Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak utovarivača

Kompaktni priključci utovarivača na kotačima

Lopate utovarivača

Lopate utovarivača

Široki raspon Lopate utovarivača koji se koristi u raznim vrstama zemlje i za sve poslove premještanje, utovara & prijevoza, ravnanja ili probijanja tunela.

Lopata opće namjene

Široka ponuda lopata za iskop zemlje u teškim uvjetima tla. Odlikuje kratkom duljinom poda lopate koja daje maksimalnu silu otkidanja.

Dostupno za: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Višenamjenska lopata

Korištenje višenamjenske MP lopate je idealno za zadatke rukovanja različitim materijalima. Rukovatelj može otvoriti lopatu radi preciznijeg upravljanja i polaganja tereta. Odlikuje se glatkim bridom za postupke ravnanja i dozerskog guranja.

Dostupno za: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Lopata za visoko iskretanje

Lopata je dizajnirana za rukovanje materijalima male gustoće kao što je ugljen, koks, iverje. Budući da se iskreće preko specijalnog okvira, visina istovaranja je znatno povećana iznad bočnih stranica kamiona i prihvatnih lijevaka. Izuzetna visina istovara za visoke kamione i kontejnere.

Dostupno za: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Lopata za bočno iskretanje

Lopata za bočno iskretanje opće namjene je savršena za razne primjene kao što je tunelogradnja, izrada nasipa, zatrpavanje rovova. Lopata se hidraulički zglobno ugiba u stranu za doziranje materijala posteljice u rov ili za utovar kamiona u tijesnim prostorima. Nema potrebe za kompliciranim manevriranjem pri zatrpavanju rovova (manji utrošak vremena), savršena za rad u skučenim gradilištima.

Dostupno za: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Lopata za ravnanje

Lopata za ravnanje ima dugačko ravno dno. Namijenjena je za zemljane radove kao što je skidanje humusa, manje dozersko guranje, uređenje krajobraza i niveliranje ili popunjavanje. Sa stražnje strane je opremljena bridom za ravnanje kada se stroj kreće unazad.

Dostupno za: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Lopata s hvataljkom

Lopata s hvataljkom je dizajnirana za upotrebu u industriji recikliranja za utovar granja, lišća, vrtnog otpada i glomaznog materijala. Lopata je opremljena jednom hvataljkom kojom se upravlja s 2 hidraulička cilindra.

Dostupno za: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Lopata za razvrstavanje kamenja

Lopata za razvrstavanje kamenja idealna je za iskop kamena, prosijavanje kroz zemlju, čišćenje kamenja sa polja i uklanjanje naslaga sa gradilišta. Kamenje i stijene se zadržavaju dok stroj kopa.

Dostupno za: L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji
volvo priključak utovarivača

Lopata za glomazni otpad

Lopata za glomazni otpad je dizajnirana za lako rukovanje različitim nezgrapnim materijalima u industrijskim primjenama ili na gradilištima. To je idealan alat za rukovanje kabastim materijalima nepravilnog oblika. Lopata je opremljena s 2 gornje hvataljke kojima se upravlja hidrauličkim cilindrima.

Dostupno za: L45H, L50H

Lopata za otpad

Volvo lopate za otpad su od laganih materijala za teške uvjete primjene namijenjene radovima u reciklaži kao što je rukovanje otpadom, kućnim smećem i drugim otpadnim materijalom male gustoće.

Dostupno za: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalji

Odricanje odgovornosti

Dizajn priključka može varirati ovisno o modelu stroja.

Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu