Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak za rovokopač s kotačima

Priključci rovokopača na kotačima

U klasi za sebe

Okrećite vaše priključke

Širok izbor priključaka koji se lako zakopčaju može vam uštedjeti vrijeme, smanjiti troškove i stvoriti više-funkcijski stroj. S Steelwrist® tiltrotatorima, laganim brzim spojnicama, izdržljivim lopatama i čekićima, Volvo rovokopači na kotačima mogu kopati, utovarati, razbijati i pomicati materijal na najučinkovitiji i produktivniji način.

Primijetite da se priključci koji se nude za modele strojeva mogu razlikovati na različitim tržištima.

Brze spojnice

Raspon brzih spojnica koji omogućava operatoru brzo i jednostavno spajanje Volvo priključaka.

Pregled priključaka

Lopate

Izaberite između širokog izbora originalnih Volvo lopata izrađenih da rade skladno s vašim Volvo rovokopačem. Dostupne su lopate u izvedbi za izravno spajanje ili sa sučeljima za Volvo brzu spojnicu. Lopate GPX, TGX i CAX su specifično dizajnirane za rad sa nagibnim rotatorom.

Pregled priključaka

Hidraulički čekići

Kako biste razbili brojne zahtjevne materijala, vaš Volvo hidraulični čekić pruža stalnu snagu, trajnost i silu razbijanja. Za strojeve koji teže deset tona i manje, naši Volvo čekići su savršeno kompatibilni s vašim kompaktnim rovokopačem, kombinirkom ili utovarivačem s proklizavajućim upravljanjem.

Pregled priključaka

Tiltrotators

Volvo rovokopač i lopata zajedno s tvornički ugrađenom brzom spojnicom i Steelwrist®* tiltrotatorom daju vrhunsku kombinaciju visoke produktivnosti, sigurnosti, precizne kontrole i smanjene potrošnje goriva. Doživite novi način rada i obavite posao s Volvom

Pregled priključaka
Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu