Construction Equipment Hrvatska
Volvo Services Repair

Popravak

Izbjegnite neočekivane troškove

Popravak

Ne trebate se brinuti kada istekne standardno jamstvo vašeg stroja. Imamo širok izbor opcija Popravak kako bismo vam pomogli da izbjegnete neočekivane troškove popravka i zaštitili dotok novca vašeg poduzeća. 

Potpuni popravak - Full Repair

Za nenadmašnu bezbrižnost, izaberite potpuni popravak - Full Repair. To će vam također dati potpunu kontrolu vašeg dotoka novca jer ćete platiti samo cijene dogovorene pri sklapanju vašeg ugovora. Nakon toga, Volvo će preuzeti potpunu skrb o vašem stroju kad god se dogodi neki kvar. Pruža pokrivenost za sve komponente i dijelove, osim one navedene pod stavkom Izuzeci*.

*Izuzeci će se razlikovati ovisno o tipu stroja.

Odabrani popravak

Ako radite s ograničenim proračunom, ili trenutno ne vidite potrebu za opcijom Potpunog popravka, postoje dvije sažetije opcije popravka:

  • Opcija Pogonski sklop - razlikuje se ovisno o tipu stroja, ali tipično pruža pokrivenost za motor (i komponente u motoru koje se podmazuju), mjenjač, osovine i hidrostatiku.
  • Opcija Komponente - pokriva opciju Pogonski sklop, plus nekoliko ključnih komponenti kao što su alternatori i okviri - premda će se pokrivenost razlikovati ovisno o tipu stroja. Na primjer, na rovokopačima su to noseća i kopajuća ruka.
Dodaci

Vaš Volvo zastupnik može također po vašoj mjeri sastaviti sveobuhvatniju opciju popravka. Obratite mu se da saznate više.

Dodavanje ponude Održavanja vašoj opciji Popravka najbolji je način da zajamčite rad stroja bez zastoja.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama