Construction Equipment Hrvatska
Volvo simulator operating training

Simulator Operator Training

Simulirani stroj, rezultati stvarni

Simulator Operator Training

'Simulator Operator Training' je prilagodljiv i praktičan tečaj, osmišljen da poveća sigurnost i produktivnost, uz minimalno ometanje vaših dnevnih poslova. Korištenjem najsuvremenijih simulatora Volvo strojeva, rukovatelji mogu iskusiti scenarije iz realnog života u sigurnom i ugodnom okruženju za učenje.

Što dobivate

Obuka po mjeri

Simulatori vjerno oponašaju specifične uvjete radnog mjesta, što znači da rukovatelji mogu uvježbavati scenarije koji su njima najbitniji i izvršavati tečaj brzinom po vlastitom nahođenju.

Sigurno rukovanje

Obuka na simulatoru omogućava rukovateljima da razviju svoje vještine bez rizika za trenera, osoblje gradilišta ili stroj. Rezultat je sigurno okruženje za obuku i sigurnije radno mjesto kada se rukovatelji vrate u uvjete realnog svijeta.

Veća produktivnost

Opremljeni autentičnim upravljačkim elementima, naši simulatori izgledaju i ponašaju se baš kao i stvarni strojevi. Rukovatelji dobivaju trenutno povratnu informaciju i evaluaciju, što im pomaže da izvuku najviše od mnogo inteligentnih funkcija svog Volvo stroja.

Srežite troškove, produžite rad bez zastoja

Rukovatelji mogu vježbati u bilo koje doba i po bilo kakvom vremenu bez potrebe da uzimaju stroj iz proizvodnje, troše gorivo ili da povećavaju trošenje i habanje. Obuka također pomaže da se smanji trošenje i habanje vani na terenu, što produžava vijek trajanja stroja.

Efikasan izbor

Smanjuje emisiju i za vrijeme i nakon obuke. Simulatori se kreću baš kao i stvarni strojevi ali bez potrebe da troše gorivo. Obuka također čini rukovatelje efikasnijima kada se vrate za upravljačke elemente u stvarnom svijetu.

Veće zadovoljstvo rukovatelja

Obuka dokazano povećava zadovoljstvo u poslu, a posljedica su sretniji i produktivniji rukovatelji. Posvećenost razvoju zaposlenika također pomaže da se privuku i zadrže talentirani rukovatelji.

Kako to radi

Volvo simulator operator training
Od teorije do prakse

Tečaj 'Simulator Operator Training' se predaje kroz kombinaciju teorije i prakse – sve podržano naprednim simulatorima strojeva. Osmišljen imajući na umu prilagodljivost, tečaj se može održati ili na Volvo lokaciji ili na nekoj vašoj lokaciji.

Obuka počinje u učionici s teorijskim temama, uključujući:

  • Važnost rukovatelja
  • Sigurnost na gradilištu
  • Predstavljanje stroja
  • Najbolje prakse rukovanja

Polaznici zatim zasuču rukave i iskušaju teoriju na djelu. Trener će definirati program obuke unutar simulatora, s korisnički prilagođenim vježbama sukladno trenutnoj razini rukovatelja i ciljevima učenja.

Iz sigurnosti simulatora, polaznici primjenjuju ono što su naučili i nalaze svoj put kroz specifično dodijeljene scenarije. Pored davanja trenutne povratne informacije i vođenja rukovatelja, simulator također instruktoru pruža podatke , koje on koristi za analizu izvedbe.

Na osnovi tih podataka, instruktor daje savjete i upute po mjeri polaznika tijekom cijelog praktičnog vježbanja, a može također nakon obuke preporučiti daljnja područja poboljšanja.

Pametni alati za obuku

Nastavite napredovanje i pretvorite aktivnosti obuke u dugoročno neprekidno poboljšavanje, uz podršku širokog izbora pametnih rješenja dostupnih od vašeg Volvo zastupnika.

Insight reports

Podržani telematskim sustavom CareTrack, izvještaji o uvidu 'Insight Reports' mogu biti savršeni materijal podrške za obuku rukovatelja. Sveobuhvatna zbirka izvještaja pruža informacije u vezi zdravlja, efikasnosti i produktivnosti Volvo strojeva, i daje rukovateljima lako razumljive informacije o tome kako njihov stil rukovanja utječe na učinkovitost stroja.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama