Construction Equipment Hrvatska
volvo dijelovi za popravak

Originalni Volvo popravak

Vratite se natrag na posao

Volvo dijelovi za popravak su štedljivo rješenje, dajući im novi zajam života stroju koji vrijedno radi.

Originalni Volvo popravak

Volvo dijelovi za popravak su štedljivo rješenje, dajući novi zajam života stroju koji vrijedno radi. Volvo nudi Volvo Reman usluge, obnovljene komponente i usluge zamjene koje rade u savršenom skladu s vašim strojem kako bi povećali vrijeme rada i produktivnost - bez potrebe da kupujete novi stroj.

Volvo ima prave dijelove za popravak i rješenje za vaš stroj. Naša globalna mreža predstavnika osigurava da su originalni Volvo dijelovi dostupni u svako vrijeme, na svako mjestu - minimizirajući vrijeme stanke tako da je vaš stroj spreman za rad kad ga najviše trebate.

Svaki dio je presudan!

Što je bolja kvaliteta vaših komponenti, dobivate više od vašeg Volvo stroja. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Pa zašto onda riskirati?

Volvo Reman usluge

Usluge prerade

Volvo Reman usluge nude raspon usluga prerade, nudeći istu kvalitetu i dugi radni vijek kao nove Volvo komponente, ali uz nižu cijenu.

Volvo Reman usluge uključuju:

Tvornički prerađene komponente
To uključuje motore, turbopunjače, završne pogone, hladnjake i hidrauličke pumpe. Vaša stara komponenta se šalje u naša postrojenja za preradu gdje dobije novi život.

Komponente za klasične strojeve
Za strojeve koji su stariji od deset godina, Volvo CE nudi temeljito renovirane komponente koji su pažljivo očišćene i ispitane na kvalitetu i pouzdanost.

Usluge zamjene
Filtri dizelskih čestica (DPF) su prve komponente koje će biti uključene u naš program usluge zamjene. Blokirani filtri mogu se zamijeniti za Volvo Reman filtar koji je strogo testiran kako bi se osiguralo da nudi najmanje 95% kapaciteta novog filtra, ali uz manju cijenu. Neka vaš stroj ostane Volvo i brinite se za okoliš dajući novi život starim komponentama. 

Volvo Reman usluge

Pružite vašem stroju drugi život! Otkrijte prednosti Volvo Reman usluga - Usluge prerade

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Znate li što trebate?

Želite naručiti dijelove? Rado ćemo vam pomoći.

Pošaljite zahtjev