Construction Equipment Hrvatska

Što je nabolje za vaš posao

Snažno partnerstvo
Ugovori o podršci kupcu jačaju odnos između predstavnika i kupca. Redovite servisne provjere ohrabruju obje strane da održavaju kontakte, stvarajući jedinstveno partnerstvo.


Kontrola troškova
Uz bijeli ugovor o podršci kupcu, ugovorena cijena po satu vam pomaže da planirate svoje poslove, smanjite rizik i budete još konkurentniji u nadmetanju za nove poslove.

Fokusirajte se na osnovni posao
Ugovori o podršci kupcu daje vam mir kako biste se fokusirali na najvažnije dijelove vašeg posla. Odaberite područja u vašem poslu koja se trebaju poboljšati kako biste osigurali da se rad odvija glatko na vašem gradilištu.


Maksimizirajte vrijeme rada bez zastoja
Obučeni Volvo servisni tehničar i alati Volvo analize koriste posljednju tehnologiju za nadziranje rada i performansi stroja, osiguravajući najveći potencijal vremena neprekidnog rada. 

Ostvarite bolji odnos s vašim Volvo strojem!

Stvorite uspješni odnos s vašim Volvo strojem! Savjet kako dobiti najviše iz vašeg ulaganja. Tajna je ugovor o podršci kupcu.

Četiri ugovora

Uz odabir između četiri ugovora za podršku kupcima, možete odabrati najbolji paket koji odgovara vašim potrebama.
Odaberite između zlatnog, srebrnog, plavog i bijelog.

Zlatni ugovor o podršci kupcu

Zlatni ugovor o podršci kupcu je naša najopsežnija ponuda. Ovaj ugovor nudi preventivno održavanje, preglede i potrebne popravke koje izvršavaju obučeni tehničari Volvo servisa. Vaš zastupnik će izvršiti iste postupke kao i kod plavog ugovora uključujući popravke na svim dijelovima da se zadovolje najviša očekivanja produktivnosti i rada bez zastoja.

Srebrni ugovor o podršci kupcu

Srebrni ugovor o podršci kupcu nudi iste radnje kao i plavi ugovor kao i obavljanje popravaka na odabranim komponentama 

Plavi ugovor o podršci kupcu

Plavi ugovor o podršci kupcu nudi preventivno održavanje i preglede. Alati za analizu i usluge kao što su CareTrack, Volvo analiza ulja i MATRIS analiza mogu biti uključene kako bi nadzirali vaš stroj. 

Bijeli ugovor o podršci kupcu

Bijeli ugovor o podršci kupcu nudi redovne preglede strojeva koje izvršavaju obučeni Volvo tehničari na svim važnim dijelovima i funkcijama. 

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama