Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak rovokopača

Hidraulički čekići

Probijanje granica

Stalna snaga, trajnost i sila razbijanja

Kakav god da je zadatak pred njim, Volvo hidraulički čekić je dizajniran da isporuči impresivne rezultate. S izvanrednom energijom udaranja, dvije brzine rada i širokim rasponom dostupnih radnih alata, Volvo čekići pružaju prilagodljivost i rješenja po mjeri za svaki posao. Svaki detalj Volvo čekića dizajniran je da skladno radi s vašim Volvo strojem i naši čekići se isporučuju kao paket sve-u-jednom - uključujući vaš izbor crijeva, nosača i alata - tako da možete odmah krenuti na posao.

Volvo čekići su podržani pouzdanošću i podršku Volvo imena i mreže predstavnika. Čekići i nosači se prodaju i servisiraju preko vašeg lokalnog Volvo predstavnika i dolaze s pouzdanim jamstvom proizvođača. Osjetite podršku, koristite našu opsežnu mrežu Volvo tehničara, dijelova, alata za rad, radionica i predstavnika.

Volvo hidraulički čekići - Ključne značajke proizvoda

Film predstavlja asortimana hidrauličkih čekića za rovokopače od Volvo Construction Equipment. Ti izdržljivi priključci su dizajnirani za učinak u savršenom skladu s Volvo rovokopačima - u specifičnim okruženjima i poslovima.

Kompaktni rovokopač

Od dizajna komponenti do savršene ravnoteže snage i težine, svaki detalj Volvo čekića konstruiran je da skladno radi s vašim Volvo kompaktnim rovokopačem.

Pregled hidrauličnih čekića
Rovokopač gusjeničar

Snaga, performanse i prilagodljivost. Kakav god da je zadatak pred njim, Volvo hidraulički čekić je dizajniran da isporuči izvanredne rezultate.

Pregled hidrauličnih čekića
Rovokopač na kotačima

Izrađen je imajući na umu težak rad, zato s Volvo hidrauličkim čekićem možete preuzeti najteže poslove i ostati produktivniji - dulje vremena.

Pregled hidrauličnih čekića
Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu