Construction Equipment Hrvatska

Analiza motornog ulja

Volvo analiza ulja pruža vam više

Analiza motornog ulja

Redovitom korištenjem Volvo analize ulja možete dobiti temeljitu dijagnozu stanja stroja. Analiza vam pruža mnogo informacija, npr. udio vode/rashladnog sredstva, viskoznost, prljavštine i količine metalnih čestica. Zahvaljujući ranim upozorenjima koje donosi analiza motornog ulja možete planirati promjene komponenti u pravo vrijeme prije nego se problem dogodi, čime izbjegavate skupa oštećenja i vrijeme stajanja.

Volvo vam ne daje samo analizu, vi dobivate i sveobuhvatnu dijagnozu i vrijedna objašnjenja analize, što ju čini važnim alatom. Čak i za najbolje analize i dijagnoze potrebno je rezultate prikazati na jasan i korisniku ugodan način. Zato je Volvo razvio metodu izvještavanja koja vam daje egzaktne i korisne informacije.

Pouzdajte se u Volvo analizu ulja da povećate vašu zaradu

Dugo vrijeme rada bez zastoja je ono bitno kada želite ostvariti profit. S Volvo analizom ulja dobivate nenadmašan alat koji vam omogućava da planirate održavanje i smanjite rizik od neplaniranih zastoja i skupih popravaka.

 Jednostavno rečeno, Analiza ulja je temeljiti "sistematski zdravstveni pregled" vitalnih sustava stroja s analizom ulja u motoru, mjenjaču, hidrauličkom sustavu, osovinama i kočnicama kao i pregledom rashladne tekućine i goriva na zahtjev. Analiza ulja osigurava rana upozorenja, dajući vam vremena da zamijenite komponente prije nego što one uzrokuju poteškoće i posljedična oštećenja.

 Samo Volvo laboratoriji posjeduju potpuno znanje o Volvo strojevima i stoga mogu, bolje od bilo kojeg drugog laboratorije, protumačiti rezultate analiza i dati preporuke kako djelovati nakon rezultate. Obavezno provodite redovite analize kako biste vidjeli povijest nekoliko analiza ulja. To će vam omogućiti da vidite trendove. 

Lako, brzo i jasno

Uzorkovanje

Uzimaju se potrebni uzorci i zatim se šalju u jedan od Volvo laboratorija.

Analiza

Volvo laboratoriji imaju najsuvremeniju, naprednu dijagnostičku opremu kao i iskusno i kvalificirano osoblje. Oni analiziraju uzorke i prikupljaju ogromnu količinu informacija, sadržaj vode/rashladne tekućine, viskoznost, gorivo, nečistoće, količina čestica metala i još mnogo toga.

Dijagnoza

Temeljita dijagnoza je odmah dostupna na web-stranici. Dijagnoza pruža izravne preporuke za poduzimanje akcije, tako da se mogu izbjeći kritične situacije.

Štedite vrijeme i novac

Pored toga što vam pomaže u planiranju održavanja,Volvo analiza motornog ulja vam može također dati znatne prednosti u vezi popravaka. Kada analiza ulja ukaže na uzrok problema vrijeme popravka će biti kraće. Minimalno vrijeme za otklanjanje smetnji znači kraće vrijeme zastoja. Značajka programa analize ulja jest da su rezultati analize sa preporukama za poduzimanje radnji dostupni na web-stranici. To vam pomaže da se odmah pobrinete za hitna pitanja, prije nego se pretvore u skupe popravke.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama