Construction Equipment Hrvatska
Volvo Services Maintenance

Održavanje

Uspjeh održavanja

Održavanje

Održavanje će vam omogućiti da se usredotočite na vođenje poslovanja, prepuštajući s povjerenjem Volvu da vam u vaše ime stručno održava strojeve. Mi planiramo program održavanja uzimajući u obzira vaše operacije - stavljajući na prvo mjesto efikasnost gradilišta uz jamstvo što je manje mogućeg utjecaja na produktivnost. Zajedno s vama, usuglasit ćemo cijene održavanja po satima rada stroja, po kvartalu kalendara, za ugovorene uvjete - po metodi koja najbolje odgovara vašem dotoku novčanih sredstava.

Raspored po vašoj mjeri

Raspored održavanja je po mjeri korisnički prilagođen za vaš stroj, kako bi odgovarao okruženju i poslovima na kojima radi. Time se jamči najpogodnije vrijeme, s minimalnim ometanjem vaše proizvodnje, kada će školovani Volvo servisni tehničari - opremljeni pravim dijelovima - doći na gradilište i što je moguće efikasnije obaviti sve što je potrebno.

U potpunosti Volvo

Naravno, koristit će se samo originalni Volvo dijelovi, maziva i rashladna sredstva, i ažuriranja svih instaliranih softvera. Sve će se također dokumentirati; pružajući jasnu povijest održavanja kao dokaz budućim vlasnicima, i pomažući vam da postignete najvišu preostalu vrijednost vašeg stroja. Raspored održavanja je ključan: zajedno s vama ćemo dogovoriti razinu podrške koju trebate od Volva. Stoga ako trebate samo isporuku dijelova za manje radove održavanja, tako da vaši tehničari mogu obaviti te radove, ni to nije problem. Dogovorite s vašim Volvo zastupnikom pravu razinu usluge koja odgovara vašim potrebama.

Posebni dodaci

Volvo razumije da svatko ima drugačije potrebe, stoga nudi širok raspon usluga koje možete dodati vašem rasporedu održavanja. U dogovoru s Volvo zastupnikom možete sklopiti ugovor o opsegu usluga, uključujući:

  • Odlaganje otpada za ulje i filtre
  • Čišćenje stroja
  • Sigurnosni pregled
  • Održavanje priključaka
  • Zamjena potrošnih dijelova
  • Servisiranje klima-uređaja
Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama