be a vállalat és a gépeinket vásárló és üzemeltető ügyfelek között. Nem számít milyen nagy vagy kicsi, a Volvo CE kereskedők ott vannak, hogy tanácsokkal és támogatással lássák el ügyfeleinket az igényeiknek megfelelő gép kiválasztásától és vásárlásától kezdve, hogy azok biztosan a szükséges szervizelést és gondozást kapják a hasznos élettartamukon keresztül.