Construction Equipment Hrvatska

Originalni Volvo potrošni dijelovi

Volvo nudi široki raspon originalnih potrošnih dijelova, razvijenih i testiranih kako bi osigurali da ostvare najveća očekivanja za sve primjene.Kako biste održali vaš stroj u vrhunskom stanju, Volvo nudi dijelove kako bi radio glatko koliko je to moguće.

Odaberite potrošne dijelove kao što su dijelove podvozja, Volvo crijeva ili Volvo sustav zuba kako biste omogućili da vaš stroj radi kao novi. Ovi dijelovi izloženi su najtežim testovima kako bi mogli izdržati najveća opterećenja. Naš dizajn i izbor materijala jamče vrhunsku učinkovitost.

Rješenja za kupca

Pregled proizvoda i usluga koje nudimo za podršku vašeg posla kroz vlasništvo - pomažući vam da ostane profitabilni godinu za godinom.

Volvo sustav ozubljenja

Vi ne biste tražili od nogometaša svjetske klase da igra u krivim kopačkama, pa zašto bi to činili s lopatom vašeg stroja. Nemojte praviti kompromise u kvaliteti i izaberite Volvo sustav zuba, najbolji izbor za Volvo lopate.

Maksimalno povećava profitabilnost

Smanjite troškove održavanja, produžite rad bez zastoja

  • Manje trošenje lopate
  • Dulji rokovi zamjene
  • Brzo i lako instaliranje

Poboljšajte produktivnost i ekonomičnost goriva

  • Bolje punjenje lopate
  • Odlična sposobnost prodiranja
Nova generacija učinkovitih zuba za srednje i velike strojeve.

Nova generacija Volvo sustava zuba pruža nenadmašne razine učinkovitosti i rada bez zastoja, pomažući vam da izvučete najviše iz vašeg Volvo stroja. Na osnovi desetljeća iskustva i stručnosti u strojogradnji, usavršili smo naš dokazani sustav zuba da kopaju brže i da duže ostaju oštri.

Brza, laka i sigurna instalacija

S novim Volvo sustavom zabravljivanja možete instalirati ili zamijeniti zube u minuti, što pomaže da vrijeme zastoja bude minimalno. Osigurač i zub su sastavljeni i isporučeni zajedno, i za vrijeme trajanja zuba nije potrebna nikakva zamjena opruge. Čak što više, pametni sustav radi s višekratnim zapornim trnom, koji se može montirati s obje strane.

Stvarno rješenje bez čekića, Volvo sustav zuba nove generacije ne zahtijeva nikakav alat kod postavljanja ili zamjene zuba, čime se smanjuje rizik od ozljeda.

Postavite, gurnite i zavrnite…zaista ih je tako lako instalirati!

Originalni Volvo dijelovi podvozja

Život uz vaša najveća očekivanja

Cijeli asortiman Volvo dijelova podvozja razvijeni su i testirani kako bi udovoljavali najviše standarde kvalitete i performanse.

Gurnuti do krajnjih granica
Dijelovi podvozja su podložni strogom testiranji kako bi mogli podnijeti stalna ekstremna opterećenja.

Dizajnirani posebno za Volvo građevinsku opremu
Volvo dijelovi podvozja pružaju vam siguran i učinkovit rad, dug produktivan radni vijek i niske troškove održavanja.

Volvo gumene gusjenice

  • Razvijeni u skladu s Volvo građevinskim strojevima
  • Zadovoljite najviše standarde sigurnosti i kvalitete

Dijelovi Volvo podvozja

Saznajte rezultate ekstremnog ispitivanja Volvo lanaca gusjenica i donjih valjaka. Dijelovi Volvo podvozja isporučuju kvalitetu i izdržljivost na koju se možete osloniti.

Volvo gumeni podlošci - svestrano rješenje.

Povećajte vašu svestranost

Volvo sustav vijcima učvršćenih gumenih podložaka za rovokopače gusjeničare savršeno je rješenje za povećanje svestranosti stroja. Dizajn koji štedi novac omogućuje vam lako prelaženje s cestovne na terensku primjenu i obrnuto bez oštećenje površine.

Svestranost
Prijeđite između radova na cesti i onih u terenskim uvjetima kao dobrobit od dva stroja u jednom. Gumeni podlošci vam daju potpuni zaštitu površine tla i lako se skidaju kada trebate punu moć vuče.

Dugotrajnost
Izrađen iz robusne gumene smjese da se smanji trošenje, podložak ima ugrađene čelične ploče s izdržljivom gumom izvana i gumenim jastucima koji pomažu smanjenju vibracija i buke.

Dostupnost
Sustav gumenih podložaka je dostupan kao opcija tvornički ugrađenih obloga i kroz mrežu Volvo zastupnika. Komplet naknadne ugradnje sadrži i podložak i papuču gusjenice.

Isplativost
Zamjena pojedinačnih podložaka kada i ako je potrebno jeftin je i lagan način održavanja sustava gusjenica na rovokopaču.

Volvo šireće osovinice

Rješenje za trošenje

Savršeno rješenje kada istrošenost u vašoj građevinskoj opremi uzrokuje zračnost u točkama priključaka jer su rupe izlizane.

Trajno rješenje za ekonomičan i dugotrajan radni vijek
Kada vaš stroj počne pokazati znakove potrošenosti, Volvo šireće osovinice su savršeno rješenje.

Brzo i jednostavno rješenje (često na gradilištu)
Volvo šireće osovinice imaju dva šireća rukavca koji popunjavaju prazninu i spajaju otvore za pričvršćivanje.

S Volvo širećim osovinicama nije potrebno obnavljanje ili popravljanje stroja.

Dostupni su za širok asortiman proizvoda.

Svaki dio je presudan!

Što je bolja kvaliteta vaših komponenti, dobivate više od vašeg Volvo stroja. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Pa zašto onda riskirati?

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Znate li što trebate?

Želite naručiti dijelove? Rado ćemo vam pomoći.

Pošaljite zahtjev