Construction Equipment Hrvatska
Kvalitetni dijelovi

Originalni Volvo dijelovi nude najvišu kvalitetu i zajamčeni učinak za Vaš Volvo stroj. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Koristite samo dijelove i proizvode koji su specifično razvijeni, ispitani i odobreni za optimalno funkcioniranje - što je ključno za smanjenje radnih i vlasničkih troškova. Ponuda kvalitetnih volvo dijelova uključuje široki raspon komponenti i opcija servisa za dugotrajne performanse i radni vijek.

Svaki dio je presudan!

Što je bolja kvaliteta vaših komponenti, dobivate više od vašeg Volvo stroja. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Pa zašto onda riskirati?

Rješenja za kupca

Pregled proizvoda i usluga koje nudimo za podršku vašeg posla kroz vlasništvo - pomažući vam da ostane profitabilni godinu za godinom.

Vijesti

Posljednje vijesti o Volvo dijelovima

Volvo sustava zuba nove generacije daje lopatama nešto s čime mogu žvakati

Namijenjena većim Volvo rovokopačima i utovarivačima na kotačima, Volvo sustava zuba nove generacije odlikuje se većom penetracijom, duljim vijekom trajanja - i laganim sustavom montaže bez...

Volvo Aassist paleta prikazana europskom tržištu na Intermatu 2018

Volvo Construction Equipment prikazuje cijelu paletu Volvo Assist rješenja, sva pokretana najmodernijim Volvo Co-Pilot monitorom u kabini.

Volvo pronalazač predstavnika, početak
Znate li što trebate?

Želite naručiti dijelove? Rado ćemo vam pomoći.

Pošaljite zahtjev