Construction Equipment Hrvatska
Volvo Services Volvo reman

Volvo Reman usluge

Neka vaš stroj ostane Volvo

Volvo Reman usluge

Volvo Reman, naša paleta servisa tvorničke obnove će još dugo vremena držati vaš stroj u pogonu - pomažući tako da se smanje vlasnički i operativni troškovi. Što je bolja kvaliteta vaših komponenti, dobivate više od vašeg Volvo stroja. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Pa zašto onda riskirati?

To je više od pukog proizvoda, to je rješenje

Volvo strojevi su izrađeni da rade s najmanjim mogućim utjecajem na okoliš. Tvornički obnovljene komponente su prirodni nastavak ove obaveze. Zatvaranjem ekološkog kruga - gdje se stari dijelovi obnavljaju do istog stanja kao i novi - doprinosimo ekološkim nastojanjima koje su dobrobit za sve. Mi u Volvu vjerujemo da su ekološki zdrave prakse više nego samo dobre za naš planet, one znače dobro poslovanje za našeg kupca; nude konkurentsku prednost kao i bezbrižnost. Tvornički obnovljene komponente imaju manji utjecaj na okoliš budući da se većina komponenti koje troše energiju reciklira.

Brza isporuka

Možete li si priuštiti čekanje na popravak ili na obično prepravljanje stroja, kada možete dobiti tvornički obnovljene zamjenske dijelove u vrhunskom stanju "kao novo"?

Dobra strana sustava zamjene je ta da ne morate čekati da biste dobili isti dio. Na prvi znak problema, jednostavno naručite tvornički obnovljeni zamjenski dio od Vašeg zastupnika. Ako dio nije već kod zastupnika, učinkovita Volvo mreža isporuke osigurava njegovo brzo stizanje na gradilište. Ne morate čekati popravke i možete nastaviti produktivan rad uz minimalno vrijeme zastoja. Zatim pošaljite pokvareni dio u Volvo Construction Equipment na tvorničku obnovu.

Jamstvo

Tvornički proizvedene komponente s jamstvom povećavaju vrijednost vašeg stroja. Kupac će uvijek dobiti komponentu s vijekom trajanja i performansama izravno usporedivu s trajanjem i performansama nove komponente. Zato mi za vaše tvornički obnovljene komponente uvijek nudimo jamstvo kao na standardne dijelove.

Kvaliteta

Ekološko tvorničko obnavljanje koje štedi prirodne izvore zahtijeva jednaku opremu, znanje i kvalitetu kao i proizvodnja novih dijelova. Svi istrošeni i oštećeni dijelovi se odbacuju i zamjenjuju novim dijelovima. Samo odobreni dijelovi se prihvaćaju za prepravljanje.

Dimenzije i tolerancije tvornički obnovljenih dijelova se zatim provjeravaju jednako pažljivo i s jednakim zahtijevima za kvalitetu kao i u našim tvornicama. Zato Vam možemo dati jednako jamstvo za tvornički obnovljeni dio kao i za novi originalni dio.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama