Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak utovarivača

Priključci utovarivača s proklizavajućim upravljanjem

Samo najbolje je dovoljno dobro za vaše Volvo

Neka vaš Volvo ostane cijeli Volvo

Volvo utovarivači s proklizavajućim upravljanjem poznati su širom svijeta po njihovoj kvaliteti a Volvo priključci nude jednaku visoku kvalitetu. Stoga, zašto ugrožavati? Održavajući vaš utovarivač s proklizavajućim upravljanjem Volvom, dobijete mirnoći i izvrsnu ekonomičnost.

Primijetite da se priključci koji se nude za modele strojeva mogu razlikovati na različitim tržištima.

Žlice utovarivača

Volvo nudi opsežnu ponudu lopata kako biste osigurali savršenu podudarnost između vašeg stroja i mjesta rada.

Pregled priključaka

Žlice s hvataljkom

Volvo nudi hvataljke za otpad, s četkama i za gnojivo u svom portfelju utovarivača s proklizavajućim upravljanjem, pružajući maksimalnu svestranost za primjene podizanja.

Pregled priključaka

Vilice

Vilice za palete su idealne za rukovanje paletama i materijalom. Dizajn za teške uvjete primjene daje vilici čvrstoću za rukovanje svim teretima kojima stroj može rukovati. Laka i brza promjena razmaka krakova vilice za veću fleksibilnost.

Pregled priključaka

Hidraulički čekići

Volvo hidraulični čekić kombinira izvrsne performanse s niskom bukom i malim razinama vibracija. Pouzdan je i jednostavan za održavanje. Hidraulični čekići dolaze opremljeni s jedno alatom s jednom radnom točkom i hidrauličnim crijevima.

Pregled priključaka

Noževi

Prikladne za guranje zemlje i poslove raščišćavanja terena. Nož ima hidrauličko podešavanje kuta i nagiba. Ima kut od 30° u desno ili lijevo od središta i naginje se pod kutom od 10° od vodoravne ravnine u oba smjera.

Pregled priključaka

Pometači

Kutna metla je idealna za čišćenje gradilišta i poslove održavanja javnih mjesta sa svojom velikom četkom koja omogućuje čišćenja u jednom prolazu. Metle sa sakupljačem su prikladne za lake i teške uvjete čišćenja u svim primjenama gdje ostaci trebaju biti pokupljeni kao što je na smetlištima

Pregled priključaka

Puhala za snijeg

Hidraulički upravljana ralica za snijeg učinkovito uklanja snijeg s parkirališta, prilaznih cesta, šetnica i slično. Optimalan rad se osigurava zbog klizne stope, zavijene oštrice i funkcije puta kako bi minimalizirali oštećenje ako se udari bilo kojom preprekom.

Pregled priključaka

Razmetači silaže

Razmetač silaže koristi se za usitnjavanje tvrdo zbijene silaže, a ima podesive vodilice za namještanje dubine rezanja. Sjekač je izrađen od materijala velike čvrstoće i otpornosti na abraziju za dugi vijek trajanja. Dizajn omogućava razmetaču rezanje u blizini zidova i skroz do kraja bunkera.

Pregled priključaka

Lopate za iskop stabla

Lopata za iskop stabla s korijenom se koristi se za presađivanje ili uklanjanje stabala zajedno s cijelim korijenom. Dizajne pruža kratki i uski toranj, kompaktni dizajn s širokim otvorom vrata kako bi se lakše radilo sa stablima.

Pregled priključaka

Glodači panjeva

Glodač panjeva je idealan za poslove glodanja i uklanjanje panjeva. Sadrži teške zube brusilice i ima raspon kretanja od 60 stupnjeva što osigurava visoku produktivnost.

Pregled priključaka

Pile za kamen

Pila za kamen se koristi za rezanje kroz vrlo tvrde materijale tijekom održavanja cesta ili pri izrezivanju utora u betonu ili asfaltu.

Pregled priključaka

Hladni planeri

Hladni planer je idealan za održavanje cesta i pripremu gradilišta. Melje ledene ponore, radi oko šahti na cesti i obavlja rezanje komunalija na punoj dubini. Također je pogodan za narezane pločnike za otpor klizanju.

Pregled priključaka

Okretači

Motorne grablje za obradu tla vrše završno ravnanje, usitnjavanje zemlje, uklanjanje ostataka, raspoređivanje zemlju i uklanjanje slame. Dvosmjerni bubanj obrađuje tlo u oba smjera, naprijed i natrag, i može se postaviti pod kutom od 20 stupnjeva, u lijevu i desnu stranu.

Pregled priključaka

Preparatori

Preparator krajobraza učinkovito obavlja čišćenje, uklanjanje kamenja i pripremu zemljišta. Podiže stijene promjera 1 do 20 inča (25-500 mm) i omogućava propadanje pijeska/zemlje i malih krhotina kroz probušenu lopatu.

Pregled priključaka

Kultivatori

Kultivatori krajobraza su idealni za pripremu sjetve, miješanje komposta i pripremu tla. Dvosmjerni rad dozvoljava rezanje ispod i iznad u smjeru prema naprijed ili natrag.

Pregled priključaka

Čistači šikare

Čistač šikare je idealan za čišćenje šikare, visoke trave i malog drveća. Koristi se na mnogo različitih područja od velikih polja, javnih parkova zelenih površina uz ceste. Pokazivač oštrice upozorava operatora i promatrače na pomičnu oštricu.

Pregled priključaka

Vibracijski valjci

Vibracijski valjak može učinkovito zbijati širok raspon tipova podloga kao što su šljunak, pijesak, zemlja i asfalt. Idealni su za ceste, šetnice, biciklističke staze, golf igrališta, mostovi, parkirališta i druge slične površine. Dostupni su obloženi i glatki bubnjevi.

Pregled priključaka

Jaružala

Jaružalo se koristi se brz i precizan iskop rovova za kabele i polaganje tanjih cijevi. Ima bočno pomicanje u dva položaja ta kupanje u blizini zida, hidraulični motor visokog okretnog momenta i sustav redukcije pogona s čvrstima lancem.

Pregled priključaka

Svrdla

Svrdlo se koristi za bušenje rupe u zemlji. Na raspolaganju su nastavci za standardnu primjenu, za teške uvjete primjene i za sađenje drveća/nasada. Uređaj je zaštićen od oštećenja pomoći hidrauličnim ispusnim ventilom, kada svrdlo udari velike nepomične predmete.

Pregled priključaka
Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu