Construction Equipment Hrvatska
Volvo machine operator training

Obuka rukovatelja na stroju

Oslobodite vaše potencijale

Obuka rukovatelja na stroju

'Machine Operator Training' je savršeni tečaj za proširivanje znanja o Volvo stroju, učenje tehnika sigurnog rukovanja i otkrivanje kako koristiti stroj a da trošenje i habanje bude minimalno. Rezultat je efikasnije rukovanje sa smanjenim troškovima i duljim radom bez zastoja.

Što dobivate

Sigurno rukovanje

Obuka omogućava rukovateljima da stalno usavršavaju svoje vještine i praksu rukovanja, a to pomaže da se smanji rizik od nezgoda ili nesreća.

Smanjeno trošenje, niži troškovi

Obuka može pomoći da se spriječi nepotrebno naprezanje stroja, smanji trošenje i habanje - a time snize troškovi.

Veća produktivnost

Uz dobro razumijevanje mnogih inteligentnih značajki i funkcija njihovih Volvo strojeva, rukovatelji mogu iskoristiti puni potencijal svog stroja.

Dulji rad bez zastoja

Pravilna upotreba stroja održava vaše strojeve u dobrom stanju i smanjuje rizik od neplaniranih zastoja, a pri tome produžava vijek trajanja stroja i povećava mu preostalu vrijednost.

Veće zadovoljstvo rukovatelja

Obuka dokazano povećava zadovoljstvo u poslu, a posljedica su sretniji i produktivniji rukovatelji. Posvećenost razvoju zaposlenika također pomaže u privlačenju talentiranih rukovatelja.

Kako to radi

Osmišljen prema zahtjevima vaših rukovatelja i vašeg poslovanja, tečaj 'Machine Operator Training' se provodi kroz kombinaciju teorije i prakse.

Od teorije...
 • Obuka počinje u učionici gdje se sadržaj predaje putem video projekcija, rasprava u skupini i prezentacijama naših stručnih trenera:
 • Važnost rukovatelja
 • Sigurnost na gradilištu
 • Predstavljanje stroja
 • Najbolje prakse rukovanja
  • Instrumenti i upravljački elementi
  • Značajke i funkcije
  • Sigurno rukovanje
  • Savjeti i trikovi
…do prakse

U narednom razdoblju, polaznici izlaze na teren da bi primijenili ono što su naučili u razredu. Prvo obilaskom i upoznavanjem stroja, prije sjedanja za upravljačke elemente kada će obraditi opsežni popis zadataka i funkcija stroja. Naš stručni trener prati izvedbu kroz praktične zadatke, pružajući u realnom vremenu povratnu uputu i predložena poboljšanja. Ovaj praktikum se može obaviti s već gotovim vježbama, ili tijekom dnevnog rada rukovatelja, pod vodstvom instruktora.

Pametni alati za obuku

Za podršku programu obuke, i za održavanje postignutih rezultata, vaš Volvo zastupnik može ponuditi širok izbor pametnih rješenja.
Dolje su neki primjeri.

Simulatori napredne obuke

Neovisno o lošim vremenskim prilikama ili nedostatku strojeva, praktični dio tečaja 'Machine Operator Training' uvijek se može izvoditi na najsuvremenijem Volvo simulatoru.

S dostupnim konfiguracijama rovokopača, utovarivača na kotačima i zglobnog dampera, Volvo simulatori vjerno oponašaju stvarno gradilište i uvjete rukovanja strojem dajući rukovateljima autentično iskustvo rada na gradilištu. Tijekom rukovanja simulatorom detaljno se mjere efikasnost i produktivnost rukovatelja što pomaže u praćenju učinkovitosti i nadzoru napretka.

Insight reports

Podržani telematskim sustavom CareTrack, izvještaji o uvidu 'Insight Reports' mogu biti savršeni materijal podrške za obuku rukovatelja. Sveobuhvatna zbirka izvještaja pruža informacije u vezi zdravlja, efikasnosti i produktivnosti Volvo strojeva, i daje rukovateljima lako razumljive informacije o tome kako njihov stil rukovanja utječe na učinkovitost stroja.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama