Construction Equipment Hrvatska
Volvo Services Foundation Services

Uključeni od samog početka

Nova definicija uspjeha

Uključeni od samog početka

Svaki Volvo stroj dolazi s našom čuvenom Volvo podrškom kupcu - koja predstavlja standarde još od 1832. godine. Bez obzira kupujete li novi ili rabljeni, naša globalna mreža zastupnika i tehničara nudi neprekidnu podršku, uključujući praćenje stroja i svjetsku dostupnost dijelova. To je osnova svega što nude Volvo usluge, tako da možete biti sigurni da vas pokrivamo od samog početka.

Globalna mreža zastupnika

Volvo ima sveobuhvatnu mrežu za punu podršku vašim potrebama koristeći lokalno znanje i globalno iskustvo. Naša razgranata infrastruktura zastupnika, radionica i predanog osoblja širom svijeta koristi zajedničku ekspertnu stručnost cijele Volvo organizacije.

Volvo servisni tehničari

Školovani tehničari Volvo zastupnika poznaju vaš stroj "u dušu", i znaju bolje od ikog drugog kako maksimalno unaprijediti tehnologiju. Kako mi gledamo na to, znanje i stručnost su ugrađeni u našu ponudu. Zato mi jamčimo da naši profesionalci neprekidno pohađaju obuku i u toku su s najnovijim standardima i alatima koje osigurava Volvo.

Dobavljivost dijelova širom svijeta

Ni jedan pojedinačni dobavljač dijelova ne može se uspoređivati s Volvom kao pružateljem totalnih rješenja. Koji god da je dio potreban, mi ga možemo osigurati i zamijeniti brzo i sigurno - čak i za Volvo strojeve kupljene prije deset godina. Pristupite stotinama tisuća dijelova kroz našu široku logističku mrežu, dostupnu na jednom izvoru - vašem Volvo zastupniku.

Sveobuhvatna jamstva

Kvaliteta je sinonim za Volvo brend i središnji je pojam za proizvode koje dizajniramo i proizvodimo već više od 185 godina. Prenosimo vam naše uvjerenje u kvalitetu naših proizvoda putem sveobuhvatne ponude, koja kombinira standardno jamstvo i prilagodljivi prošireni program pokrivenosti. Također se možete veseliti bezbrižnosti koju donose sveobuhvatna jamstva dostupna uz kupnju originalnih Volvo dijelova.

Uvodna obuka

Neka vaš stroj i operacije budu spremni i u pogonu uz pomoć naših profesionalaca, koji vam nude uvodne upute o stroju i obuku rukovatelja na licu mjesta nakon isporuke vašeg Volva.

CareTrack

Uštedite vrijeme i novac sa sustavom CareTrack, jednim od mnogih informacijskih sustava za praćenje stroja. Standardno ugrađen na našim većim strojevima, CareTrack vam pruža besplatni pristup podacima o stroju, kao što su sati rada i trenutni položaj, i pomaže vam da, zahvaljujući upozorenjima, efikasnije planirate servisiranje. Iza početne razine, oslobodite beskrajne mogućnosti poboljšanja učinkovitosti rukovatelja, povećajte produktivnost i snizite troškove goriva.

Proaktivno praćenje

Održavajte vaš stroj pokretnim s proaktivnim praćenjem. Volvo daljinski prati podatke o stroju, iz našeg vlastitog centra za rad bez zastoja - Uptime Center, i tako pomaže da se predvide potencijalni kvarovi prije nego do njih dođe. To vam ostavlja više vremena da se usredotočite na vaše operacije, i pomaže da se smanje neplanirani zastoji i da se troškovi popravka svedu na minimum.

Podrška 24/7

Naš cilj je jasan: učinit ćemo sve što je potrebno da zajamčimo operacije bez poteškoća i vaš stroj učinimo što je moguće produktivnijim i profitabilnijim. Nudeći non-stop podršku, bit ćemo uz vas kada god i gdje god će vam naša podrška biti najpotrebnija.

Volvo roba

Naši strojevi su dizajnirani, izrađeni i podržani na jedinstven način. Ljudi širom svijeta su ponosni što posjeduju i koriste Volvo proizvode. Izaberite iz naše široke ponude službeno brendiranih Volvo artikala, uključujući odjeću, igračke, suvenire i druge proizvode koji odražavaju našu marku i ono u što mi vjerujemo.